Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 pariste yaşamak isterdim ben ama ya. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 izin mi alcaz abi yorum yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: pariste yaşamak isterdim ben ama ya. valla. abi benim kiz dogma buyume parisli ve son 5 yildan beri baska ulkelerde yasadigindan berimidir nedir bilmiyorum kendi irkindan ve paristen nefret ediyo hesap et...ve bana dedigi tek sey istanbulda bile yasarim ama hayatta pariste yasamam ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 istanbulda bi mahallede yaşat sonra koşa koşa dönsün köyüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Flassh said: istanbulda bi mahallede yaşat sonra koşa koşa dönsün köyüne valla kizin bana dedigi tek laf daha once istanbula gelmis biri olarak,istanbul gibi bir sehir avrupada yok ama bu sehrin tek sucu turklerin olmasi dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 paris her türlü iyi de ordaki araplar da bizim kekolar gibi takılıyo 3-5 tanesi birleşip şanzelizenin göbeğinde kızlara ş pş diye laf atıp akşam eve gidince kaçak halal et kesiyolar, not: romanyalılar'a metrolarda dikkat et gasp, kapkaç çok fazlaymış. not2: yolda sigara içme, önüne gelen sigara istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Raistllin said: Flassh said: istanbulda bi mahallede yaşat sonra koşa koşa dönsün köyüne valla kizin bana dedigi tek laf daha once istanbula gelmis biri olarak,istanbul gibi bir sehir avrupada yok ama bu sehrin tek sucu turklerin olmasi dedi :) gerçekten istanbul her türlü parisi yer bitirir. türklerin olması değil sorun,yobazların son 50 senedir türkiyeyi yönetmesi.neyse.dallanmasın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bingildak said: fransızlar kendi pisliklerinde boğulabilirler ya avrupada gidip de halkından insanından nefret ettiğin yegane ülkedir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Raistllin said: Dworgian said: pariste yaşamak isterdim ben ama ya. valla. abi benim kiz dogma buyume parisli ve son 5 yildan beri baska ulkelerde yasadigindan berimidir nedir bilmiyorum kendi irkindan ve paristen nefret ediyo hesap et...ve bana dedigi tek sey istanbulda bile yasarim ama hayatta pariste yasamam ilerde belki de ben öyle gezmeye gittiğim için ilginç geliyordur. daha önce ev tutup aileyle 1 ay, sora bir de 1 haftalığına gitmiştim çünkü dönüp bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bingildak said: Raistllin said: @bingildak ise yarar mi yaramaz mi vize de ? yaramaz abi tabii ki de. booking.com'a giren ve rezervasyon yaptıran herkes o belgeyi verebiliyor. konsolosluklar bunun farkında. 15 dk sonra "cancel" a basiyor, paranı geri alıyorsun (o da para çekildiyse). konsolosluk her başvuruda rezervasyon kontrolü yapmaz, uğraşmaz da zaten. ancak turla falan gidiyorsan bir anlamı var onların. otelde rez yaptırdım, takılmaya geliyor dersen standard prosedürü yürütürler işte. o tarafta nelerin ağır bastığını op'un altına yazdım. ben booking.com rezervasyonu ve uçak bileti + banka bakiyesi ve 3 aylık bordro ile aldım vizeyi? ha ama kendim gitmedim, tur şirketine para verdim onlar halletti. not: içinde hiç vize olmayan temiz pasaport ile not2: önceden vizelerimin olduğu yeşil pasaport ile birlikte gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 turkiye'de sigortalı calısan oldugun halde vize almayı becerememissen ciddi bir sorunun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 he tmm anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 istanbul gibi sehir avrupada yoksdlkgjaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bu saatten sonra biraz zor alırsınız genjler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bu tip olaylar ciddi anlamda etkiliyor kuzenim mesela ingiltere'de okuyordu sonra bir ara geldi bir kaç ay ülkede durdu gitmeden bir hafta önce ingiltere'de malum metro ve otobüslere saldırı yapıldı 56 insan öldürüldü. Bir yıla yakın vize falan vermediler,okulu uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 okulu mu uzadı? yuh arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi senle nalakası var? az mantıklı düşün. sicilinde herhangi birşey yoksa alırsın turistik vizeni o kadar da değil. varsa da en fazla araştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ben hala karar vermedim davetiyeyle arkadasimi gormeye mi gidiyorum desem yoksa direk turist ayagindanmi almaya calissam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hihostels.com dan hostel reserve edin. 2-3 euro gibi bir sey alirlar. 24 saat onceden cancel edersen baska para vermiyorsun. o reservasyonla basvurun, davetiye falan kasmayin hic. ne kendinizi ne arkadasini ugrastirin. turistik geziye gidiyorum diyin. ayrica gittiginiz ulkede residency izni bulunmayan birinden alinan davetiye ise yaramaz. work permit veye permanent residency gerekir. ogrenci vizesi falansa da kasmayin hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kız oralıymış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar