Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 selams. evde oturup işi olmayan üç beş ufaktan para kazanmak isteyen biri varsa mesaj özelden mesaj atsın. hani cidden işi olmayan ve ihtiyacı olan varsa yazsın. yoksa bu ne mk diye terslemeyin iş tanımı içerik bulma merak eden öm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 evlilik cüzdanı sormayan seks oteli mi aratacaksın millete içerikten kasıt bu mu ^_ ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DSFS ordan oraya iyi bağlantı oldu harbi gördüğünüz gibi hem işe hem eğlenceye bakıyorum dgkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 buaray yaz işte sanki devllet sırrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yazdım hacı işte içerik bulma iş. evde oturup dha iyi bi işi olmayan 0 gelirli bi insanız ve internetiz varsa, internetten para kazanmak gibi bişey işte sdfk ben vericem parayı. epic bişey değil ztaen. yetenek de istemiyo. internet, ve google search o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 icerik derken..kamerali cep telefonunuzdan faplik foto cekip gonderin tarzi icerik mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 site açıp adsense gömecek, reklam bedelleri artsın diye içerik girdirtecek ve sonrasında gelirin ufak bir kısmını da paylaşacak. seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 adsense tıklama başına ödeme yapmıyor mu? görüntüle mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bildigin calisin da ben kazanayim hadisesi yani..guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 evde oturmadan işte otururken yapabilioz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DarKRideR said: site açıp adsense gömecek, reklam bedelleri artsın diye içerik girdirtecek ve sonrasında gelirin ufak bir kısmını da paylaşacak. seems legit iyi salladın hacı. sevdim tarzını merak eden mesaj atsın öyle scam abuk subuk tık işi değil. internetten content toplanıcak bana verilcek parasını vercem ben de bukadar @madcat olur hacı da yani işin gücün varsa uğraşmassın heralde. hani sıkıntı da olan biri varsa şu an patide ona da yardım olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bingildak said: adsense tıklama başına ödeme yapmıyor mu? görüntüle mi yoksa? Tıklama başına ama içeriğe göre reklam kalitesi artıyor, azalıyor yanılmıyorsam. Görüntüleme ve sitede kalma süreleriyle vs. de sanırım artış oluyor. Tam fikrim yok bilen biri gelip detaylı açıklasa iyi olabilir asdfsd Gerçi Türkçe içeriğe çok düşük para bağlıyorlar. 0.02TL falan civarında oluyor. Türk reklamverenlerin fakir ruhluluğu plx @Killer asfds içerik diyince aklıma direkt bu geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sdfs bilmiyom valla o sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 killer benim kardeş var anlattığın kriterlere uyuyor, pm attım sana. hatta her türlü mmo'da kasılması en sıkıcı karakterleri falan kastırabilirsin sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bu nası iş ilanı yahu, sadaka dağıtır gibi. Zorda olan varsa şık olmamış bence, cep harçlığı falan dersen anlaşılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 utanılcak bişey yok hacı Ninlempis'in kardeşiyle anlaştık. teşekkürler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kardeşi çok vakit alcağını düşünerek vazgeçti beyler job offer devam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 son bi up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 icerik neyle ilgili? ilgimi cekerse yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 içeriği söylemeden, öm atın deyince çekici gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 uygulama içeriği. özel bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 eldar said: bu nası iş ilanı yahu, sadaka dağıtır gibi. Zorda olan varsa şık olmamış bence, cep harçlığı falan dersen anlaşılır zaten. her şeyi de eleştirirsin. adam ne güzel yazmış işte. ihtiyacı olan patidaşlara gelir olsun diye yazıyorum demiş.bir şeyi de eleştirmeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 istediğim şeyi eleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 @çetoabi +1 panpa eleştirirsen de ortada eleştiricek bi durum yok. killer pati yazmış düzgünce, biraz like a boss havası var ama olsun olcak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 yav hacılar olmuştur arkadaşınız işten çıkmış biraz zorda 1 bira parası 1 drüm parası o an cebinde olmayan. olabilir abi hayat bu yeto bi şehirde yaşıyoruz zaten. hani işi gücü olup boş vakti olan ek gelir diye düşünemsin bunu. sonra bu ne mk derseniz like a boss o zaman olurum işte dfgd edit: çok para kazanmak isteyen consun topiğe beyler bu iş zamanı yatırım boş durmama günlük 2 öğün yemek parasını çıkarma bişeyler öğrenme bi ekibe dahil olma kendine en azından İŞİM VAR diyebilme dfg 24 saat wowdan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar