Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Cute said: Ben startı kaçırdım, tek karakter yaratıp başlıyabiliyormuyuz yoksa full party imkanı ve biz istediğimiz kadar yaratıp mı başlıyoruz. İki seçenekte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 D&D ruleset olmaması düşündürüyor beni, hemen almam o yüzden. Bakalım reviewlar nasıl gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ana karnından dd rulesetle mi doğdun birader. d20 atarak vatan mı sectirdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Rasmon said: yok onu da oynamadım. abi forumu nasıl buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bütün rpg ler dnd olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ben oynadım betada sistem gayet güzel. D&Dnin eksikliğini çekmiyorsun, zaten bi ton şey ordan. "White Wolf" said: Beta oynayan varsa ve human kullanan varsa bir sorum var. Bu humanların racial abilitys fighting spirit bana dandik geldi tecrübe eden varmı ? Classına, daha doğrusu rolüne göre değişiyor. "Damage yiyen dps" olman lazım ki accuracy ve damage bonuslar bi işe yarasın, bu role de uyan bi monk bi de barbar var. Tankların dps output zaten düşük olduğu için pek bi işe yaramıyor. Fire godlike monk tank vidyosunu koymuştum sanki, bi daha koyayım eğlence olsun. Ama bu vidyoda lvl farkı çok yüksek (moon godlike ın healı gibi fire godlikeın da damage ı levella scale oluyor) , normal denk lvlda böyle abartı bi output yok. http://www.youtube.com/watch?v=nY7oUREjniY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Kutulu versiyonun içinden steam'a ekelemek babında key çıkar mı sizce arkadaşlar? Ona göre şimdi dijital kopya siparişi verip, kutulu çıkınca da oradan çıkanı itelerim diye düşünüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 rambo. o ne abi cidden. kendi kendini dövdü adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Arada ciddi lvl farkı var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Cipher açıcam ya, bu confusion/blind gibi cc'ler gene yüksek ihtimal OP olur. Belki şu melee build'i yaparım, tatlı olmuş yarı melee yarı caster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 alıp oynayayım akşama kaç kuruş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ciddi lvl farkı olsa da bi oyunda şu olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Character Creation zaten bir gün sürecek heralde ya sdsfsdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 eternitynin bladei kim axedice. sen bana ondan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 abi neden illa meta build ler yapmaya çalışıyorsunuz, hep op hep op sıkılmadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kaç tane ana karakter yapılıyo ki? atıyorum 4 lü party mi yaptırıyo yoksa tek adam yapıp npc mi topluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Death godlike, paladin ve bleak walkers da güzel duruyor. Karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 op olmasina gerek yok dw melee+caster olsun yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bir de cleric mi var oyunda priest mi? Morningstar + shield gidebiliyor mu adam gibi etc. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 full party yaratabılıyor muyuz ilk girişte yoksa strongholdu açınca mı ypabılıyoruz? o kısmı tam olarak anlamadım ben. godlike akar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Kaede said: op olmasina gerek yok dw melee+caster olsun yeter bana Melee de ranged de vuran, vurdukça spell lere kaynak toplayan cipher var misal EDIT: Ama DW bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 axedice said: Ben oynadım betada sistem gayet güzel. D&Dnin eksikliğini çekmiyorsun, zaten bi ton şey ordan. "White Wolf" said: Beta oynayan varsa ve human kullanan varsa bir sorum var. Bu humanların racial abilitys fighting spirit bana dandik geldi tecrübe eden varmı ? Classına, daha doğrusu rolüne göre değişiyor. "Damage yiyen dps" olman lazım ki accuracy ve damage bonuslar bi işe yarasın, bu role de uyan bi monk bi de barbar var. Tankların dps output zaten düşük olduğu için pek bi işe yaramıyor. Fire godlike monk tank vidyosunu koymuştum sanki, bi daha koyayım eğlence olsun. Ama bu vidyoda lvl farkı çok yüksek (moon godlike ın healı gibi fire godlikeın da damage ı levella scale oluyor) , normal denk lvlda böyle abartı bi output yok. http://www.youtube.com/watch?v=nY7oUREjniY Saol axedice, bu arada pillars sayfası güncel değilmiş, fighting spritis 5 saniye yerine artık 20 saniye sürüyormuş. idare eder hale gelmiş. Bende baldurs gate'lerden beri zaten monk yada wizard oynarım. Monk'a uygun olucak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Oyunda priest var, gerek hp gerek accuracyleri düşük meleeye girmek için çok uygun değiller. Kaede said: eternitynin bladei kim axedice. sen bana ondan haber ver Sırf blade gibi bg2 sorc gibi classlar olmasın diye kastı adamlar lel. OP olan druid, ama o da caster formda op, shapeshift sucks Caster fighter olarak dualwield ve accuracy talentlarını alıp cipher yapabilirsin ama onlar da melee için çok squishy ya. Bard classı var chanter, onun da şarkılar türküler hep pasif devreye giriyor ilk spelli yapması combat sonunu bulur. Seni datmin edecek bişi yok Bide mesaj atmayın bu topiğe benim çalışmam lazım yarın izinliyim işler yetişmiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Burda normalci varmı, paticik tayfası heralde bu oyuna min hard'da başlar heralde, ben öyle yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar