Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 souldarkorn said: Normal zorlukta oynasam çok mu kolay olur ? hard bile zor değil yeteri kadar. yada şöyle diyim biraz combat olayını çözdükten sonra faceroll gidiyor herşey hardda. ilk kez bu tarz bi oyun oynamıyorsan potd başlanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Nigger_of_the_sand said: Menzilli savaşa en yatkın sınıf ranger mı şimdi oyunda? Arquebusier açayım dedim ama yanımda salak salak hayvan gezdirmek istemiyorum. rogue da olur, ranged cipher de güzel. ranger'dan iyi ikisi de bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Nigger_of_the_sand said: Menzilli savaşa en yatkın sınıf ranger mı şimdi oyunda? Arquebusier açayım dedim ama yanımda salak salak hayvan gezdirmek istemiyorum. rogue da başarılı Malibu said: Bi talent calculator sitesi falan var mı class lar için? Her lvl atladığımda hoşuma en çok ne giderse onu alıyorum ama sonraki lvl ne geleceği konusunda hiç bir fikrim olmadığından sinerjisi olmuyo aldıklarımın. Pillars.of.Eternity.Prima.Official.Game indir 200mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Rogue ile reload timeın üstesinden nasıl geliniyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 island aumaua > 4 tüfek > pew pew gunner + quickswitch (bu çok da ölümcül gerekmiyor aslında işin aslı) güzel oluyor. chanter varsa tabi daha da bi güzel reload chantıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Rogue u island aumaua açıyorsun +1 quick weapon slot geliyor, 2. lvl talentını quick switch 4. lvl talentını arms bearer alıyorsun, 4 silahı değiştire değiştire reload beklemeden yaldır yaldır sneakleri gömüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 aumaua açınca 21 might ile de başlayabiliyorsun kafadan bi de öyle bi bonusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 prone 10 blind 20 deflection düşürüyor ikiside aynı targeta atılıp aktif oluyormu totalda 30 düşermi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hayır, düşene vurulmaz prensibinden hareketle Prone olanlar diğer tüm debufflara immunity kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Quel-Thul said: bu master belowu nası kestiniz öflüyor tüm takım yatıyor valla ben daha kesemedim ama wow gibi tankı one gonderip arkada durmak işe yarıyor bi kaç trick var uraşmadımd aha ama dragona questini yapcam diyip (bölece dragon aggro olmuyor) sonra en sağ ste gidip tek tek addleri çekip keserek (vision dışında) en son dragonu manuel attackla agrolayarak en efektif savaşı yaratabiliyosun priest varsa o dragonun arkasında değil yanında durursa ordan heal basabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Fire damage değil mi Master Below un breath? Bir şeyler alalım da gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bu o dragon değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 lvl 5? Easy mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 o o değilmiş işte de genel mekanik olarak arkada bekle, bir adam ile addleri çek, dragon tek kalınca arkasını gruba döndür kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Quel-Thul said: bu master belowu nası kestiniz öflüyor tüm takım yatıyor Gece 01:00 dan Sabah 08:30 'a kadar denedim ve hala öldüremedim. Kısmetse bugün tekrar deneyeceğim. Acaba low lvl mı girdim? (lvl 8) Şu Shade of Od Nua dan bahsediyorum tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Lvl8'de özellikle spell'lerin accuracy'si yetmiyor olabilir. Shade'e yetiyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Lel lvl 5 inişime şüphe ve korku kattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Sha of Od Nua 14. kat abi, lvl5'te inersin muhtemelen vampirlere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 10. katı bitirdim işte. Vampirlerin bir altını küfür ede ede geçtim. Mağaralı hapishaneli yer. Sonra kaleye 5 gün sonra dalacaklar mesajı falan çıktı. Kalede de camp malzemesi stoğu bitti diye şehre döndüm. Daha ilerlenmez gibime geliyor benim de çünkü hapishane katında tuzakları disarm edememeye başladım. Fakat bir artısı 10 kat orada geçirdikten sonra defiance bay civarında ne varsa osurarak kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Oranın dengesizliği de o zaten, Od Nua'da ilerleyince bi de yan quest'leri yapıyorsan lvl direk cap'leniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hardda kastirir zaten vampirler Bright said: Sha of Od Nua 14. kat abi, lvl5'te inersin muhtemelen vampirlere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Bright said: Lvl8'de özellikle spell'lerin accuracy'si yetmiyor olabilir. Shade'e yetiyordur muhtemelen. Paralyze atıyor AoE sonra da sırayla öldürüyor adamları. Agro da tutmuyor teleport olduğundan. Priestin fear wardını falan atıyorum da ol-mu-yor :) Barbar,Mage,Eder,Priest,Monk,Ranger partim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 o shade senle konuşan değil mi? onu öldürmek zorunda değilsin, ben direkt konuşup kestim. lighthouse'deki son katı da öyel geçtim konuşarak. daha doğrusu onu kuleden çıkıp farklı bi görevle bitirdim. konuşmaya resolve'um veya int'im yetmedi tam hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Esh said: Hardda kastirir zaten vampirler Bright said: Sha of Od Nua 14. kat abi, lvl5'te inersin muhtemelen vampirlere kadar. Hardda kapı eşiğinde durusan etrafın sarılmadan alabiliyorsun da vampirlerin yanında duran 500 kişilik ordudan daha hızlı koştuğunu fark edip adamı tek bırakacak kadar çekersen bayağı kolay alıyorsun. Cheesy ama iki kamp limitini iki encounterda bir azaltmak istemiyorsan çalışıyor. Seru said: o shade senle konuşan değil mi? onu öldürmek zorunda değilsin, ben direkt konuşup kestim. lighthouse'deki son katı da öyel geçtim konuşarak. daha doğrusu onu kuleden çıkıp farklı bi görevle bitirdim. konuşmaya resolve'um veya int'im yetmedi tam hatırlayamadım. Benim resolveum yetmedi ona kesmem gerekti. Dışarı çıkıp naptın acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 stat check yaptırmadı. normal skillsiz şekilde konuşarak kandırdım elemanı he ne söyledim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar