Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Komutan said:

Main tank, off tank gibi terimler kullanıyorsunuz da benim gördüğüm kadarıyla oyunda aggro kontrolüne dayalı bir mekanik yok. Elbette fighter önde dursun büyücü en arkada gibi şeyler yapılır, fakat sistem Baldur's Gate ve türevi oyunlardaki gibiyse altı kişilik gruptan en az dördünün bir şekilde dayanıklılığı olması lazım.

engagement sistemi var oyunda.tam nasıl işlediğini bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla dnddeki gibi.attack of opportunity benzeri birşey alıyorsun veya talentlarla geliştiriyorsun bunu,engagementa girdiğin adam engagementtan çıkmaya çalışırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Exotic yok hayır.

2 hander oynayacaklara adventurer silah grubunu tavsiye ederim, pollaxe crush/slash vuruyor (hangisinin DR düşükse ona), ikinci silah olarak estoc alırsanız onda da 5DR bypass var.

1 hand dualwield için maceleri beğeniyorum ben, sağlam interrupt var, DR bypass var keza güzel.

Sword&board için de hatchetların +5 deflection bonusu var tanklara ekstra koruma.

ben mountain dwarf fighter-tank yapıcam galiba path of damned için karakteri.might-con vermicem nasıl olsa fort savein gerekli oldugu poison-disease e resistanceı var cücelerin.resolve-perception ile hem deflectionı hemde reflex-will save i arttırırım,üstüne diplomasi yaparım.eldede hatchet-shield(cüceye yakışır hem)veya perceptiondan daha çok faydalanıp interrupt için mace ile bodoslama kafa göz vericem knockdownı,vericem conversationı.skillerde de survival-lore düşünüyorum.

belki birazda intelligence veririm.knockdown hariç aoe cc skilli varmı fighterın?
Sosyal ağlarda paylaş

Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum:

http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/

Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:

Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum:

http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/

Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :)

yazidan sonra siteye baktim devam eder umarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...