Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 mevzunun tv kartıyla alakalı olup olmadığını da tam bilmiyorum lakin, şu anda kullandığım tv kartının verdiği görüntünün kalitesi düşük. ben cam gibi görüntü istiyorum. Ne almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 TV karti kaldi mi yahu? Digiturk Play, Tivibu filan al, onu kaydet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Screen capture yapamam çünkü kayıt işlemi yapılırken bilgisayarda başka işlemler de yapılacak. kendim için istemiyorum bunu zaten de iş dolayısıyla gerekiyor. Şu anda TV kartından yayın akarken kayıt alabiliyor arkadaş aynı anda başka işler de yapabiliyor ama dediğim gibi kalite düşük. Bu işlemi hergün yapması gerekiyor ve kalitenin yüksek olması gerekiyor. Tivibu'nun falan kayıt özelliği yok bildiğim kadarıyla? screen capture ile ancak olursa olur o da olamaz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 http://www.gold.com.tr/avermedia-dvb-s-pro-ii-ci-hdtv-1080i-destegi-tv-karti_u bu var da çok pahalı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yeni bir islemci yeterli olur gibi geldi bana ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ürünün satışını durdurmuşlar iyi mi :) tekrar okudum da yazdığını görüntünün cam gibi olmasını istediğini söylemişsin, abi analog yayından kayıt yapıyorsanız karta takılı antenin güzel bir yerde durması lazım. çatıya falan çıkarın anteni ki en net sinyali alabilsin. yoksa kaliteli yayın alamazsınız. uydu girişi varsa zaten cam gibi alırsınız yoksa uydu girişi olan bir tv kartı bulmaya çalışın. ben araştırdım da bulamadım ama görürsem buraya link atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 2 monitöre 2 ayrı ekran kartı + tv kartı işi çözüyo olabilir.Elinde fazla kasa varsa ekran kartını tv kartının olduğu kasaya taşıyıp bi dene istersen.Tv rip olayında ekran kartı daha büyük rol oynuyo gibi.Tv kartına bağlı olan yayının kalitesi ne?Kablo tv mi uydu mu yoksa karasal anten mi?Bi arkadaşta yukarıdaki seti denemiştik.Mesela tek ekran kartı tv kartı 2 monitör olunca monitörün birine tv görüntüsünü at.Ötekinde de directx yada opengl full screen bişi aç tv kartından ses alıyosun sadece görüntü gidiyo.2. ekrankartı girince devreye herşey sorunsuz gayet akıcı.işlemci 1. nesil i7 970'ti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 HDMI Capture Device diye bak; oyle uydu, Tivibu, Teledunya filan kaydedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bu zımbırtı işine yaramazmı ? http://www.n11.com/dark-hddream-zaman-ayarli-kayit-ozellikli-harici-uydu-tv-karti-P11921647 internet üzerinde daha ucuz fiyatlı olanı bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar