Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 DPS karakterlerde armor kullanmamak lazm, recovery time baya baydırıyor. Cipher'ı yavaş silahla oynayıp dps yapmaya çalışıyorsanız yanlış yapıyorsunuz söyliyim. Hit alıp spell spamlamanız lazm. Lvl2 Blades spell'i ortalama 100-150 vuruyor düşman dağınıksa, DW 1 sn swing salladıktan sonra ortalama 2 tane atıyorum o spell'den ve sadece accuracy/atkspd abanmış durumdayım. Buna karşın o övülen Blunderbuss'un focus generation'u Chanter'ın reload buffıyla bile yarısından az focus regenliyor 8-hit olmasına rağmen. 2h sword falan kullanabileceğin en kötü silah Cipher için. Oyun başında pike'dır spear'dır hepsini denedim, DW oldukça üstün. Rogue'un olayı nasıl bilmiyorum ama Flanked hikayesine sürekli crit çıkaranlar var. Atkspd bazı melee karakterler için kötü olabilir ama mekaniğinde sinerji olmayan classlarda DR bypass'a o kadar takılmamak lazm. Shade'lere mesela melee vurmak işkenceyken wizard 2 Fan of Flames'e 3-4 tanesini öldürüyor. Cipher'ın büyülerine mesela gene feci saving throw çekenler oluyor, onlara gidip melee vuruyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 @esh imkansız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 df said: bingildak said: level 4 olduğunda ana karakterin level 1'lerin level atlamasını beklemek yerine inn'de yerine level 3 al. aynı hatayı ben yaptım, rogue'um herkesten geri geliyor anlamsız bir şekilde. hep 1 olmuyo mu aldığımız. bizim levele göre o da artıyosa iyiymiş. bir de camping yapmak ya da inn e dönüp dinlenmek yerine başka alternatif var mı? camping tool limiti sıkıntı. çok sık gerekiyo çünkü. camping supplies baya ucuz hardda 2 taşıma limiti var onun dışında sorun yok. inn'de bonus alıyorsun para verince veya strongholdunda binaları yaptıysan işte. inn varken camp anlamsız. camp daha çok şehirden uzakta olduğun noktalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ben cipher'la cc/debuff yapıyorum sadece. büyü spamlayım derdim yok. iyi atılmış debuff zaten 100 dmg'dan daha değerli. 2 mobu cc yaptıdığında, blind ettiğinde elde ettiğin değer paha biçilmez olabiliyor duruma göre. cipher'ın en büyük avantajı debufflarında ff problemi yok neredeyse hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 df said: @esh imkansız ya. /twitchte haftaya canlı yaparlar onu, böyle "aaaAAAaaAAa" diye izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Athletics mecburen basıyorsun her karakter'e de zaten Wizard ve Chanter NPC'ler Lore'la geliyor, ana karaktere da mechanics basıyorsun, ana karakter ölmüyorsa çok sorun olmaması lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bingildak said: ben cipher'la cc/debuff yapıyorum sadece. büyü spamlayım derdim yok. iyi atılmış debuff zaten 100 dmg'dan daha değerli. 2 mobu cc yaptıdığında, blind ettiğinde elde ettiğin değer paha biçilmez olabiliyor duruma göre. cipher'ın en büyük avantajı debufflarında ff problemi yok neredeyse hiç. Bende 150 dmg vuran spell'i spamlıyorum, herşey ölüyor. Ha ama lvl3 mind control spell'i süper, direk auto-win sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 tum strongholdu upgradeledim ama is degil be. saldirilarda iniyor devamli asagi bir iki upgrade, devamli manual savasmak gerekiyor falan. hirelingler manual savasirsaniz yaninizda savasiyorlar ama mercimek gibiler one shot iniyorlar. achivement icin yaptim hepsini ama olmadi achi nedense:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Saeros said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,7914347,7990507#msg-7990507 Grego said: ben bunu tek oynamaya kastırıyorum. sevmiyorum öyle companion. ama gel gör ki yediğim dayağın haddi hesabı yok. level 2 wizard olarak, güzel bir item de bulamadım henüz. kamp yapmaktan çanak büyüttü karakter. önerisi olan :( abi insanlar fellik fellik companion arıyo, sence bu yaptığın mantıklı bişey mi fds son sevdiğim companion şu olduğundan, baya uzağım ya. ama yok teknik olarak mümkün değil heralde tek oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 mümkün de wizard kötü bir seçim tek oynamak için bence. dual class varsa bu oyunda var mı bilmiyorum, melee bi karakter açıp sonra wizard'a devşirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Abi Fighter, Wizard, Priest, Chanter, Ranger bunlar ilk alınan companionlar, hiç açmayın derim. Biri companion pickup guide yapsa da yeni başlayanlar rahatlasa. Tek oynamak için fighter olur muhtemelen. Gerçi Barbarian'la Monk nasıl tam bilmiyorum ama. Bir de tek oynamak için full diplomacy/stealth kombosu giden yok mu abi, combat'la bir yere varılmaz tek kişi imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Bright said: Bir de tek oynamak için full diplomacy/stealth kombosu giden yok mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ruh hastası mısınız olm ne diye teke kasıyosunuz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bingildak said: bu arada bazı şeyler beni rahatsız etti ya, bilmiyorum benim buildlerde mi problem var yoksa genel olarak dizayn mı böyle. ilk olarak 1h/shield damage olarak çok saçma sapan geride kalıyor. DR'ların çok yüksek olmasından dolayı hızlı 1h kullanmak inanılmaz anlamsız. Burda iki nokta var, eğer shieldın varsa dpsi unut. O karakter tank, amacı da tanklık. MMO gibi düşüneceksin (hayır WoD'un başındaki warriorlar gibi düşünmeyeceksin sdf). İkincisi, heavy hitter değilsen vulnerable + ona göre silah gerekiyor. Hızlı silahların interrupt, varsa item proc gibi bonusları da oluyor. Bunun aynısı hızlı vuran ranged silahlar için de geçerli. Bide her silah farklı bi DR'a vuruyor, pollaxe/estoc ikilisi gibi kombinasyonların avantajı crushing DR yüksek oldu mu slash/pierce a geçebilmek. Bestiaryden (ya da combat logdan takip edip) ona göre davranmak gerekiyor. said: onun dışında atletics çok kuvvetli geldi. fatigue olayı çok hızlı gerçekleşiyor. 2 rest limiti ve bazı alanlarda rest yasağı atletics e zorluyor. Athletics her karaktere en az 2 puan lazım. Combat fatigue i %80 azaltıyor. 2 de sonrası toplam fatigue pool ve skill checkler için, tek bi kişide (tercihen tank) olsa yeter. Ben baya beğendim aslında sistemi, lağımlardan yüzüp sarmaşıklardan kaleye tırmanan wizard hörhörhör diye fireball sallayamıyor sonrasında. Bi işte adam gibi mechanicsçi karakter olmadığı için (Durance skill dağılımı lol) maini ona göre yapmak lazım. Cipher için blunderbussı da weapon switchle kullanacaksın tabi, düz sıkmaya kalırsa ohoo ömür yer o. Ama senin şu dw buildı bi deneyeceğim bright, accuracy sıkıntı olmuyorsa iş yapar. Companionlar için mini guide http://www.reddit.com/r/projecteternity/comments/30ig0r/where_to_get_all_the_unique_companions_a_quick/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 :D http://www.youtube.com/watch?v=9ALOI63X_CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bu arada soyle bir bug varmis cipher oynayanlar dikkat etsin: said: Warning to Cipher users: Do not equip the "Drinking Horn of Moderation" neck accessory that you can get from a side quest in Defiance Bay. It will permanently wreck your incombat Focus generation and persists between saves. More details: http://forums.obsidian.net/topic/72492-bug-cipher-focus-gain-permanently-disabled-by-drinking-horn-of-moderation/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Defiance Bay köprüleri yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Partiyi ana karakterim Paladin olmak üzere oyunun akışına göre karşıma çıkan tüm companionlarla 6'ladım - fighter, priest, wizard, chanter, ranger. dün rangerı alıp çıktım oyundan dpsine bakmadım fakat sorum şu; bu karakterlerden ben bu herifi beğenmedim dps olarak yerine şunu aldım dediğiniz var mıdır? ben şu an fighter ve paladin ile tank modundayım. wizard ile "dps" yapmaya çalışyorum chanter ile support, priest ile de heal, cc, buff/Debuff ama dps outputum çok iyi değil gibi. Hala tank olmalarına rağmen dps Fighter ve Paladinlerime kalıyor(ikisi de kalkanlı) Bundan sonra Druid, Cipher ve Paladin geleckemiş companion. Paladin'ı almam artık. Bu companion Druid ve Cipher iyi midir kimle replace edilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Cipher'ın spell ve perk seçimi çok önemli. O +2 focus/hit yoksa ve düzgün 2 AoE spell alınmadıysa şansı yok. Ranger iyi vuruyor gibi geldi (hunter's mark zaten +20 veriyor 1 target'a 1/encounter) ve petin dmg reduce'u yüksekmiş, o da 1 elemanı tanklıyabiliyor. Bir de ablity'leri hep per encounter olduğu için priest gibi spell ezber derdi yok. Chanter da Ranger, Wizard ve kendinin range attack'larını bufflıyor ve summon atıyor diye tutuyorum ama açılışta baya leş, dps'iyle sinerjili de hiçbir özelliği yok ama gene stabil, fight biraz uzayınca summon'ları chainlemeye başlıyor, ondan iş yapabiliyor. Wizard'a da lvl3 fireball/chain lightning/bouncing magic missile falan geldi, baya ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 oyunu steamde SSD ye gecirdim loading suresi azaldi.. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ben de ssd kullanıyorum ama inn'de kat değiştiriyosun loading ekranı bekliyosun, abartmışlar bence biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Oyunun başındaki mağaradan çıktıktan sonra companion bulana kadar okçu karakterle sıkıntı yaşar mıyım? Bir de yaratıklar neden exp vermiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 İlk iş olarak para kasıp Inn'den 2-3 adventurer yaratırsanız gayet iyi oluyor. Hem de merak ettiğiniz classlara bakma fırsatı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 oyundaki compları alın bence ya inn den alacagınıza, hem dialog var hem questleri var senaryosu var, innden cıkarıp hacknslashe çevirmeyin oyunu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 sokucam he. çok konuştunuz, konu devamlı tepede kalıyor. alıcam galiba :D kaç gb indiriyor steam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar