Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Selam, Pati içi bi pazar alanı oluşturalım istedim, toplu alım falan yaparım ben alıcılardan. Tek bi topik olsun, ordan yürüyelim, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 malbuş ne ya hele kısa kamyoncu musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 rıza efendi 2 ekmek 1 süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Kamyoncu dediğin uzun kırmızı içer, kısa niye kamyoncu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 makarna konserve yi burdan mı alıyoruz malum önümüz fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Capital savaşı noldu ? Ne zaman olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gel-matrix biopaste ve datachips almayı planlıorm. var mı satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Yahu nasıl olsa 2 hafta sonra bırakacaksın,boşver bu işleri. Triumdan daha çok remake oldun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 1 ay daha gıtcek param var :D ne kadar pahalı bu matlar ya? kendim yapayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://fazenda.w-space.org/ Bu siteden hanginin ne ile yapıldığına bak. Tier 1-2 alıp onları 3-4 yap sadece. Daha kârlı olabiliyor. Tabi güncel fiyatları bilmiyorum şimdi, Eve-marketdata'dan bakarsın artık. Direk raw'dan girersen aylık 500-600m falan. Ama Import edip yüksek tier'la daha iyi kazanbilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 he yapmaya başladım zaten ya. Anormal yüksek fıyatları. hatta aynı sırketın pocosu var %15 taxli onu patlatıcam bı ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Suark said: 1 ay daha gıtcek param var :D pis fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 yapıom olm o ayda bi ay gıtcek daha kazanıcam yavaş yavaş URETIM IMPARATORGLUGU KURUCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ne üretimi ya ne üretimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 lan diyorum evlere ne gönderecek bakkal gibi mi olacak, another knight online story olduğunu görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Suark said: yapıom olm o ayda bi ay gıtcek daha kazanıcam yavaş yavaş URETIM IMPARATORGLUGU KURUCAM Gel vereyim 500m bırak bu işleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 benden de 100m çıkar, suark'ıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 olm zevki nerde onun o zaman ayrıca sustainable bişi lazım. Hazır lokma kolay bitio he illa destek olcam diosanız BPO paylaşın benle. yada varsa bi yerlerde posunuz reaksiyon falanda yaptırabilirim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 hayır yanı o kadar uretıcı vs var oyunda. Toptan alısverısı sağlarsınız ıngame chat kursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Suark said: olm zevki nerde onun o zaman ayrıca sustainable bişi lazım. Hazır lokma kolay bitio he illa destek olcam diosanız BPO paylaşın benle. yada varsa bi yerlerde posunuz reaksiyon falanda yaptırabilirim :). Aksiyon olmayınca monotona bağlıyor bayıyor bi süre sonra.Yani zevki aslında senin psikolojik olarak zevk alacağını düşündüğünden dolayı var.Yoksa amele işi o da heh. Chat kanalı falan hikaye. PI işine abanan yok öyle pek türklerden. Trade hub'lara yakın bi sistem bul, buy order'la al taşı. POS mos yok bende.Bende AFK style takılanlardanım son 1 senedir :) Station en garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 sıkıcı tabide işte üretio olmak gzel ya pek karı yokta işte zaman öldürüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar