emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 nerden çıkıyomuş yaw o mount? az yeşillendiriverin. edit: garrison göreviymiş ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 yaptığım en büyük mallık o mountu basmak oldu zaten 200k golda mal oldu bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 200 etmez ya, şu an ah'de 140 falan ki o fiyatlara alan var mı bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 alırlar abi cok rahat. poundfist aldım zaten ben. cıkarsa direkt satıcam, hem belki alt chara da cıkıyodur. koleksiyona alttakine cıkanı eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 90k'dan satamıyorum ben şu an. edit : satılmış 90k'dan :D dün geceden beri uğraşıyordum anca gitti. ama piyasada şu an 100k'dan yukarıya zor satılır gibi çıkarsa direk okutmaya çalış fiyatı düşüyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 satamazsak bineriz artık napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 aynen 50-60k veren oldu da satmadım, satılmazsa kendim binerim diyordum ki satılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fishing ile 1 saatte 25 Felblight farmladım. Felmouth Frenzy de balık tutuyorum. Yaklaşık %8 ihtimal ile düşüyor. %0,4 ihtimal ile 5 tane birden Felblight düşüyor. Herbalism,Mining,Skining hakkında bilgi verebilecek var mı? Not: Verdiğim istatistik 3 günlüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 fishing i deneyeceğim bugün. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 şanslıymışsın festival öyle %8 ile falan düştüğü yok bence :) 90 tane felfrenzie yakalamışım 2 tane düşmüş felblight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ben aynı bölgeyi farmlıyorum. Zeth'gol sol üstü - Ruins of Kra'nak sol alt arasında kalan göl çevresinde 5-6 tane Felmouth Frenzy tutabilecek alan var. Bunları bir güzel temizledikten sonra hızlıca server transfer yapıp yeni alanlardan balık tutmaya devam ediyorum. Daha sonra tekrar kendş server a geri döndüğümde balık alanları açılmış oluyor. Bu şekilde seri davranabilirsiniz Son patchlerden sonra %'lik oranı bariz şekilde düştü. Hesaplamadım ama hissettirdi... 4 karakter ile Kazzak kesip haftada yaklaşık 40 adet Felbligh düşürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 2 gün sonra balık tutayım dedim. 87 denememde 8 tane düştü. %9,2 gayet iyidi. Bugünlük yeter :D Gerçi fazla balık tutmamakla beraber sanki oran aynen devam ediyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 abi balık işi yalan. şu bataklık gibi bir mekan var. yılanlar ve raptorlar. sağlam bir lock yada hunter la topla topla kes ve skinle. skining le 1 saatte çok şanssız değilsen 20 civarı felblight alıyorsun.tanesi hala min 300g. yanında deri vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 İyi fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 emre3877 said: abi balık işi yalan. şu bataklık gibi bir mekan var. yılanlar ve raptorlar. sağlam bir lock yada hunter la topla topla kes ve skinle. skining le 1 saatte çok şanssız değilsen 20 civarı felblight alıyorsun.tanesi hala min 300g. yanında deri vs... 1 saatte topladığın malzemenin toplam değeri 6 türk lirası 1 saatim o kadar ucuz değil benim gider parayla gold alırım daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Su 1000goldluk misson geldi 3 treasure hunter gorevlendirdim %93 sansla fail oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 faiz haramdır iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Omg. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 server transfer nasıl yapıyonuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 parası neyse vererek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 o değilya adam başka bişeyden bahsetmiş üstte hani age of connanda da vardı sanki instance değiştirir gibi aslında aynı yerde duruyorsun arkadaşlarına ama birbirini görmüyorsun ancak aynı instanceta olursan görebiliyorsun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 realm hop diyosun sen. Premade groups'tan yapılıyor o. Tum dillerdeki serverları secip refresh'le. Lider kimse onun realmına gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 heh aynen eyvallah o zaman premade gruba girip çıkmak gerekecek dimi küfür yemek garanti yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Çıkınca geri atmıyor mu kendi realm'ine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar