Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daredevil (2015) - Netflix

progamer

Öne çıkan mesajlar

Jeeztro said:

ulan şu daredevil topicinde yemediğim tokat kalmadı fanboilar yüzünden. fisk de bok gibi bu herif de abi. siz yarıon öbür gün akepeye de oy verirsiniz.

diziyi bitirdim ve şu kısımda ne kadar haksız ötesi olduğunu iyice gördüm.

punisher seçimini eleştiriyordum ama punisher da kingpin de dizide acayip etkili olmuşlar. izlerken terledim.

hatta genel olarak en yakın hissettiğim karakter de punisher oldu. her görüldüğünde heyecandan sıçrayıp havada taklalar atıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

olm böle kaliteli fena bütçesi olmayan dizide bu kadar bariz saçmalık hatalar olunca bütün izleyesim kaçıyo lan. olm böle bi hata nasıl yapılabiliyo aklım almıyor. izlediklerinde "lan hacı, bu olmamış" demiyor mu kimse?

before-after

Sağ sarımsak sol soğan
Sosyal ağlarda paylaş

karen tamamen dış güzellikle kotarıyor yanlız ya. foggy tek başına yeter bile yani. karakter olarak çok gereksiz lan. ne ypaıyor tam olarak. muhtemelen karen ın da fanları vardır burda da sormak istiyorum kitabını çizgi romanını vs bilenler desin ileride bişeyler yapıyor diye. avukat sanıyor kendini karı.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

sabonis said:

acaba ne kastetmeye çalıştı dhsufhadsufha

Adamın sol gözüne sokuyor, ikinci shotta gözüken sağ gözü

Başka bir şey diyorsan açık anlat ben bişi görmüyorum

allam yaleppim sonra böle adamlar dizi-film falan izleyip yorumda bulunuyor :P

ne sokan adamın eli olması gereken yerde, ne gözde bişe var, ne kan var.
sözde öndeki adamın kafasıyla yüzün sağ tarafını kapayıp, o şekilde kotarmak istemişler ama açı tutturamamışlar. bu kadar mallık olabilemez yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

karen tamamen dış güzellikle kotarıyor yanlız ya. foggy tek başına yeter bile yani. karakter olarak çok gereksiz lan. ne ypaıyor tam olarak. muhtemelen karen ın da fanları vardır burda da sormak istiyorum kitabını çizgi romanını vs bilenler desin ileride bişeyler yapıyor diye. avukat sanıyor kendini karı.

Gercek bir zevksizlik elementalsin ya. Punisher'i, Wilson Fisk'i begenmeyip Foggy'e ovgu dizmek cok komik cunku. Herhalde testosterona alerji var.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Ben şöyle görüyorum

hacoli muhtemelen izlemedin sen sahneyi. bi izlesen ne kadar eğreti durduğunu görürsün. adam elini hiçbir zaman çekmiyo, hep tutuyor sözde...

gerçi izlemediysen de 10-15 santimlik icepick soktuğunu görüyorsun 2. resimde herhangi bir şey görebiliyor musun?

ha ola ki izlediysen ama yapacak bir şeyim yok gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...