Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Kariyerim ingilizce de tıkandı kaldı. şu anlık halim iyi ama 40'lı yaşlarda satış mühendisliği yapamayacağımı bildiğimden Amerika'da yurtdışı dil eğitimi planım var. Yer olarak San Francisco - okul olarak St. Giles düşünüyorum. 4 ay kadar. 2 arkadaşım daha gidecek benzer zamanlarda aynı okula. 3 türk aynı evde kalmak mantıklı mı? yoksa yabancı biriyle mi eve çıkmak daha doğru olur. Yeme, içme, gezme kısmını minimal düzeyde tutarak haftalık 100 dolar'a yaşar mıyım? geceleri falan hammallık yapıp kayıt dışı kazanç sağlanabilir mi? aklıma geldikçe soracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Abi Turk gordun mu kacacaksin yabanci dil icin. Olmuyo cunku, yanindaki Turkle Ingilizce konusmak hem sacma, hem de verimsiz oluyo. Bi de ayni paraya UK'de bi yere gitme sansin da olur sanirim. Baya ucuz okullar var lakin Londra uzer butce sikintisi varsa. 4 ay dedin diye diyorum tabi bunu. Daha uzun vadede Amerika daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 türklerle kalıp takılıcaksan o iş yaş bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 UK kafadan %10 daha avantajlı şu anda ama hiç gidesim gelmiyor. Kalacak yer için aile yanı kahvaltı dahil 1300 dolar fiyat çektiler aylık. O da çok geldi, önüme gelen yabancıyla da eve çıkamam sanırım o sebebten istemeden de olsa türk türke kaldık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o zaman bir ay aile yanı sonra eve çıkacak arkadaş mı kassam. Aiko said: türklerle kalıp takılıcaksan o iş yaş bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 İngilizce için yurtiçi/yurtdışı farketmeksizin dil okuluna gitmek bir tek bana mı saçma geliyor. Hele türklerle yaşanacaksa zaten çok mantıksız. Master veya herhangi bir sertifika almaya gitmek daha iyi bence. Eğitimin/işinle alakalı bir eğitime ya da en olmadı hobinle alakalı birşeyler öğrenmeye gitmek daha cazip geliyor hep. Ne bileyim en kötü gitar çalıyorsun, git gitar dersleri al orada bir kurumda hem ingilizcen gelişir hem bir hobini geliştirirsin. Harcadığın para da daha anlamlı olmuş olur. Gidip lise/üniversitedeki gibi derslere girip çıkmakla ingilizce çok gelişmiyor. Sadece ingilizce öğrenmek için dil okulu vs. de o kadar masrafa değmez bence. Ama illa dilokuluna gidilecekse de en azından Boston'da bir yere gitmek en mantıklısı. En azından şehirdeki insan kalite ortalaması standardın üzerinde olan bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 usa'de kayıtsız iş bulmak çok zor social security number yoksa iş yok en azından normal işler yok hehe türklerle ev tutulmaz, kalınmaz eğer dil öğrenmek istiyorsan yabancı insanlarla ev tutman gerek, evde ortak dil ingilizce olmalı 100 dolar çok zor gerçekten. evde yemek + yola çok para vermemen gerek. bisikletle veya yürüyüş mesafesinde olursa yine bir derece ama oralarda da kiralar yüksek olur. bütçen bu kadar kısıtlıysa neden yurt dışı kasıyosun onu anlamadım. git nerede yaşıyorsan bir kursa orada öğren. ingilizce öğrenmek öyle matah bir şey değil. namütenai imkan var 2015'de, istekli ol yeter. benim dedem 80 küsür yaşında ispanyolca öğreniyor internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 abi ingilizce bilmeden sertifika programını nasıl bitireyim. türkiye de adam akıllıda kurs yok ki rezillik tamamen. malta vari nispeten daha ucuz ülkelerde de başarılı bir eğitim alanı duymadım. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ingilizce öğren abi, herkes yurtdışında mı öğrendi ingilizceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Esprisi yapılmamış... Dil dile değmeden ingilizce öğrenilmez. Sakın beraber gitmeyin. Türk'lerlede takılma fazla. (insanına göre değişir ama) En büyük avantajı iş bulmak,ev bulmak olabilir türklerin. Türklerle kalmak anlamında söylemiyorum yardımcı olabilirler sen de türksün diye ama sen çalışmıyacağına göre böyle bir gereksiminin yok. edıt: sakın 0 ing. ile gitme dil eğitimine ,boşuna paran gider yazık olur . Bi elementary seviyesine gel tr'de öyle git. Abd'ye gidip alfabe mi öğreniceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 dil öğrenmek nispeten yurtdışında daha kolay olsa da tamamen sana kalıyo. yazıl güzel bi kursa. zaten iyi kurslarda hocalar da yabancı, seve seve öğreniyorsun mecburen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 turk turk e gidersen en fazla ogrenecegin sey kaldigin otel adi bide subway trenlerinin numaralari falan olur heralde dsfsdf hic birsey ogrenemezsin, 13324324 kere denenip basarisiz olan bir method icin tekrar denersen zamanini ve parani direk cope atmis olursun.. ha param cok, adim thomas turistlik bana komaz diyosan orayi ayri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yok ya bi elementary varım seviye olarak. Anlıyor ama konuşamıyor, birazda ishal yazıyorum. kelime bilgisi de az çok var. gak guk konuşuyoruz zaten iş hayatında ama içten içe biliyorum ki karşıdaki çinli değil ingiliz falan olsa götüyle güler her ağzımı açtığımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 onlar önce pearl demeyi öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ninlempis said: abi ingilizce bilmeden sertifika programını nasıl bitireyim. türkiye de adam akıllıda kurs yok ki rezillik tamamen. malta vari nispeten daha ucuz ülkelerde de başarılı bir eğitim alanı duymadım. o yüzden. Kursa bile gitmek zorunda değilsin, internette milyarlarca kaynak var çok rahat sıfırdan belli bir noktaya gelebilirsin. ikincisi kurs beğenmiyorsan git yakınındaki iyi üniversitelerin dil kurslarına yazıl illa kurs istiyorsan. Konuşmayı geliştirmek için de istanbul'da bile imkanın var. Diyaloglar üzerinden çalış, sonra en basiti git sultanahmet'e turistlerin arasına karış en basiti. Oynamak istiyorsan yerim dar diye şikayet etmek, istanbul'da özellikle, manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ya Frantic kusura bakma da cok sacma sapan tavsiyeler veriyosun. Istersen bide mektup arkadasi bulup yazissin ha ? Paran imkanin varsa git abi Amerika Ingiltere bi yere. Kendi basina seneler surecek seyleri cok daha cabuk ogrenecegin cok daha cabuk ilerleyecegin garanti. Yalniz kulagin alismasi uzun suruyo. Ek olarak ogenilen cabuk unutuluyo. Bu ikisi icin de ogrenme teknikleri ve 24/7 acik Ingilizce bi radyo bi TV falan baya ise yariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ayrıca konuşurken telaffuzun başlarda kötü olabilir diye de utanılacak sıkılınacak bir durum yok, öğreniyorsun sonuçta. Kaldığım yurtta, elin zencileri bile 2 senede bayağı türkçe öğreniyor. Adamlar, doğuda doğmuş ve hiç köyünden çıkmamış ortalama bir kürtle aynı seviyede türkçe biliyor/konuşuyor dfgds Siz hala hatalı ingilizce telaffuzdan dolayı utanmaktan bahsediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 abi ben de sorayım buradan. benim de advanced ingilzice toefl vs yüksek puan. ama şöyle IELTS 8.5 filan alacak gibi olsa, ne bileyim aksan native speaker kadar olmaz ama ona yakın olsa filan istiyorum. Böyle konuştum mu akan sular dursun istiyorum. Benim gibiler için de kurs var mı? yoksa illa yeni öğrenenler için mi hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 di said: Ya Frantic kusura bakma da cok sacma sapan tavsiyeler veriyosun. Istersen bide mektup arkadasi bulup yazissin ha ? Paran imkanin varsa git abi Amerika Ingiltere bi yere. Kendi basina seneler surecek seyleri cok daha cabuk ogrenecegin cok daha cabuk ilerleyecegin garanti. Yalniz kulagin alismasi uzun suruyo. Ek olarak ogenilen cabuk unutuluyo. Bu ikisi icin de ogrenme teknikleri ve 24/7 acik Ingilizce bi radyo bi TV falan baya ise yariyo. lol. mektup arkadaşı bulup yazsa nolcak, modası geçmiş olabilir fakat bir birim de olsa geliştirebiliyorsa oturduğu yerden kardır. vizyon meselesi zaten öğrenme işi. hem para hem vizyonu olmayan adamı abd'ye gitmeye teşvik ediyorsun, ne diyeyim ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 di said: Yalniz kulagin alismasi uzun suruyo. Ek olarak ogenilen cabuk unutuluyo. Bu ikisi icin de ogrenme teknikleri ve 24/7 acik Ingilizce bi radyo bi TV falan baya ise yariyo. teşekkür ederim ya ben bunu hiç düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 pen pal da güzel tavsiye şimdi sdfds DEAR MARKO DÖ SAD, where have you been sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 burda ingilizce yazalim isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 hatta penpal disi olursa doping etkisi yapar ingilizcenin ilerleme hizinda..onun hizlandirilmisi icq msn de ingilizce disi..2 gunde lisanindaki ilerleme herkesi hayrete dusurecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. İngilizce biliyorum diyeniz de tatava. Londra'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf dilokuluna uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 evli ve çocukluyum. hanıma mektup yazmadım daha. neyse gidersem türkleri gördüğüm yerde el kaideci diye ispiyonlamam lazım anlaşıldı. bir de konuyu saptırmayın abi. her görüş önemli benim için. mebla yüksek bana göre ama oradaki eğitim de aynı ölçüde değerlidir gibi bir görüşüm var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar