Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://en.lichess.org Site gordugum en iyi satranc arayuzune sahip, cok hizli oyun bulunuyor, en guzeli de oynadigin her oyunu analiz ettirebiliyorsun. Turnuvalar blitz ile sinirli ama =( Ucretsiz, en iyi ucretsiz satranc platformu olabilir, training bolumu de cok iyi. Bakin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 girdim 3 hamle sonra şah çektiler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 oo super, sabaha kadar oynarim artik http://i53.photobucket.com/albums/g45/Jolta/1225373493310.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Internet Chess Club gibisi yok tabii ama ucretsiz olarak epey epey iyi bu. Open sourcemus tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Güzelmiş mobilde de çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://i.imgur.com/Y49Dm48.jpg iki amatörün kapışması olarak geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://i.imgur.com/FjfswJi.jpg =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Neden ucretsiz oldugu surada yaziyor: http://en.lichess.org/blog/U4skkUQAAEAAhIGz/why-is-lichess-free Kullandikca seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 çokk iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 https://d27t3nufpewl0w.cloudfront.net/lichess/f4b3333a72d8d94ba88a41146e8642c908b2e278_map.png Avrupa agirlikliymis oyuncular, bizim icin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben chess.com un mobil versiyonunu oynuyorum iyi oluyor boş zamanlarda yabancılarla oynamak. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Thx for bright advice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 thanks for talkin shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 üniversitenin filtresine takılıyor ya, böyle saçmalık olamaz. Ulan oyun sektörüyle alakalı iki satır yazı yazayım dedim geçende, istatistiklere falan ihtiyacım oldu. hiç bir siteye mi girilmez? alayını engellemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Insan santanci niye engeller? Bu siteye yonelmeye baslamamin temel nedeni zaten ICC'nin programi gibi programa gerek duymadan, her yerde oynanabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 GERGE beyaz olduğum bir maçta, karşımdaki siyah tabiki. Yendim ve sonunda siyah kazandı dedi. adam da hatta "kazanmaya mı çalışıyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun" diye laf atıyordu. ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Oyunu goster bakalim, kullanici adi ne? Bug ise adama bir mesaj cekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bilgisayara karşı oynadım elime verdi, tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 GERGE said: Oyunu goster bakalim, kullanici adi ne? Bug ise adama bir mesaj cekerim. anon olarak oynadım ya maalesef. keşke bilseydim böyle bug falan verildiğini. utançtan tüylerim kabardı hatta oyun esnasında. sdpgıj halbuki kontrol edince hata falan olmadığını gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 la bildiğin satranç özürlü adammışım. 4-5 hamlede lvl1 AI'ye yeniliyom adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 GERGE said: Insan santanci niye engeller? Bu siteye yonelmeye baslamamin temel nedeni zaten ICC'nin programi gibi programa gerek duymadan, her yerde oynanabilmesi. İnsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 santanca değil ınsana mı takıldın abi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 orada typo olmuş. o yüzden takılmadım cnms. İnsan değiller. O bakımdan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 haa sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Unide engelleme kararini alan bildigin iki ayakli, bir kalpli, bir pankreasli insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar