Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sildimk

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

yumy said:

Anlamadım ben şimdi, kardeşinin saçmalığını saçmalık olarak kabullenip başlık açtın ama kardeşine saçmalamış denince defansa geçtin ? dafuk?

yok canım sacmalık zaten farkındayım

salaklık desen tamam,ama gerzek nedense fazla sert geldi,ben iyi kötü averaj pati kullanıcısının 19 yaş halini bildiğimden belki,gerzek ne ya,alındım babs

kermit said:

kardeşini gizli komiklerden sanmış ama değil

noelli olan komikti itiraf et
Sosyal ağlarda paylaş

"dayak yiyince duzelir"e +1

cocuklar boyle kucuklukten itibaren sinirlari test etmeye programli, eger erken yaslardan ebeveynler tarafindan sinirlar kesin olarak cizilmezse bu tur laubalilikler ergenlikte ve sonrasinda ise 18-20 yaslarina kadar devam edebiliyor ornekten goruldugu uzere

benim ufaklikta bi kere bana (nerden ogrendiyse artik) "hassiktir" deme cesaretini gostermisti, aninda ensesinden tuttugum gibi firlattim bi daha sesi cikmadi o zamandan beri. disiplin sart

R.I.P. Murat Ferdinand
2009 - 2014
*Keske cama dogru firlatmasaydim*

Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

k1nJo said:

bu arada noel hikayeli yazıyı beğenmeni geçtim altına yorum bile yapmışsın. hem de çok kötü.
böyle olmaz.
ayrıca evet, kardeşinin facebook profilini çok rahat buldum.

aferin.

bana değil kendine söyle onu.
hem saçmalıklarını kesmesini isteyip hem de destekler gibi gülüp eğlencesine katılan sensin.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

bana değil kendine söyle onu.
hem saçmalıklarını kesmesini isteyip hem de destekler gibi gülüp eğlencesine katılan sensin.

isimler fln sansürlüyken burdan kimsenin gidip erkek kardeşimin feysini arayıp bulmak için emek harcıyacak kadar no life olmadığını düşünmem hataydı evet :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...