SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Bi dahiliye hekimi abime üşütmüşün azıcık 2 gün rapor veriyorum dinlen geçer dedi. Sonra başka bi doktor akciğer filmine baktı ciğerler komple silik, meğerse zatürreymiş ileri derecede. Ona göre şey yapın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 BalisticGel said: Özelde acımazlar yararlar o parmağı. özeller, abi problemi hallederiz ama tesisatın komple değişmesi lazım diyen tesisatçı gibi. konu hakkında birşey bilmediğinden başını eğiy OKAY diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Doktora guvenemeyip paticik'e baslık acmak dogru hamle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olm bir de dikişi almak için parmanğını yarayacaklar ya kapamak için bir daha dikiş atmayacaklar mı? infitive loop'a girme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 1 hafta öncesi asdfgdhg http://forum.paticik.com/read.php?62,7899715 lan laorx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bence erimiştir o dikiş, erimeyen kalmadı artıqasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ahahah ya nilla özele gideceksin diye bir şey yok başka bir devlet hastanesine git hani önemli olan ikinci bir doktor görüşü hastane farketmeksizin ondan sonra hasta doktora dava açıyor doktor bize ihbar ediyor biz de "ödemeyiz" diyoruz sonra sigorta şirketleri çok reröre ama hakkaten öyle sdf ödemeyiz demiştim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Yok adam dedi erimeyen kullanıyoruz diye. Tanıdık doktor bulayım en iyisi. İşin kötü tarafı ne mrda ne filmde gorunuyor. Görünse küçük bir kesikle alabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 imamizer said: 1 hafta öncesi asdfgdhg http://forum.paticik.com/read.php?62,7899715 lan laorx ben bunu okurken bi an laorxu doktor sandim cok iddiali girmisti cunku, doktorum bana soylediden sonra devam etmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bu saatten sonrada laorxun soylediklerine inanan godostur iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Laroxa inansak kanser olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 her türlü kırık çıkıkta yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Alt tarafi dikkis ya nolcak Sivilce patlatir gibi iki siksan cikar o Ne doktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gel ben alırım dikiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ya bu muhabbet bende de var galiba 6 yaşında elimi kesmiştim makasla, dikiş mikiş atılmıştı şu an hala daha orda içinde bi kütle bi bişey var. hatta orda bi nokta var oraya bi şekilde baskı uygulayınca deli gibi sızlıyor acıdan yeri tepikliyorum ama bence bişey olmaz vücut onu zamanla atar ehehesdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ödem tarzı bişey yapmış da olabilir seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ortaokulda kolum kesildi. dikiş attırmadım yara izi duruyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kolunu niye kestiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ampute etmişler, ben hiç tasvip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bi tane yeter dedi doktor. dedik al hocam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Keşke ikinci bir doktora gözükseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ya ikinci kolu da alsaydi ikinci doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 PArmağa ışık tutunca alttan damar görünüyor ama ip görünmüyor acaba uyurken kendi kendine çıktımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oo kana karışır ordan kalbe giderse gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar