Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Piyasada yok DA: I. Sürekli aldığım yerlerden bulamıyorum ya da çok yüksek fiyat çekiyorlar. Oynayıp bitiren varsa bir süreliğine almak isterim ya da takaslamak isteyen olursa GTA 5 verebilirim, haritası falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Deadwollda var fsds ona da ben yolladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 istanbul mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bende var da lvl 9 falanım ama oynamıyorum muhtemelen oynamicam. hakkını veren birine gidebilir sdfs gta 5 takasa girerim çünkü başka oyunum yok verirsem fifa oynamak zorunda kalırım hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 başka birinde varsa dragon age ben de alabilirim duyurmuş olayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Istanbul evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 tamam yapalım takas semt neresi dsfs. anadolu yakasıysa iyi olur. kız gibi oyun. aldım oynamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Sisli. Ben kargo yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 aynen uzakmış. kargolayalım. öm adres ver ben yarın çıkarken kargolarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Fpff ÖM'yi buraya yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olm bana da bulun dragon eyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 elimde takaslık destiny var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bende diablo yla takas yapabilirim dragon age i =) elinde olan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 noyan destiny var ister misin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ben oyunları biriktiriyorum sdf. Yakın zamanda bitirme ihtimalim olsa bir süreliğine yollardım gerçi ama haftada 2-3 saat oynuyorum oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://gamedealdaily.com/playstation-4/ şurdan bana far cry4 + little big planet3 alana kargolıyım yarın B)- $30+$30 ~ 134tl ben 220tl'ye almıştım gaza gelip... win = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben 15 $ a aldim onları sonra konsol pahalı bidi bidi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 nasıl aldığını söylemeden üzüyorsun sadece ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben kardeslik sistemi kullaniyorum 16 yillik arkadasim ile birlikte o yuzden o ne alsa ben yarisini ben ne alsam o yarisini oduyor cok guzel oluyor boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Canım kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DareJedi said: Ben kardeslik sistemi kullaniyorum 16 yillik arkadasim ile birlikte o yuzden o ne alsa ben yarisini ben ne alsam o yarisini oduyor cok guzel oluyor boyle :) benim de öyle bir arkadaşım var da, ikimiz de keko gibi TR PSN aldık, bu dailygamedeal da US PSN istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 O yanlis olmus iste :P Ben TR arkadasim US hatun da Hongkong hesabi var neresi ucuzsa oraya cokuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 yuzde 50 indirimde store da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Ben kutulusunu satiyorum 100TL ye. http://forum.paticik.com/read.php?27,7962706 Oyun bitince sizde satip paranizi geri alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 artık cok gec dijital aldım da. calısmadı hata veriyor bastan yüklüyorum hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar