Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw 1.16 D 'de karar kildim ve aldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Gecen kiz arkadasima verdim arabayi, birak otomatik vites kullanmayi, araba bile kullanmiyor 2 yildir.

Bu nasil bir rahatlik diye koltuga bosaldi.

Kendinizi manuelle kandirmayin artik

abi kız arkadaşından bahsederken bu ne rahatlık lan ahahahha :) ne kadar samimi ortamız böyle :)
Mesaj tarihi:
İstanbul için otomatik candır.

İstanbul dışında otomatik araba = akülü araba.

Devir kontrolü bende olucak.

Tiptronik diyecekseniz de snoopy direksiyon ile midtown madness oynayın diyorum ekiekiekeik
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

Arkadaslar bildiginiz gibi yeni kasa sifir scirocco alirken kapidan dondum bunda sizin payinizda buyuk oldu(yorumlar ile) dun itibariyle bursa teknik oto'ya kaporami vermis bulunuyorum.Almis oldugum arac bmw 1.16d (beyaz) sunroof dahil her paket var ah bi de bmw dizel'le m paket verseydi tadindan yenmezdi ama artik sonradan m yapicaz tamponlari ve jantlari.Arac su gorunen euro kuru ile 87 bin lira civarina gelicek fakat teslimati subat sonuymus(gumruk vs) secim konusunda sizin dusunceleriniz nelerdir ?

hayırlı olsun.

para olunca ya Mercedes, ya bmw arkadaş.
Yaratan kaza bela vermesin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun, güzel bir fiyata almışsın. Bugün yeni gelecek makyajlı kasalarını gördüm onlarda cidden güzel olmuş. BMW 1 serisinin en sevdiğim yönü sınıfındaki tek arkadan itişli araç olması :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

O paraya önden çekiş araç alınmaz zaten ya yazık günah.

Bence de, Audi A3 ve Mercedes A'dan ayıran en önemli yanı (tu)
Mesaj tarihi:
arkadaslar cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin araba 1 hafta once uretilmis banttan cikmis dolayisiyla 2015 indirimi 2014 diye yapmadilar da simdi caktim durumu bmw 1 serisine makyaj geliomus su an icin moralim bozuldu,cunku makyajlisi cok hosuma gitti acaba fark ne cikarsa yeni makyajlisina mi cevirsem mi diye dusunuyorum :S veya onun fiyatini da bmw cok ucurucak da ondan mi bunlari bi nebze daha ucuz verdi acaba anlam veremedim
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Opel vw audi mercedes bmw

bunlar has alman.

Skoda seat cücük alman, onları dışarıda tutmak lazım.
opeli sunlarla nasi ayni satira yaziyorsun abi

opel sahibi misin
  • Yeni Oluştur...