Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangisi yanmıştır

kermit

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

vaperon said:

%90 power. Muhtemelen 3.3 volt çıkışında problem yaşadığı için anakart bootup yapmıyordur.

ekmek kuran çarpsın de
yarın gidip para bayılcaz bak ona göre

Kermit, sana tavsiyem bir tane al, nasıl olsa iade edebilirsin aynı gün içinde. Paketini düzgün aç. Civatalarını takmadan dışarıda çalıştır psu'yu bağlantılarını yapıp. PSU bir noktaya voltaj verip diğerine vermiyor gibi geldi anlattığın kadarıyla. En olmadı yerine başka ürün alacaksan hepsi pakete zarar gelmemişse iade alıyor.

Bir de eski kasalarınızın psusunu atmasaymışsınız keşke... Bu gibi durumlarda hayat kurtarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

Patide görüyorum herkes 2-4k arası bi sistem topluyo, en güzel işlemci/ekran kartı ve ssd falan alıyo 300-500 veya 1k gibi rakamlar verip. bi 70-80 verip UPS almak niye kimsenin işine gelmiyo. Anlık gidip gelen elektriklerde çatırt diye patlatmazsınız hem 4k lık kasanızı.

Abi bu konu nelere kadir. Adamla ilk defa aynı fikirdeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

Patide görüyorum herkes 2-4k arası bi sistem topluyo, en güzel işlemci/ekran kartı ve ssd falan alıyo 300-500 veya 1k gibi rakamlar verip. bi 70-80 verip UPS almak niye kimsenin işine gelmiyo. Anlık gidip gelen elektriklerde çatırt diye patlatmazsınız hem 4k lık kasanızı.

hanimiş link ver bakalım 70 80 e düzgün güzel ups?
Sosyal ağlarda paylaş

Ups bi saat degil iki dakika bile voltaj saglasa elektrik gidince gerekli saveler alinip pc kapatilabilir. Vatanda indirimle 80e iniyodu su ben bi sure once baktigimda.

http://m.akakce.com/p/?940484

burasinin turkiye oldugunu unutmayin, hic bi servisine guvenmeyin, evdeki pcye bisey olmadi ama daha once calistigim yerde 4 pc cozurdadi anlik gelen yuksek voltajdan. sonra 4 kasa aldi ve 2kv lik bi ups bagladi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

Ups bi saat degil iki dakika bile voltaj saglasa elektrik gidince gerekli saveler alinip pc kapatilabilir. Vatanda indirimle 80e iniyodu su ben bi sure once baktigimda.

http://m.akakce.com/p/?940484

burasinin turkiye oldugunu unutmayin, hic bi servisine guvenmeyin, evdeki pcye bisey olmadi ama daha once calistigim yerde 4 pc cozurdadi anlik gelen yuksek voltajdan. sonra 4 kasa aldi ve 2kv lik bi ups bagladi adam.

Abi bu ups işine girdim ben daha önce. Bunların da akım hede vs göre tipleri vardı öyle hatırlıyorum. Cidden korumak istiosam almam gereken modellerin düzgün markalarda (everest ney lan) fiyatları 200+ dan başlayıp çıkıyordu. 200 küsura almıştım misal. 2 senede gg oldu güç düğmesi fln içine kaçtı vs.

o 80 liraya aldığın alet korumayı bırak kendisi tecavüz edebilir bilgisayara gibi gelio
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
JrStorMesT said:

Ben güzel XP kazandım 2 ay kadar önce. Masamın altında 2 tane UPS var şimdi :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hah buldum. Akım dalgalanmasına karşı koruma için "on-line ups" yani "regülatörlü ups" gerekiyormuş (çoğu ucuz ups "line interactive" ve o olmuşyormuş dedilerdiydi). Ben en ucuzu bu markada diye gidip FCM marka aldıydım.

http://www.onlineupssistemleri.com/online-ups-fiyatlari/

Baksana minimum 215usd+kdv dio adam.

Bende çoğu alışveriş sitesi şu an websense de takılı, iyi bir marka uygun fiyatlı online ups bulan bi paylaşsa ya bir zahmet?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...