Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 az önce yedim. alman döneri güzel ya afiyet olsun http://www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de/wp-content/uploads/2012/10/1057919169_f57c98e746_b-300x200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 güzel olmaz mı abi o bol soslu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 shawarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 fotoda döner göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 az önce yediğin şeyin fotosunu koymak yerine netten foto bulacaksan,bari boyutları güzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 alman döneri baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 seninkinde beyaz sos yok onsuz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 neyse abi ayıb olmasın şimdi AÇ OLAN VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 reklam gibi olacak ama tr de soslu döner yapan hatta döner kalitesi ollarak rahatlıkla almanlardan ilerde olan bi yer var,favorim http://www.frango.com.tr/ onun dısında hataylı arkadaslar sizin "soslu döner" arayışınıza gülerek geçer,orda sogan ve domates soslu döner yıllardan beri yeniyor,çokta güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 soslu döner denince aspava geliyor aklıma. bak yine gittim ankara'ya yine yiyemedim. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aspavanın çok bi esprisi yok,sunumu fln güzel masa donatılıyor böyle,üstüne çay ve uzun malbuş ikram ediliyor,sırf onlardan kazanıyor bence yoksa döneri sosu fln öyle ahım şahım bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 DoGMeaT said: reklam gibi olacak ama tr de soslu döner yapan hatta döner kalitesi ollarak rahatlıkla almanlardan ilerde olan bi yer var,favorim http://www.frango.com.tr/ onun dısında hataylı arkadaslar sizin "soslu döner" arayışınıza gülerek geçer,orda sogan ve domates soslu döner yıllardan beri yeniyor,çokta güzel Abi buranın sosları çok iyi, yan ürünler çok başarılı ama döner eti tırt. Hadi tavuk bir nebze gene de et dönerin bariz kötü.Sosla falan yeniyo. Ama tavuk döner yemeyi yanında cheddarlı patates ve fesleğenli ayranı çok severim, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 DoGMeaT said: reklam gibi olacak ama tr de soslu döner yapan hatta döner kalitesi ollarak rahatlıkla almanlardan ilerde olan bi yer var,favorim http://www.frango.com.tr/ Fesleğen + Domates soslu... Mmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 alla allaah ben mecidiyeköydeki şubeden yiyorum hep,hiç hayal kırıklığı yaşamadım olabilir ama,daha kaliteli dönerler tabiki var,sonucta fastfood burası,ama o soslar sonuçta <3 favorim sarımsaklı ve barbekü beraber attırmak et dönere yahut tavuga cacık ve tahini beraber attırmak ooof canım çekti gidim bişiler yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 frango baya iyi mecidiyeköy'de olanı iyiydi kadıköy o kadar başarılı değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Köri sosu çıkmış yeni, onu denemedim en kısa sürede yicem. Tatlılarından yemedim buranın abi bi de.SEn yedin mi nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ankarada yok mu lan böyle güzel soslu dönerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 acıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 mecidiyeköy'de buket lahmacun var 10 nuamra bide orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 DoGMeaT said: reklam gibi olacak ama tr de soslu döner yapan hatta döner kalitesi ollarak rahatlıkla almanlardan ilerde olan bi yer var,favorim http://www.frango.com.tr/ onun dısında hataylı arkadaslar sizin "soslu döner" arayışınıza gülerek geçer,orda sogan ve domates soslu döner yıllardan beri yeniyor,çokta güzel hatay soslu döneri için "hat döner" var. kadıköyde beşiktaşta flan yeri var. baya iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 köpek ağzının tadını bilse sıçtığı boku yemez diye bi laf var. topiğe baktıkça içim kıyıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 off ard arda ne execute spamlanmış lan hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 DoGMeaT said: reklam gibi olacak ama tr de soslu döner yapan hatta döner kalitesi ollarak rahatlıkla almanlardan ilerde olan bi yer var,favorim http://www.frango.com.tr/ onun dısında hataylı arkadaslar sizin "soslu döner" arayışınıza gülerek geçer,orda sogan ve domates soslu döner yıllardan beri yeniyor,çokta güzel bi kere burdan yemek gibi bir hata yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar