dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 firearm ..nan..blunderbus..cyberpunk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 totemic said: bu oyunu satın almayıp korsan indirceklerin fanları kırılsın inşallah.. çok büyük beddua ettim bakın. Al o zaman bana 20 20 oduyim sana krefi kartini patlattim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 imam para toplasın ''patideki fakirler için poe'' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Lan size inat batmani ve torment e benzer crpg mide beles versiyonunu alacam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 2 senedir diyoruz, her gün ortaya 0,10 kuruş koysaydınız onun parası hayli hayli çıkardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Korsan indirip kurarım, kutulu çıkınca alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sensuki Beginners Guide 3. Bölümü de koymuş. Bu defa Gameplay & Combat http://www.youtube.com/watch?v=EoWw5swpfX0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 26 saat kaldi. http://www.gamerdna.com/uimage/WC43BnG4/full/undead_male250x-gif.gif http://www.gamerdna.com/uimage/StF3BnH0/full/gnome_male250x-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://giant.gfycat.com/GlassPlainBadger.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 cities'in arkasinda cok satanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Komutan said: Main tank, off tank gibi terimler kullanıyorsunuz da benim gördüğüm kadarıyla oyunda aggro kontrolüne dayalı bir mekanik yok. Elbette fighter önde dursun büyücü en arkada gibi şeyler yapılır, fakat sistem Baldur's Gate ve türevi oyunlardaki gibiyse altı kişilik gruptan en az dördünün bir şekilde dayanıklılığı olması lazım. engagement sistemi var oyunda.tam nasıl işlediğini bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla dnddeki gibi.attack of opportunity benzeri birşey alıyorsun veya talentlarla geliştiriyorsun bunu,engagementa girdiğin adam engagementtan çıkmaya çalışırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 az kaldııııııııııııı.. hypeeeeee ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 axedice said: Exotic yok hayır. 2 hander oynayacaklara adventurer silah grubunu tavsiye ederim, pollaxe crush/slash vuruyor (hangisinin DR düşükse ona), ikinci silah olarak estoc alırsanız onda da 5DR bypass var. 1 hand dualwield için maceleri beğeniyorum ben, sağlam interrupt var, DR bypass var keza güzel. Sword&board için de hatchetların +5 deflection bonusu var tanklara ekstra koruma. ben mountain dwarf fighter-tank yapıcam galiba path of damned için karakteri.might-con vermicem nasıl olsa fort savein gerekli oldugu poison-disease e resistanceı var cücelerin.resolve-perception ile hem deflectionı hemde reflex-will save i arttırırım,üstüne diplomasi yaparım.eldede hatchet-shield(cüceye yakışır hem)veya perceptiondan daha çok faydalanıp interrupt için mace ile bodoslama kafa göz vericem knockdownı,vericem conversationı.skillerde de survival-lore düşünüyorum. belki birazda intelligence veririm.knockdown hariç aoe cc skilli varmı fighterın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 baldur ağladı be ortamlara ne zaman düşer acaba orjinali kutulu almak istiyorum ben (var di mi o şekil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum: http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/ Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 cok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Cok güzel site ya ellerine sağlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 totemic said: az kaldııııııııııııı.. hypeeeeee ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 beğendim yazını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Site güzelmiş gerçekten tebrik ederim arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bu başlık umut veriyor be. El ele kol kola arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ceketli fularlı emekli öğretmensiz chp kadın kolu mu olur abi? fake bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Monthius said: Yarına kadar sabredemeyen ya da oyunun dünyasını falan merak eden vardıysa, şöyle bir yazı hazırladıydım diyerekten bırakıveriyorum: http://lorekeeper.net/pillars-of-eternity-101-eoraya-giris/ Irklar ve oyunun dünyası konusunda biraz fikir sahibi olmak açısından işe yarar umarım. :) yazidan sonra siteye baktim devam eder umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Benim enpara kartım yeni geldi. Şimdi oyun steam'de 65 tl en para 50'tl ye kadar karsiliyor 1 ayda. 65-25= 40 tl mi cıkıcak cebimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bu arada karar verdim. Human Natlan Paladin Tank açacağım. Anadolu Çomarı, Sünni Deity'li, Followers of Uzun Adam role play'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar