Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw 1.16 D 'de karar kildim ve aldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Abi istersen iptal et konuşup siparişi. Bir konuş gidip fiyatlar nasıl olacak vs vs diye. Bir tanıdık bulsan daha iyi olur, sana dürüst konuşabilecek.

ya belkide fiyati daha asagiya cekerim bunun sayesinde o da belli olmaz,ve de bu makjyajli kasayi 105 den asagi vermezler gibi geliyo bu dolulukta
Mesaj tarihi:
DoruK said:

SeaGle said:

Opel vw audi mercedes bmw

bunlar has alman.

Skoda seat cücük alman, onları dışarıda tutmak lazım.
opeli sunlarla nasi ayni satira yaziyorsun abi

opel sahibi misin

Hayır abi hiç opelimiz olmadı.

Ama hakkını da yememek lazım. Sen hiç sevmiyon galiba opeli sdf
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Abi istersen iptal et konuşup siparişi. Bir konuş gidip fiyatlar nasıl olacak vs vs diye. Bir tanıdık bulsan daha iyi olur, sana dürüst konuşabilecek.

bugun konustum abi yeni makyajlilar mart sonu siparis alinip nisan da gelicekmis ve baslangic paketi 100 binden baslar tahmini dedi,e bu sartlarda ben sifir alip en full'unu bu fiyata alabiliosam yemisim makyajini abi
Mesaj tarihi:
Fiyat iyiymiş.

Manuel pişmanlıktır ama makyaj geliyorsa o daha büyük pişmanlık verir. Yemişim fiyatını diye kendini motive edebileceksen sorun değil tabiki canını da sıkmak istemem ama ufak tefek tampon vb gibi bir değişiklik değil ön arka komple değiştiği için eski kasa gibi algılanabilir aracın. O yüzden satın alırken söylememeleri de çirkin olmuş.

http://www.autoblog.com/2015/01/16/2015-bmw-1-series-photos-video/#image-6
Mesaj tarihi:
Vodan said:

Fiyat iyiymiş.

Manuel pişmanlıktır ama makyaj geliyorsa o daha büyük pişmanlık verir. Yemişim fiyatını diye kendini motive edebileceksen sorun değil tabiki canını da sıkmak istemem ama ufak tefek tampon vb gibi bir değişiklik değil ön arka komple değiştiği için eski kasa gibi algılanabilir aracın. O yüzden satın alırken söylememeleri de çirkin olmuş.

http://www.autoblog.com/2015/01/16/2015-bmw-1-series-photos-video/#image-6

hayir abi ben en son zaten bu rakami verebilicem 87-88 ve yeni kasa bu dolulukta 105 den asagi dolu olmucak diye dusunuyorum,istersem kaporami geri alir yeni araci beklerim de onu bu fiyatlara almak imkansiz diye dusunuyorum yanlis miyim ?
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

serjuhan said:

bugun konustum abi yeni makyajlilar mart sonu siparis alinip nisan da gelicekmis ve baslangic paketi 100 binden baslar tahmini dedi,e bu sartlarda ben sifir alip en full'unu bu fiyata alabiliosam yemisim makyajini abi

beğendin mi sen önemli olan soru bu.

kaliteli ömürlük araba abi boşver makyajı falan, ha verdiğin paraya değmiyor olsa neyse, bide full diyorsun.
Mesaj tarihi:
Ölür de niye satcaksin ki? Kullan 8 sene?

Raistllin said:

@lectre abi ben arabayi bayildim sikinti yok tek suphem 2 sene sonra 87 ye aldigim arabayi 65 e satma korkusu o kadar fiyati ölürmü
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
makyajsiz full donanim 5 serisi kullaniyorum. 5 yasina geldi araba. ciddi soyluyorum, umrumda degil makyaj gormus gormemis. en az 3 sene daha inmem bu arabadan.

kasa degisiyor olmadigi surece dert etme.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Olay sadece görsel makyaj değil ki; araçlar üretim bandında gördükleri haricindeki daha büyük revizyonları görüyorlar.

Saygılar.

bmw de cok ciddi revizyonlar olmuyor. bir onceki kasa x3 ve e90 3 serisi bunun istisnasidir. ozellikle eski x3 her sene resmen bir seyleri yamayip duruyorlardi. onlar disinda hep ufak sorunlar ve revizyonlar.

ha, ornegin gps/multimedya sistemi vs cok ciddi revizyonlar gordu f serisi modellerde zaman icinde. ilk f10 larla ilk f30 larda konsolun altindaki connected drive donanim ile su andaki connected drive in alakasi yok donanim olarak. ancak turkiye de zaten pek satilan opsiyonlar olmadigi icin cokta tinnnn.
Mesaj tarihi:
Ben arabayi aldim artik yapicak birsey yok ve zaten 86 ya sifir full paket bmw ve dizel araba aldim e daha ne olsun yemisim makyajini.Volkswagen parasina bmw ye biniyorum o yuzden problem yok :)
Mesaj tarihi:
Seele said:

hayirli olsun artik bi tur verirsin.
alman markasindan sasmamn iyi olmus. güle güle kullan. (tu)

Abi almak istedigi iki araba da alman zaten

nasil sasabilir ki alman markasindan

ha digeri fransiz olup da bmw almis olsa neyse

evet buna takildim ben
  • Yeni Oluştur...