serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Abi istersen iptal et konuşup siparişi. Bir konuş gidip fiyatlar nasıl olacak vs vs diye. Bir tanıdık bulsan daha iyi olur, sana dürüst konuşabilecek.
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 serjuhan said: Abi istersen iptal et konuşup siparişi. Bir konuş gidip fiyatlar nasıl olacak vs vs diye. Bir tanıdık bulsan daha iyi olur, sana dürüst konuşabilecek. ya belkide fiyati daha asagiya cekerim bunun sayesinde o da belli olmaz,ve de bu makjyajli kasayi 105 den asagi vermezler gibi geliyo bu dolulukta
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 O 100 kaat cikacak senden. Yok oyle ucuza bmw almak falan.
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 makyajlı kasa baya düzeltmiş la 1.16'nın tipini
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 DoruK said: SeaGle said: Opel vw audi mercedes bmw bunlar has alman. Skoda seat cücük alman, onları dışarıda tutmak lazım.opeli sunlarla nasi ayni satira yaziyorsun abi opel sahibi misin Hayır abi hiç opelimiz olmadı. Ama hakkını da yememek lazım. Sen hiç sevmiyon galiba opeli sdf
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 seagle seat opel'den daha almandır o derece koptu opel alman anlayışından
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Yanlış yapmışsın, umarım cok pişman olmazsın.
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Cuce said: Yanlış yapmışsın, umarım cok pişman olmazsın. sebep ?
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 serjuhan said: Abi istersen iptal et konuşup siparişi. Bir konuş gidip fiyatlar nasıl olacak vs vs diye. Bir tanıdık bulsan daha iyi olur, sana dürüst konuşabilecek. bugun konustum abi yeni makyajlilar mart sonu siparis alinip nisan da gelicekmis ve baslangic paketi 100 binden baslar tahmini dedi,e bu sartlarda ben sifir alip en full'unu bu fiyata alabiliosam yemisim makyajini abi
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 güle güle kullan, boşver en olmadı seneye bana satarsın makyajlısını alırsın
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 golf fiyatına almışın nerdeyse :) boşver makyajını
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Fiyat iyiymiş. Manuel pişmanlıktır ama makyaj geliyorsa o daha büyük pişmanlık verir. Yemişim fiyatını diye kendini motive edebileceksen sorun değil tabiki canını da sıkmak istemem ama ufak tefek tampon vb gibi bir değişiklik değil ön arka komple değiştiği için eski kasa gibi algılanabilir aracın. O yüzden satın alırken söylememeleri de çirkin olmuş. http://www.autoblog.com/2015/01/16/2015-bmw-1-series-photos-video/#image-6
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Vodan said: Fiyat iyiymiş. Manuel pişmanlıktır ama makyaj geliyorsa o daha büyük pişmanlık verir. Yemişim fiyatını diye kendini motive edebileceksen sorun değil tabiki canını da sıkmak istemem ama ufak tefek tampon vb gibi bir değişiklik değil ön arka komple değiştiği için eski kasa gibi algılanabilir aracın. O yüzden satın alırken söylememeleri de çirkin olmuş. http://www.autoblog.com/2015/01/16/2015-bmw-1-series-photos-video/#image-6 hayir abi ben en son zaten bu rakami verebilicem 87-88 ve yeni kasa bu dolulukta 105 den asagi dolu olmucak diye dusunuyorum,istersem kaporami geri alir yeni araci beklerim de onu bu fiyatlara almak imkansiz diye dusunuyorum yanlis miyim ?
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Raistllin said: serjuhan said: Abi istersen iptal et konuşup siparişi. Bir konuş gidip fiyatlar nasıl olacak vs vs diye. Bir tanıdık bulsan daha iyi olur, sana dürüst konuşabilecek. bugun konustum abi yeni makyajlilar mart sonu siparis alinip nisan da gelicekmis ve baslangic paketi 100 binden baslar tahmini dedi,e bu sartlarda ben sifir alip en full'unu bu fiyata alabiliosam yemisim makyajini abi beğendin mi sen önemli olan soru bu. kaliteli ömürlük araba abi boşver makyajı falan, ha verdiğin paraya değmiyor olsa neyse, bide full diyorsun.
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 @lectre abi ben arabayi bayildim sikinti yok tek suphem 2 sene sonra 87 ye aldigim arabayi 65 e satma korkusu o kadar fiyati ölürmü
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Şu makyaj konusunu takıntı haline getirmeyin ya.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ölür de niye satcaksin ki? Kullan 8 sene? Raistllin said: @lectre abi ben arabayi bayildim sikinti yok tek suphem 2 sene sonra 87 ye aldigim arabayi 65 e satma korkusu o kadar fiyati ölürmü
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Selam, Olay sadece görsel makyaj değil ki; araçlar üretim bandında gördükleri haricindeki daha büyük revizyonları görüyorlar. Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 makyajsiz full donanim 5 serisi kullaniyorum. 5 yasina geldi araba. ciddi soyluyorum, umrumda degil makyaj gormus gormemis. en az 3 sene daha inmem bu arabadan. kasa degisiyor olmadigi surece dert etme.
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 paramecium said: Selam, Olay sadece görsel makyaj değil ki; araçlar üretim bandında gördükleri haricindeki daha büyük revizyonları görüyorlar. Saygılar. bmw de cok ciddi revizyonlar olmuyor. bir onceki kasa x3 ve e90 3 serisi bunun istisnasidir. ozellikle eski x3 her sene resmen bir seyleri yamayip duruyorlardi. onlar disinda hep ufak sorunlar ve revizyonlar. ha, ornegin gps/multimedya sistemi vs cok ciddi revizyonlar gordu f serisi modellerde zaman icinde. ilk f10 larla ilk f30 larda konsolun altindaki connected drive donanim ile su andaki connected drive in alakasi yok donanim olarak. ancak turkiye de zaten pek satilan opsiyonlar olmadigi icin cokta tinnnn.
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ben arabayi aldim artik yapicak birsey yok ve zaten 86 ya sifir full paket bmw ve dizel araba aldim e daha ne olsun yemisim makyajini.Volkswagen parasina bmw ye biniyorum o yuzden problem yok :)
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Seele said: hayirli olsun artik bi tur verirsin. alman markasindan sasmamn iyi olmus. güle güle kullan. (tu) Abi almak istedigi iki araba da alman zaten nasil sasabilir ki alman markasindan ha digeri fransiz olup da bmw almis olsa neyse evet buna takildim ben
Öne çıkan mesajlar