senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 öyle düşünme olayı da bende yok mesela aklıma bişi gelio lan siktir et olacğına varır diyip uyuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 off kendi kusmuğunda boğularak ölmek rl fatality lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kimse çok zekisiniz o yüzden geceleri uyuyamıyorsunuz dememiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kendimiz için zekiyiz demek ego olur. aklı başında insanlar var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Alora tavsiye ederim, antidep. geçmişi olmayanlar için. Passiflora etkili bitkisel hap. Hafif mutlu da uyandırıyor. Bir ara faydasını gördüydüm epey. Uyumak için yatmadan 2-3 tane, genel bir problem varsa ilaveten gün içinde yemeklerden önce 1'er tane. kan dolaşımına da eksta boost veriyodu :d bi de tarçınlı limonlu sarı kantaron çayı içiyodum o aralar. o da güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 alora hiç bi işe yaramıyor, kahve içsem daha çok uykumu getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 melisa çayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yav said: Alora tavsiye ederim, antidep. geçmişi olmayanlar için. Passiflora etkili bitkisel hap. Hafif mutlu da uyandırıyor. Bir ara faydasını gördüydüm epey. Uyumak için yatmadan 2-3 tane, genel bir problem varsa ilaveten gün içinde yemeklerden önce 1'er tane. kan dolaşımına da eksta boost veriyodu :d bi de tarçınlı limonlu sarı kantaron çayı içiyodum o aralar. o da güzel bişey. pasiflora erken uynamaya yardımcı oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bu tip şeyler erken uyandırmaya katkı sağlıyor mu bilmiyorum, vakitlice uyutuyor işte uykunu da almış oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sanssizsansli said: unisom uykuya dalmayı sağlıyor çok uyutmuyor. bir de ağızda kuruluk yapıyor gece saçma sapan kalkabilirsiniz. benim uyku problemim genelde yatağa girdiğimde dünyayı kurtaracakmış gibi sürekli düşünmek. kafayı yedirecek seviyede yani o yüzden tek unisom hayretmiyordu dalmama. şimdi şükür düzelttim sayılır. Aynisi iste bendeki de. Nasil duzelttin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sende de aynısı mı bilemiyorum da ben baya meşakkatli süreçte ulaşabildim. klasik bir gün uyumayıp akşam yatıp sabah erkeden kalkmak bende tek seferde işe yaramıyordu. bir gün uyumuyordum 30 küsür saat belki, sonra akşam 8-9 gibi yatınca gece 2-3 de kalkıyordum ve hep piç oluyordu ertesi gün. bunu1 hafta falan denedim. 3'de de kalksam o akşam 9 gibi yattım. yavaş yavaş uyanma saatim 4-5 derken şimdi 6-7 gibi kalkıyorum ve akşam 23-24 gibi yatıyorum. özellikle yatma saatimi her ne olursa olsun bozmamaya çalışıyorum. kalkma saatim de bazen 1 saat fazla bazen bir saat az oluyor. bünye 2 haftada alışıyor ve devamı geliyor. ve şu bir gerçek gece oturduğumdan daha mutluyum hem psikolojik hem fizyolojik olarak. ben sırf bu rahatsızlık yüzünden 2 ay kadar prozac kullandım. belki kafam boşalır da uyurum diye kullanmıştım ama uykuma faydası olmadı neredeyse. neyse 1 aya yakın oldu bu şekilde gidiyorum herşey iyi şuan. umarım sen de düzelirsin gerçekten lanet gibi bir şey. ilaçmış, otmuş bunlar bir yere kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 en boktanı benimki. ne şekilde yatarsam yatiyim yorgun veya dinç rahat +1 saat içinde uykuya dalıyorum. kitap okuyup yattığım zamanlarda bu süre biraz daha kısalıyor. birde uykum çok hafif otaboka uyanıırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 uyumak istediğiniz saatten tam 40 dakika önce melisa çayı demleyin. 10 dakikada demleniyor. kaldı mı yarım saatiniz. o yarım saat boyunca televizyonun karşısında içebildiğiniz kadar melisa çayı için. sonra gelin bana abi çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar