Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Ben oynadım betada sistem gayet güzel. D&Dnin eksikliğini çekmiyorsun, zaten bi ton şey ordan.

"White Wolf" said:

Beta oynayan varsa ve human kullanan varsa bir sorum var. Bu humanların racial abilitys fighting spirit bana dandik geldi tecrübe eden varmı ?

Classına, daha doğrusu rolüne göre değişiyor. "Damage yiyen dps" olman lazım ki accuracy ve damage bonuslar bi işe yarasın, bu role de uyan bi monk bi de barbar var. Tankların dps output zaten düşük olduğu için pek bi işe yaramıyor.

Fire godlike monk tank vidyosunu koymuştum sanki, bi daha koyayım eğlence olsun. Ama bu vidyoda lvl farkı çok yüksek (moon godlike ın healı gibi fire godlikeın da damage ı levella scale oluyor) , normal denk lvlda böyle abartı bi output yok.

http://www.youtube.com/watch?v=nY7oUREjniY
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ben oynadım betada sistem gayet güzel. D&Dnin eksikliğini çekmiyorsun, zaten bi ton şey ordan.

"White Wolf" said:

Beta oynayan varsa ve human kullanan varsa bir sorum var. Bu humanların racial abilitys fighting spirit bana dandik geldi tecrübe eden varmı ?

Classına, daha doğrusu rolüne göre değişiyor. "Damage yiyen dps" olman lazım ki accuracy ve damage bonuslar bi işe yarasın, bu role de uyan bi monk bi de barbar var. Tankların dps output zaten düşük olduğu için pek bi işe yaramıyor.

Fire godlike monk tank vidyosunu koymuştum sanki, bi daha koyayım eğlence olsun. Ama bu vidyoda lvl farkı çok yüksek (moon godlike ın healı gibi fire godlikeın da damage ı levella scale oluyor) , normal denk lvlda böyle abartı bi output yok.

http://www.youtube.com/watch?v=nY7oUREjniY

Saol axedice, bu arada pillars sayfası güncel değilmiş, fighting spritis 5 saniye yerine artık 20 saniye sürüyormuş. idare eder hale gelmiş. Bende baldurs gate'lerden beri zaten monk yada wizard oynarım. Monk'a uygun olucak gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda priest var, gerek hp gerek accuracyleri düşük meleeye girmek için çok uygun değiller.

Kaede said:

eternitynin bladei kim axedice. sen bana ondan haber ver

Sırf blade gibi bg2 sorc gibi classlar olmasın diye kastı adamlar lel. OP olan druid, ama o da caster formda op, shapeshift sucks

Caster fighter olarak dualwield ve accuracy talentlarını alıp cipher yapabilirsin ama onlar da melee için çok squishy ya. Bard classı var chanter, onun da şarkılar türküler hep pasif devreye giriyor ilk spelli yapması combat sonunu bulur. Seni datmin edecek bişi yok

Bide mesaj atmayın bu topiğe benim çalışmam lazım yarın izinliyim işler yetişmiyor =(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...