Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geceleri uyuyamamak bir hastalık mı yoksa bir yaşam şekli mi?

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

kendimi bildim bileli böyleyim ben.
işim olsun olmasın. geceleri uyuyamıyorum. gündüzleri uyuyorum.
böyle insanlar var tek tük. yıllar içerisinde fark etmeye başladım.
öyle dişe dokunur derdim var da ondan uyuyamıyorumluk bir durum da değil.
acaba metabolik bir durum mu?
bir bozukluk mu?
gece bekçiliği geni mi var nedir yani bu durum.

yor kendini moruk

git spor yap terle yorul gün içinde

uyku direkt kendi kendime sisteme giriyor o şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

sisteme falan girdiği yok
haftanın dört günü sabah 7.30'da kalkıyorum genelde 2-3 saat zar zor uyuyup, derse gidiyorum. diğer gün de 10'da kalkıyorum zaten. haftasonu 1-2 arası.
neredeyse her gün spor yapıyorum
spordan dönünce de çalışıyorum takılıyorum falan. her sabah lanet ediyorum ama olmuyor düzelmiyor ksjdf

hatta en son ces fuarının videolarını yaptım cuma-salı arası günde ortalama 5-6 saat kesintisiz çalışıp üstüne bir de ders çalışıp spora gittim. olmadı mı olmuyor abi
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

haftanın dört günü sabah 7.30'da kalkıyorum genelde 2-3 saat zar zor uyuyup, derse gidiyorum. diğer gün de 10'da kalkıyorum zaten. haftasonu 1-2 arası.
spordan dönünce de çalışıyorum takılıyorum falan. her sabah lanet ediyorum ama olmuyor düzelmiyor ksjdf

hatta en son ces fuarının videolarını yaptım cuma-salı arası günde ortalama 5-6 saat kesintisiz çalışıp üstüne bir de ders çalışıp spora gittim. olmadı mı olmuyor abi

sisteme girmesi için belli süre unisom gibi bir uyku ilacı kullanabilirsin belki. yarım ya da çeyrek hap. sadece uykunu getirsin diye işte. yatmak istediğin saatte düzenli al 1 hafta kadar.

ha tabii patiden çözüm bulmak yerine doktora da gitmen olası kjdaklj
Sosyal ağlarda paylaş

Yattım mı uyuyorum ben de bir şekilde. Yalnız benim de uykum çok hafif. Kedi sıçmaya giriyor banyoya; kumları eşeleme sesine uyanıyorum. Üst komşu öksürüyor ona uyanıyorum...

Her gece temiz 2-3 kere uyanıyorum. Bir de öyle uykulu uyanma değil; tamamen ayılıyorum şak diye, sonra tekrar uyuma denemeleri. Numara yapmadığım zamanları saymazsak daha hiç uyku sersemi olmadım lel.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

PrudenT said:

sisteme girmesi için belli süre unisom gibi bir uyku ilacı kullanabilirsin belki. yarım ya da çeyrek hap. sadece uykunu getirsin diye işte. yatmak istediğin saatte düzenli al 1 hafta kadar.

ha tabii patiden çözüm bulmak yerine doktora da gitmen olası kjdaklj

reçetesiz satılıyor mu bu unisom
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

reçetesiz satılıyor mu bu unisom

satılıyor olmalı. ama cidden "ufak bu hap lan" deme. çeyrek dene önce. sonra dana gibi uyur kalırsın bana küfredersin =)

ben sınav stresi olduğu zamanlarda, canım sıkkın olup uyuyamadığım zamanlarda fln kullanıyorum. gerçi artık yarım alıyorum ama olsun
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

tamam ben abartıyorum da yarım unisom'da etki ediyorsa hassas bünyen var demektir.
bana anca etki ediyordu uyku problemim olduğu zamanlarda.
etrafımda da kullanan arkadaslar genelde 2 tane falan atıyorlar. hiç yarımla bayılan duymamıştım.

bayılmıyorum sevgili arkadaşım. uykunun gelmesine yardımcı oluyor işte. buradaki arkadaşlar da uyku düzensizliği yaşıyorlarsa destek olarak çeyrek veya yarım yeter. ha yetmezse arttırırlar zaten koca adamlarız hepimiz.

ha benim normalde hiç uyku sorunum yoktur. mesela öğlen işyerinde kafayı koysam 2 dkk da uyurum direk vs. o yüzden yarım bana yeterli gelio olabilir. ama yine de "abi at sen 1 tane" riskini alamadım. adam da hassastır, gider 1 gün uyur fln, ne olur ne olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok alkollüyken kusmadıysan da uyurken kusman çok olası
normal koşullarda kusarken uyanıyorsun zaten
ama uyku hapları ile durumu ağırlaştırdığında uyanamıyorsun
sonra gidip kusmuğunda boğularak gg oluyorsun

benim bir arkadaşı, arkadaş demiyelim de tanıdığı zor kurtardılar bu durumdan. İbretlik hikaye oldu benim için de sdf
Sosyal ağlarda paylaş

unisom uykuya dalmayı sağlıyor çok uyutmuyor. bir de ağızda kuruluk yapıyor gece saçma sapan kalkabilirsiniz.
benim uyku problemim genelde yatağa girdiğimde dünyayı kurtaracakmış gibi sürekli düşünmek. kafayı yedirecek seviyede yani o yüzden tek unisom hayretmiyordu dalmama. şimdi şükür düzelttim sayılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...