chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Doruk bu yersiz ve cok sert cikislari yuzunden bir gun cok pis bir dayak yiyecek zaten. Ben eminim bundan. Insanlar hicbirseyi unutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Anlamadım ben şimdi, kardeşinin saçmalığını saçmalık olarak kabullenip başlık açtın ama kardeşine saçmalamış denince defansa geçtin ? dafuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kardeşini gizli komiklerden sanmış ama değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yumy said: Anlamadım ben şimdi, kardeşinin saçmalığını saçmalık olarak kabullenip başlık açtın ama kardeşine saçmalamış denince defansa geçtin ? dafuk? yok canım sacmalık zaten farkındayım salaklık desen tamam,ama gerzek nedense fazla sert geldi,ben iyi kötü averaj pati kullanıcısının 19 yaş halini bildiğimden belki,gerzek ne ya,alındım babs kermit said: kardeşini gizli komiklerden sanmış ama değil noelli olan komikti itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Grego said: dayak yesin açılır ya. k1nJo said: yazdıklarını/paylaşımlarını beğenmeyerek işe başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ilk koyduğuna baktıktan sonra okuma gereği duymadım açıkçası dierlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Napmış çocuk merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kimseye bilfiil zararı yoksa kendince eğleniyordur ancak bir yetişkin olsa bile bunu iş edinir ve uzatırsa kişiliğine olumsuz etkisi olabilir bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DoGMeaT mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bu arada noel hikayeli yazıyı beğenmeni geçtim altına yorum bile yapmışsın. hem de çok kötü. böyle olmaz. ayrıca evet, kardeşinin facebook profilini çok rahat buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 di said: Her gerzeklige troll der olduk ya en cok ona yaniyorum. Kelime öldü. Geçen biri /dzg/ steam grubuna yeni katılıp teamspeak'e girdi ve bu kelimeyi kullandıgı için banladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 k1nJo said: bu arada noel hikayeli yazıyı beğenmeni geçtim altına yorum bile yapmışsın. hem de çok kötü. böyle olmaz. ayrıca evet, kardeşinin facebook profilini çok rahat buldum. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 "dayak yiyince duzelir"e +1 cocuklar boyle kucuklukten itibaren sinirlari test etmeye programli, eger erken yaslardan ebeveynler tarafindan sinirlar kesin olarak cizilmezse bu tur laubalilikler ergenlikte ve sonrasinda ise 18-20 yaslarina kadar devam edebiliyor ornekten goruldugu uzere benim ufaklikta bi kere bana (nerden ogrendiyse artik) "hassiktir" deme cesaretini gostermisti, aninda ensesinden tuttugum gibi firlattim bi daha sesi cikmadi o zamandan beri. disiplin sart R.I.P. Murat Ferdinand 2009 - 2014 *Keske cama dogru firlatmasaydim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hahahahaha of ahahahhaha aga benden dayak yeme yaşını geçti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 lan sen ne zaman cocuk yaptin da, hassiktir dicek yasa geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DoGMeaT said: k1nJo said: bu arada noel hikayeli yazıyı beğenmeni geçtim altına yorum bile yapmışsın. hem de çok kötü. böyle olmaz. ayrıca evet, kardeşinin facebook profilini çok rahat buldum. aferin. bana değil kendine söyle onu. hem saçmalıklarını kesmesini isteyip hem de destekler gibi gülüp eğlencesine katılan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bu arada başkaları için utanma topicine dahil edebiliriz bu topicide tekrar resimleri koyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kinjo fotoları göndersene profilden bakıp bakıp utanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 o kadarı hayvanlık olur gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 k1nJo said: bana değil kendine söyle onu. hem saçmalıklarını kesmesini isteyip hem de destekler gibi gülüp eğlencesine katılan sensin. isimler fln sansürlüyken burdan kimsenin gidip erkek kardeşimin feysini arayıp bulmak için emek harcıyacak kadar no life olmadığını düşünmem hataydı evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ismi gozukuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 emek mi? lel 30sn falan sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sana ders olsun işte, bi şey yapıyosan doğru dürüst yap bi dahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 facebook ne ya koylumusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aynısını "kahvaltı" için söylediğin için fikrinin pek değeri yok üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar