Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

Menzilli savaşa en yatkın sınıf ranger mı şimdi oyunda? Arquebusier açayım dedim ama yanımda salak salak hayvan gezdirmek istemiyorum.

rogue da başarılı

Malibu said:

Bi talent calculator sitesi falan var mı class lar için? Her lvl atladığımda hoşuma en çok ne giderse onu alıyorum ama sonraki lvl ne geleceği konusunda hiç bir fikrim olmadığından sinerjisi olmuyo aldıklarımın.

Pillars.of.Eternity.Prima.Official.Game indir 200mb
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

bu master belowu nası kestiniz

öflüyor tüm takım yatıyor

valla ben daha kesemedim ama wow gibi tankı one gonderip arkada durmak işe yarıyor
bi kaç trick var
uraşmadımd aha ama
dragona questini yapcam diyip (bölece dragon aggro olmuyor) sonra en sağ ste gidip tek tek addleri çekip keserek (vision dışında) en son dragonu manuel attackla agrolayarak en efektif savaşı yaratabiliyosun

priest varsa o dragonun arkasında değil yanında durursa ordan heal basabiliyo
Sosyal ağlarda paylaş

10. katı bitirdim işte. Vampirlerin bir altını küfür ede ede geçtim. Mağaralı hapishaneli yer. Sonra kaleye 5 gün sonra dalacaklar mesajı falan çıktı. Kalede de camp malzemesi stoğu bitti diye şehre döndüm. Daha ilerlenmez gibime geliyor benim de çünkü hapishane katında tuzakları disarm edememeye başladım. Fakat bir artısı 10 kat orada geçirdikten sonra defiance bay civarında ne varsa osurarak kesiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Lvl8'de özellikle spell'lerin accuracy'si yetmiyor olabilir.

Shade'e yetiyordur muhtemelen.

Paralyze atıyor AoE sonra da sırayla öldürüyor adamları. Agro da tutmuyor teleport olduğundan. Priestin fear wardını falan atıyorum da ol-mu-yor :)

Barbar,Mage,Eder,Priest,Monk,Ranger partim.
Sosyal ağlarda paylaş

o shade senle konuşan değil mi? onu öldürmek zorunda değilsin, ben direkt konuşup kestim. lighthouse'deki son katı da öyel geçtim konuşarak. daha doğrusu onu kuleden çıkıp farklı bi görevle bitirdim. konuşmaya resolve'um veya int'im yetmedi tam hatırlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Hardda kastirir zaten vampirler

Bright said:

Sha of Od Nua 14. kat abi, lvl5'te inersin muhtemelen vampirlere kadar.

Hardda kapı eşiğinde durusan etrafın sarılmadan alabiliyorsun da vampirlerin yanında duran 500 kişilik ordudan daha hızlı koştuğunu fark edip adamı tek bırakacak kadar çekersen bayağı kolay alıyorsun. Cheesy ama iki kamp limitini iki encounterda bir azaltmak istemiyorsan çalışıyor.

Seru said:

o shade senle konuşan değil mi? onu öldürmek zorunda değilsin, ben direkt konuşup kestim. lighthouse'deki son katı da öyel geçtim konuşarak. daha doğrusu onu kuleden çıkıp farklı bi görevle bitirdim. konuşmaya resolve'um veya int'im yetmedi tam hatırlayamadım.

Benim resolveum yetmedi ona kesmem gerekti. Dışarı çıkıp naptın acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...