Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

bu kadar cok dialoglu oyunların beni sıkmaya başladığını fark ettim. eskiden cok hoşuma giderdi de bayıyor artık.

basta cok guzel hepsini okuyordum da simdi bas gec sonra quest logdan okuya dondum. cok fazla bu kadari benim zevkime gorede. visual novel rpg.
Sosyal ağlarda paylaş

Suficim sen cipher aç. Seversin böyle büyülü dövüşlü. Rogue isteyenlere de quixin crit giden bi melee buildı var gilded valedaki stilettoyla baya sağlam dövüyor.

Od Nua watchers keep homage evet. Strongholdun direk altında.

Druid shapeshift o kadar iyi değil diyordum ama hiraviasın sanırım story form olduğu için ekstra güçlü bişi, hart hurt yiyor herkesi. Bu arada weapon focus peasant ın shapeshifte etki etmesi lazım, clawlar da unarmed görünüyor.

Şuna da kahkaha attım

Companionları kaçırmayın. Torment / MotB ayarında olmamışlar ama BG2nin de bi tık üstü. Gerçi dialoglar sıkıyor diyenlere hangi companionları anlatıyorum =((

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Rogue isteyenlere de quixin crit giden bi melee buildı var gilded valedaki stilettoyla baya sağlam dövüyor.

quix? bulamadım

diyaloglar hedehödeler baya hoş ya, yani istemeyen okumaz tabi ama benim hoşuma gitti
sağda solda karşımıza çıkan geçmişini okuyabildiğimiz tipler de renk katmış
Sosyal ağlarda paylaş

Priest ve Cipher'a laf edenleri anlayamıyorum.

Cipher main char/top dps/top cc şu an party'mde. Hem range'den hem melee'de oynayabiliyor. DW melee oynarken çılgınlar gibi focus regen var, sürekli spell fişekliyor. Tek dezavantajı çok micro istiyor.

Priest (Durance) OT + tek healer'ım. Main tank'tan kaçanları veya yanında bütün gürühun önünde duruyor full plate'le. Tek başına rahat heallıyor party'i ve bir yandan buff/debuff atıyor.

Cipher'dır Rogue'dur melee dps oynanacaksa armor kullanmamak lazm, recovery penalty'lar feci düşürüyor dps'i.

Ranged karakterlerde de aynı şekilde, en fazla light armor.
Sosyal ağlarda paylaş

Quix derken benden bahsediyo sdf

Build şöyle,

ırk - Hearth Orlan (10% of hits on enemy attacked by an ally converted to crits)

1st lvl ability - Crippling Strike
2nd lvl - Two Weapon Style - (%20 attack speed when dual wielding)
3rd lvl - Dirty Fighting (%10 of hits to crit)
4th lvl - Vicious fighting (%10 of hits to crit)

Şu an lvl 4 üm, karakter çok hızlı atak yapıyo ve cipher lvl 2 spell i "Phantom Foes" ile kombine edildiğinde (tüm enemyler flankli sayılıyo) her atağınız sneak attack, tüm hitlerinizin %30 u crit, normal crit chance iniz baki, bir de off hand e Gilded Vale blacksmith te satılan stiletto yu alıyorsunuz mmh.

(O stiletto bildiğin chain lightning atıyo, 73 vurdu ayıya)
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

1st lvl ability - Crippling Strike
2nd lvl - Two Weapon Style - (%20 attack speed when dual wielding)
3rd lvl - Dirty Fighting (%10 of hits to crit)

ya 2. levelda başka bişey almışım galiba ama ne aldığımı bilmiyorum sfd
şu levelda şunu almışsın bilader diye göstericek bi tree falan yok mu

bi de crippling strike yerine blinding strike daha iyi değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Suficim sen cipher aç. Seversin böyle büyülü dövüşlü. Rogue isteyenlere de quixin crit giden bi melee buildı var gilded valedaki stilettoyla baya sağlam dövüyor.

Od Nua watchers keep homage evet. Strongholdun direk altında.

Druid shapeshift o kadar iyi değil diyordum ama hiraviasın sanırım story form olduğu için ekstra güçlü bişi, hart hurt yiyor herkesi. Bu arada weapon focus peasant ın shapeshifte etki etmesi lazım, clawlar da unarmed görünüyor.

Şuna da kahkaha attım

Companionları kaçırmayın. Torment / MotB ayarında olmamışlar ama BG2nin de bi tık üstü. Gerçi dialoglar sıkıyor diyenlere hangi companionları anlatıyorum =((

ya tam şu screenshotı aldığın yere geldim ki sadece bitane başka bir side quest var ama hala ekibim 4 kişi
companion mı kaçırıdm bir yerde sen 6 kişi olmuşsun. karakter eklion mu handan?
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

melee cipher a tavsiye meler şimdi?

lvl1 Soul Shock, Mind Wave
lvl2 Blades bilmem ne

2 tane hızlı 1-hander (Stiletto, rapier etc.)
talent olarak: Draining Whip (+2 focus/hit) ve DW mastery bilmemne %20 atkspd.

Bunlar harici Phantom Foes ve şu an ismini hatırlamadığım AoE root spellini kullanıyorum, açılışta direk bölüyor adamları üstüne blades spam'la zaten hepsi pertliyor seri seri.

Might, int full ve kalan dex'e başta. 8 cons'la başladım gayet yetiyor. Per/Res kısılabildiği kadar kısılacak.

Başta tanklar aggro alana kadar spell atıp focus boşaltıp sonra melee'ye girip 2 vurup gene dmg veren spell spama devam. Zırh falan yok tabi ki, melee'de yaşamak zorluyorsa ranged weapon'la da aynısı yapılıyor ama focus regen çok daha düşük oluyor. Hele Blunderbuss falan baya hantal kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ya tam şu screenshotı aldığın yere geldim ki sadece bitane başka bir side quest var ama hala ekibim 4 kişi
companion mı kaçırıdm bir yerde sen 6 kişi olmuşsun. karakter eklion mu handan?

Önden gidip aldım o companionları sonra geri geldim. Çok dandik oluyor yoksa lvl atlayınca aldıkları featler.

Yavuzcum kendi aldığın featlere oyunun içindeki talents yazan yerden bakabiliyorsun. Karakter ekranında en altta. Karakter ekranına "C" tuşuna basarak ulaşabilirsin ;)

Talent değiştirme yok ne yazık ki. İlerde modlarla gelecektir de cheat sayılacağından achileri kapatabilir.

Bu arada mod demişken, UI değiştirme özelliği olan IE modu release versyonuna da uyarlamışlar. Şurdan indirebilirsiniz http://www.nexusmods.com/pillarsofeternity/mods/1/?
Bu da kendi sayfası daha detaylı anlatım için, ama güncel değil backer beta döneminden kalma talimatlar falan var http://rien-ici.com/iemod/
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum:

http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/

Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :)

geç oldu ama güzel, +1
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...