Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Selam dostlar. 2 haftalığına İstanbul'da olacağım, bu adamı görmeden ve dinlemeden dönmek istemiyorum. Malum, biletler de tükenmiş durumda. Tabi henüz erken bunun için ama bilet alıp da gitmeyecek-gidemeyecek birileri olursa mesajlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 en yakın arkadaşım yapıyo eventi kapıda alırım seni :) edit: alamazmışım lan biletix adam koyuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 İlk kısmı okuduktan sonra şöyle bir ayağa kalkacaktım da, editi görünce de sağlık olsun dedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 skrillexin torbacısıyım de sahne arkasından girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 spompas said: en yakın arkadaşım yapıyo eventi kapıda alırım seni :) edit: alamazmışım lan biletix adam koyuyomuş Arkadasina sorabilir misin kardes, neden 300 kisilik mekan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ilaç ismi gibiymiş adamın ismi Skrillex Ford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Phyx said: spompas said: en yakın arkadaşım yapıyo eventi kapıda alırım seni :) edit: alamazmışım lan biletix adam koyuyomuş Arkadasina sorabilir misin kardes, neden 300 kisilik mekan? 300 mü ¿ 300 elite turkish music listeners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Biletin üstünde "kişiye özeldir, devredilemez" maddesi var. Ne kadar uygulanır bilmiyorum. İki kız arkadaşa bilet aldım kredi kartları yok diye. Benim adım çıktı biletlerde. Kaç gündür organizasyonla irtibat halindeyim gidecek kişi ben değilim vs diye. Bir hafta içinde dönüş yapacağız size dediler. En olmadı biriyle konsere gideceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hiç bir şey olmaz, benim aldığım biletlerin üstünde kendi ismim yazıyor. daha önce bir sorun çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 mandatory video related: http://www.youtube.com/watch?v=SPt5NgrgKc8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 biz tek kredi kartından 4 bilet almıştık 2sini iptal etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Şu forumda ne zaman bir elektronik müzik muhabbeti dönse trolleyen bir grup var, sevmiyorum onları. Bu arada hala arıyorum bilet. İki tane birden paslayabilecek biri, hani olur da çıkarsa, daha hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bugün-yarın içinde alıcam bende bilet, indirimli biletleri de kaçırmışım. satan varsa alırım 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Tori said: mandatory video related: http://www.youtube.com/watch?v=SPt5NgrgKc8 ilk bi güldüm de bi dakikadan sonra çok sıktı skrillex kafası gurugurugubara'yı açtım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ya dub iyi de dubstep ııh neonda vardi bi dj dubstepe kaydı setin bi kısmında kafası bi minyon insanlar bile dayanamadı chill stage e suruklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Http://www.youtube.com/watch?v=jg_mZv_SdZw Gidilir :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yanlış anlamayın ama dubstep konseri ne adam itunestan parçayı açıcak o kadar işte sanki orada mı yapacak müziği lol takın kulaklıkları dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Parliamert said: müzik said: skrillex Parliamert said: müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 takıldım parçaya abv Laurelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Red_Skull said: yanlış anlamayın ama dubstep konseri ne adam itunestan parçayı açıcak o kadar işte sanki orada mı yapacak müziği lol takın kulaklıkları dinleyin ahah bu kadar fail bi yorum görmedim. ama şaka heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 İki satılık ayakta biletim var, 80 tl tanesi. Beşiktaş - levent tarafı elden teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bu sefer biletim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 u.....u bitirdi bu adamın müziğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Ertelenmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 topik pek şenlikliymiş ben sokturturum seni diyeninden tut dj play'e basıyo napıyo sanki diyene kadar numuneler şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar