Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ölü mü değil mi orası çok belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kanuni sasirtmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 s2ep13 Frank'in minigunla ninjaları dağıtmaması çok büyük hayal kırıklığı oldu sdf Defenders çıkmadan bi Punisher diziside çeksinler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Sparkcaster said: ölü mü değil mi orası çok belli değil. ölü değiller, "immortal"lar. wolverine gibi yani biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Jeeztro said: ulan şu daredevil topicinde yemediğim tokat kalmadı fanboilar yüzünden. fisk de bok gibi bu herif de abi. siz yarıon öbür gün akepeye de oy verirsiniz. diziyi bitirdim ve şu kısımda ne kadar haksız ötesi olduğunu iyice gördüm. punisher seçimini eleştiriyordum ama punisher da kingpin de dizide acayip etkili olmuşlar. izlerken terledim. hatta genel olarak en yakın hissettiğim karakter de punisher oldu. her görüldüğünde heyecandan sıçrayıp havada taklalar atıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 benim de aklima ilk sen geldin punisheri gorunce, lan ayni bizim bonec bu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 pic etmisler cati sahnesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Anh anh han hunh ugn uhn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 şunu çok bekledim çoook bekledim https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4c/d3/b2/4cd3b2c1236efdfc3e3675cdf1d76c29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 oylar punishera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 olm böle kaliteli fena bütçesi olmayan dizide bu kadar bariz saçmalık hatalar olunca bütün izleyesim kaçıyo lan. olm böle bi hata nasıl yapılabiliyo aklım almıyor. izlediklerinde "lan hacı, bu olmamış" demiyor mu kimse? before-after Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 takılmıyorum ben böyle şeylere ya eskisi kadar. göz alıştı heralde artık. ben daha büyük mantık hatalarını kaldıramıyorum. o sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 sabonis said: olm böle kaliteli fena bütçesi olmayan dizide bu kadar bariz saçmalık hatalar olunca bütün izleyesim kaçıyo lan. olm böle bi hata nasıl yapılabiliyo aklım almıyor. izlediklerinde "lan hacı, bu olmamış" demiyor mu kimse? before-after Sağ sarımsak sol soğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 acaba ne kastetmeye çalıştı dhsufhadsufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 karen tamamen dış güzellikle kotarıyor yanlız ya. foggy tek başına yeter bile yani. karakter olarak çok gereksiz lan. ne ypaıyor tam olarak. muhtemelen karen ın da fanları vardır burda da sormak istiyorum kitabını çizgi romanını vs bilenler desin ileride bişeyler yapıyor diye. avukat sanıyor kendini karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 dizinin gercek kahramani foggy zaten, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 sabonis said: acaba ne kastetmeye çalıştı dhsufhadsufha Adamın sol gözüne sokuyor, ikinci shotta gözüken sağ gözü Başka bir şey diyorsan açık anlat ben bişi görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ikinci shotta iki gozde de bise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 quixef said: sabonis said: acaba ne kastetmeye çalıştı dhsufhadsufha Adamın sol gözüne sokuyor, ikinci shotta gözüken sağ gözü Başka bir şey diyorsan açık anlat ben bişi görmüyorum allam yaleppim sonra böle adamlar dizi-film falan izleyip yorumda bulunuyor :P ne sokan adamın eli olması gereken yerde, ne gözde bişe var, ne kan var. sözde öndeki adamın kafasıyla yüzün sağ tarafını kapayıp, o şekilde kotarmak istemişler ama açı tutturamamışlar. bu kadar mallık olabilemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Ben şöyle görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Jeeztro said: karen tamamen dış güzellikle kotarıyor yanlız ya. foggy tek başına yeter bile yani. karakter olarak çok gereksiz lan. ne ypaıyor tam olarak. muhtemelen karen ın da fanları vardır burda da sormak istiyorum kitabını çizgi romanını vs bilenler desin ileride bişeyler yapıyor diye. avukat sanıyor kendini karı. Gercek bir zevksizlik elementalsin ya. Punisher'i, Wilson Fisk'i begenmeyip Foggy'e ovgu dizmek cok komik cunku. Herhalde testosterona alerji var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 quixef said: Ben şöyle görüyorum hacoli muhtemelen izlemedin sen sahneyi. bi izlesen ne kadar eğreti durduğunu görürsün. adam elini hiçbir zaman çekmiyo, hep tutuyor sözde... gerçi izlemediysen de 10-15 santimlik icepick soktuğunu görüyorsun 2. resimde herhangi bir şey görebiliyor musun? ha ola ki izlediysen ama yapacak bir şeyim yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Yani izledim ama ben sahneleri durdura durdura bir sonraki sahnede icepick i neresine soktu diye izlemiyorum, yoğurt yiyiş diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Sabo yil olmus 2016 herkes kilicla savasiyor sen neye takildin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar