kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 elektrik gitti geldi 10 sn falan sürdü böyle açıktı o sırada pc şu anda powera basınca ses seda yok ama anakartta start tuşu var kırmızı kırmızı yanıyo hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 %90 power. Muhtemelen 3.3 volt çıkışında problem yaşadığı için anakart bootup yapmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 power kablosunu sök psu dan, ordaki 3 lü demire elini tut 5-10sn sonra tak kabloyu aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ben güç falan demeye gelmiştim de üstteki arkadaş yetkili birine benziyor. @ vaperon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 vaperon said: %90 power. Muhtemelen 3.3 volt çıkışında problem yaşadığı için anakart bootup yapmıyordur. ekmek kuran çarpsın de yarın gidip para bayılcaz bak ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Patide görüyorum herkes 2-4k arası bi sistem topluyo, en güzel işlemci/ekran kartı ve ssd falan alıyo 300-500 veya 1k gibi rakamlar verip. bi 70-80 verip UPS almak niye kimsenin işine gelmiyo. Anlık gidip gelen elektriklerde çatırt diye patlatmazsınız hem 4k lık kasanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bence anakart yanmıştır daha pahalı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kermit said: vaperon said: %90 power. Muhtemelen 3.3 volt çıkışında problem yaşadığı için anakart bootup yapmıyordur. ekmek kuran çarpsın de yarın gidip para bayılcaz bak ona göre Kermit, sana tavsiyem bir tane al, nasıl olsa iade edebilirsin aynı gün içinde. Paketini düzgün aç. Civatalarını takmadan dışarıda çalıştır psu'yu bağlantılarını yapıp. PSU bir noktaya voltaj verip diğerine vermiyor gibi geldi anlattığın kadarıyla. En olmadı yerine başka ürün alacaksan hepsi pakete zarar gelmemişse iade alıyor. Bir de eski kasalarınızın psusunu atmasaymışsınız keşke... Bu gibi durumlarda hayat kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bak iyi dedin duruyo bitane 500lük lan yarın deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 JrStorMesT said: Patide görüyorum herkes 2-4k arası bi sistem topluyo, en güzel işlemci/ekran kartı ve ssd falan alıyo 300-500 veya 1k gibi rakamlar verip. bi 70-80 verip UPS almak niye kimsenin işine gelmiyo. Anlık gidip gelen elektriklerde çatırt diye patlatmazsınız hem 4k lık kasanızı. Abi bu konu nelere kadir. Adamla ilk defa aynı fikirdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ben atmam bişiyi ayrıca benim değil pc ya ev arkadaşın hırdavat kutularım var resmen 3 tane bilgisayar çıkar çok kassam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 JrStorMesT said: Patide görüyorum herkes 2-4k arası bi sistem topluyo, en güzel işlemci/ekran kartı ve ssd falan alıyo 300-500 veya 1k gibi rakamlar verip. bi 70-80 verip UPS almak niye kimsenin işine gelmiyo. Anlık gidip gelen elektriklerde çatırt diye patlatmazsınız hem 4k lık kasanızı. hanimiş link ver bakalım 70 80 e düzgün güzel ups? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o pahalı ups lerin hepsi kek avlamak için para tuzağı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Test etsene psu'yu http://www.youtube.com/watch?v=IKoctd4ReW8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 peki su voltaj koruyuculu diye sattiklari prizlerin bir anlami var mi ..ise yariyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ups bi saat degil iki dakika bile voltaj saglasa elektrik gidince gerekli saveler alinip pc kapatilabilir. Vatanda indirimle 80e iniyodu su ben bi sure once baktigimda. http://m.akakce.com/p/?940484 burasinin turkiye oldugunu unutmayin, hic bi servisine guvenmeyin, evdeki pcye bisey olmadi ama daha once calistigim yerde 4 pc cozurdadi anlik gelen yuksek voltajdan. sonra 4 kasa aldi ve 2kv lik bi ups bagladi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 power kendini kahraman gibi feda etmiştir. en underrated PC bileşeni 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Bu arada sadece powerı fişten çekip bir süre beklemek yetmeyebiliyor. Anakarta giden kabloyu da soketten çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 PSU GG. Ayrıyetten şu elektrik kesintileri yüzünden, zamanında az hdd vermedim toprağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 JrStorMesT said: Ups bi saat degil iki dakika bile voltaj saglasa elektrik gidince gerekli saveler alinip pc kapatilabilir. Vatanda indirimle 80e iniyodu su ben bi sure once baktigimda. http://m.akakce.com/p/?940484 burasinin turkiye oldugunu unutmayin, hic bi servisine guvenmeyin, evdeki pcye bisey olmadi ama daha once calistigim yerde 4 pc cozurdadi anlik gelen yuksek voltajdan. sonra 4 kasa aldi ve 2kv lik bi ups bagladi adam. Abi bu ups işine girdim ben daha önce. Bunların da akım hede vs göre tipleri vardı öyle hatırlıyorum. Cidden korumak istiosam almam gereken modellerin düzgün markalarda (everest ney lan) fiyatları 200+ dan başlayıp çıkıyordu. 200 küsura almıştım misal. 2 senede gg oldu güç düğmesi fln içine kaçtı vs. o 80 liraya aldığın alet korumayı bırak kendisi tecavüz edebilir bilgisayara gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Selam, JrStorMesT said: Patide görüyorum herkes 2-4k arası bi sistem topluyo, en güzel işlemci/ekran kartı ve ssd falan alıyo 300-500 veya 1k gibi rakamlar verip. bi 70-80 verip UPS almak niye kimsenin işine gelmiyo. Anlık gidip gelen elektriklerde çatırt diye patlatmazsınız hem 4k lık kasanızı. Ben güzel XP kazandım 2 ay kadar önce. Masamın altında 2 tane UPS var şimdi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Yine de 3-4k civarina toplanan bi sistem icin 200-250 lira o sistemin gelecegi icin gozden cikarilabilir bi mebla. ben su an notebook kullandigim icin bisey oldugu yok, ama ilerde desktopa gecersem bi ups tr sartlarinda olmazsa olmaz gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 o 80 liralik alet akim dalgalanmalarinda makineyi korusun yeter abi..elektrik saglamasina gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Yüksek ihtimal PSU yanmıştır. Ucuz UPS'ler çoğu zaman kayda değer bir koruna sağlamayacaktır. Bright said: Surdaki listeden gonul rahatligiyla PSU secebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Abi hah buldum. Akım dalgalanmasına karşı koruma için "on-line ups" yani "regülatörlü ups" gerekiyormuş (çoğu ucuz ups "line interactive" ve o olmuşyormuş dedilerdiydi). Ben en ucuzu bu markada diye gidip FCM marka aldıydım. http://www.onlineupssistemleri.com/online-ups-fiyatlari/ Baksana minimum 215usd+kdv dio adam. Bende çoğu alışveriş sitesi şu an websense de takılı, iyi bir marka uygun fiyatlı online ups bulan bi paylaşsa ya bir zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar