Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 geceleri yattığımda gerginlik başladı bende ya. böyle tuhaf rüyalar görüyorum, paso bi aksiyon niyeyse. uyanıyorum fln. hep oyun oynayıp yatmaktan mı ne bu arkadaş çok sıkıldım bu durumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 benm gunler direk 36 saat ya 12 saat uyu 12 saat calis 12 saat free takil seklinde cycle var sanirim cok yanlis bir dunyada yasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Oo gece yaşayanlar. Kalp ve damar hastalıklarına merhaba diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 chrome said: kendimi bildim bileli böyleyim ben. işim olsun olmasın. geceleri uyuyamıyorum. gündüzleri uyuyorum. böyle insanlar var tek tük. yıllar içerisinde fark etmeye başladım. öyle dişe dokunur derdim var da ondan uyuyamıyorumluk bir durum da değil. acaba metabolik bir durum mu? bir bozukluk mu? gece bekçiliği geni mi var nedir yani bu durum. yor kendini moruk git spor yap terle yorul gün içinde uyku direkt kendi kendime sisteme giriyor o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sisteme falan girdiği yok haftanın dört günü sabah 7.30'da kalkıyorum genelde 2-3 saat zar zor uyuyup, derse gidiyorum. diğer gün de 10'da kalkıyorum zaten. haftasonu 1-2 arası. neredeyse her gün spor yapıyorum spordan dönünce de çalışıyorum takılıyorum falan. her sabah lanet ediyorum ama olmuyor düzelmiyor ksjdf hatta en son ces fuarının videolarını yaptım cuma-salı arası günde ortalama 5-6 saat kesintisiz çalışıp üstüne bir de ders çalışıp spora gittim. olmadı mı olmuyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 istediğim zaman uyuyorum istediğim zaman uyanıyorum bazen gece 2 de uyuyorum, bazen akşam 8 de bazen gündüz 11 de uyanıyorum, bazen öğleden sonra 4 te. şimdi 6:30 da uyuyacağım, +9 saat sonra uyanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 düzenli olarak aynı saatlerde uyuyabiliyor musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 PrudenT said: sisteme falan girdiği yok haftanın dört günü sabah 7.30'da kalkıyorum genelde 2-3 saat zar zor uyuyup, derse gidiyorum. diğer gün de 10'da kalkıyorum zaten. haftasonu 1-2 arası. neredeyse her gün spor yapıyorum spordan dönünce de çalışıyorum takılıyorum falan. her sabah lanet ediyorum ama olmuyor düzelmiyor ksjdf hatta en son ces fuarının videolarını yaptım cuma-salı arası günde ortalama 5-6 saat kesintisiz çalışıp üstüne bir de ders çalışıp spora gittim. olmadı mı olmuyor abi sisteme girmesi için belli süre unisom gibi bir uyku ilacı kullanabilirsin belki. yarım ya da çeyrek hap. sadece uykunu getirsin diye işte. yatmak istediğin saatte düzenli al 1 hafta kadar. ha tabii patiden çözüm bulmak yerine doktora da gitmen olası kjdaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Civcivhead said: düzenli olarak aynı saatlerde uyuyabiliyor musun peki?istersem uyurum bi su içeyim şimdi uykuya devam günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Yattım mı uyuyorum ben de bir şekilde. Yalnız benim de uykum çok hafif. Kedi sıçmaya giriyor banyoya; kumları eşeleme sesine uyanıyorum. Üst komşu öksürüyor ona uyanıyorum... Her gece temiz 2-3 kere uyanıyorum. Bir de öyle uykulu uyanma değil; tamamen ayılıyorum şak diye, sonra tekrar uyuma denemeleri. Numara yapmadığım zamanları saymazsak daha hiç uyku sersemi olmadım lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dworgian said: PrudenT said: sisteme falan girdiği yok haftanın dört günü sabah 7.30'da kalkıyorum genelde 2-3 saat zar zor uyuyup, derse gidiyorum. diğer gün de 10'da kalkıyorum zaten. haftasonu 1-2 arası. neredeyse her gün spor yapıyorum spordan dönünce de çalışıyorum takılıyorum falan. her sabah lanet ediyorum ama olmuyor düzelmiyor ksjdf hatta en son ces fuarının videolarını yaptım cuma-salı arası günde ortalama 5-6 saat kesintisiz çalışıp üstüne bir de ders çalışıp spora gittim. olmadı mı olmuyor abi sisteme girmesi için belli süre unisom gibi bir uyku ilacı kullanabilirsin belki. yarım ya da çeyrek hap. sadece uykunu getirsin diye işte. yatmak istediğin saatte düzenli al 1 hafta kadar. ha tabii patiden çözüm bulmak yerine doktora da gitmen olası kjdaklj reçetesiz satılıyor mu bu unisom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 insan dediğin geceleri uyumaz zaten. günışığından faydalanabilmek için geceleri uyunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 laroxyl draje lerden alin baya ise yariyor. Uyumak istediginiz saatten bir bucuk saat once iceceksiniz. Sonra olu gibi uyutuyor. Ama surekli degil arada kullanmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 senko said: reçetesiz satılıyor mu bu unisom satılıyor olmalı. ama cidden "ufak bu hap lan" deme. çeyrek dene önce. sonra dana gibi uyur kalırsın bana küfredersin =) ben sınav stresi olduğu zamanlarda, canım sıkkın olup uyuyamadığım zamanlarda fln kullanıyorum. gerçi artık yarım alıyorum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben unisomdan 4 tane atıyorum uyumak için be abarttın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 burada abartan senmişsin gibi geliyor bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tamam ben abartıyorum da yarım unisom'da etki ediyorsa hassas bünyen var demektir. bana anca etki ediyordu uyku problemim olduğu zamanlarda. etrafımda da kullanan arkadaslar genelde 2 tane falan atıyorlar. hiç yarımla bayılan duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hakketen yaf 4 ağrı kesici içmek bile abartı. bu arada zaten biliyorsunuzdur da, çok alkollü iken sakın kullanmayın bu uyku haplarını, sonra dünyanın en boktan ölümünü yaşamanız çok olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sanssizsansli said: tamam ben abartıyorum da yarım unisom'da etki ediyorsa hassas bünyen var demektir. bana anca etki ediyordu uyku problemim olduğu zamanlarda. etrafımda da kullanan arkadaslar genelde 2 tane falan atıyorlar. hiç yarımla bayılan duymamıştım. bayılmıyorum sevgili arkadaşım. uykunun gelmesine yardımcı oluyor işte. buradaki arkadaşlar da uyku düzensizliği yaşıyorlarsa destek olarak çeyrek veya yarım yeter. ha yetmezse arttırırlar zaten koca adamlarız hepimiz. ha benim normalde hiç uyku sorunum yoktur. mesela öğlen işyerinde kafayı koysam 2 dkk da uyurum direk vs. o yüzden yarım bana yeterli gelio olabilir. ama yine de "abi at sen 1 tane" riskini alamadım. adam da hassastır, gider 1 gün uyur fln, ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 senko said: çok alkollü iken sakın kullanmayın bu uyku haplarını, sonra dünyanın en boktan ölümünü yaşamanız çok olası. wut? niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi çok alkollüyken kusmadıysan da uyurken kusman çok olası normal koşullarda kusarken uyanıyorsun zaten ama uyku hapları ile durumu ağırlaştırdığında uyanamıyorsun sonra gidip kusmuğunda boğularak gg oluyorsun benim bir arkadaşı, arkadaş demiyelim de tanıdığı zor kurtardılar bu durumdan. İbretlik hikaye oldu benim için de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ha iyi ben içkiyi kusamıyorum öyle bi problemim var. ben safe zone dayım o zaman ldjakasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 geceyi saat kaçta başlattığıan bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 unisom uykuya dalmayı sağlıyor çok uyutmuyor. bir de ağızda kuruluk yapıyor gece saçma sapan kalkabilirsiniz. benim uyku problemim genelde yatağa girdiğimde dünyayı kurtaracakmış gibi sürekli düşünmek. kafayı yedirecek seviyede yani o yüzden tek unisom hayretmiyordu dalmama. şimdi şükür düzelttim sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 desyrel nası ? 1-2 tane içiyorum ben arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar