Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold kasma - WoD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
90k'dan satamıyorum ben şu an.

edit : satılmış 90k'dan :D dün geceden beri uğraşıyordum anca gitti. ama piyasada şu an 100k'dan yukarıya zor satılır gibi çıkarsa direk okutmaya çalış fiyatı düşüyor sürekli.
Mesaj tarihi:
Fishing ile 1 saatte 25 Felblight farmladım.
Felmouth Frenzy de balık tutuyorum.
Yaklaşık %8 ihtimal ile düşüyor.

%0,4 ihtimal ile 5 tane birden Felblight düşüyor.

Herbalism,Mining,Skining hakkında bilgi verebilecek var mı?

Not: Verdiğim istatistik 3 günlüktür
Mesaj tarihi:
Ben aynı bölgeyi farmlıyorum.

Zeth'gol sol üstü - Ruins of Kra'nak sol alt arasında kalan göl çevresinde 5-6 tane Felmouth Frenzy tutabilecek alan var.
Bunları bir güzel temizledikten sonra hızlıca server transfer yapıp yeni alanlardan balık tutmaya devam ediyorum.
Daha sonra tekrar kendş server a geri döndüğümde balık alanları açılmış oluyor.

Bu şekilde seri davranabilirsiniz

Son patchlerden sonra %'lik oranı bariz şekilde düştü.
Hesaplamadım ama hissettirdi...
4 karakter ile Kazzak kesip haftada yaklaşık 40 adet Felbligh düşürüyorum
Mesaj tarihi:
abi balık işi yalan. şu bataklık gibi bir mekan var. yılanlar ve raptorlar. sağlam bir lock yada hunter la topla topla kes ve skinle. skining le 1 saatte çok şanssız değilsen 20 civarı felblight alıyorsun.tanesi hala min 300g. yanında deri vs...
Mesaj tarihi:
emre3877 said:

abi balık işi yalan. şu bataklık gibi bir mekan var. yılanlar ve raptorlar. sağlam bir lock yada hunter la topla topla kes ve skinle. skining le 1 saatte çok şanssız değilsen 20 civarı felblight alıyorsun.tanesi hala min 300g. yanında deri vs...

1 saatte topladığın malzemenin toplam değeri 6 türk lirası

1 saatim o kadar ucuz değil benim gider parayla gold alırım daha iyi :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
o değilya adam başka bişeyden bahsetmiş üstte hani age of connanda da vardı sanki instance değiştirir gibi aslında aynı yerde duruyorsun arkadaşlarına ama birbirini görmüyorsun ancak aynı instanceta olursan görebiliyorsun gibi
  • Yeni Oluştur...