serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Açıklanmış. said: TFF, yabancı sınırını kaldırdı. Gelecek sezondan itibaren 28 kişilik oyuncu kadrosunda 14 yerli 14 yabancı oyuncu bulundurulabilecek. 18 kişilik maç kadrosunda ise 11 yabancı 7 yerli futbolcu bulundurulabilecek. 7 yerli futbolcudan birisi altyapından çıkmış olmak zorunda. Takımlar, isterlerse maçlara 11 yabancı ile çıkabilecek. Türk asıllı olup yabancı milli takımlarda forma giyen (Veli Kavlak, Erkan Zengin gibi) futbolcular yabancı futbolcu sayılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Çok iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Trabzon Ozan tufan'a peşin vermemiştir inşallah 9 milyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Önder Özen güzel söyledi; said: "ben hala beşiktaş'ın çalışanı olsaydım, uefa'ya veya gerekli mercilere başvurup bunu dava ederdim. türkiye bir hukuk devletidir, bir kitaba bağlıdır diye düşünüp tüm yönetim kurulunu, teknik ekibi bu kurala göre takım kurmaya ikna ettiğim için tüm beşiktaş taraftarlarından, tüm camiadan özür dilerim. beşiktaş klübü beni dava bile edebilir şu anda haklılar, tüm planları ona göre yaptırdık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kona kuşe moşe :D gençlerbirliğinden şampiyonluk bekliyorum önümüzdeki 5-10 sene aralığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 e bu sefer de sınır 14 yabancı 11 ilk 18'de olmus nası sınır kaldırmak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 olan beşiktaşa olmuş. ilk 11daki tüm yerliler gurbetçi olabilir ama türk pasaportu taşıyan birinin de yabancı sayılması tam 1 saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Planlar bozuldu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 fenerin avrupa cezası bitiyordu di mi. evet. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 koca koca adamlar oturup çıkardıkları sisteme bak fatih terim falan ne anlar planlamadan asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hiç detay okumadan sevindim. şnayder gibi yakışıklı gavurları doldursak takımlara güzel güzel futbollar oynansa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 umarım türk takımlarından biri avrupa'da hemen başarı alır bu karardan sonra. cidden farketmez fener beşiktaş uefayı alsın. seneye fener cl'de 11 yabancıyla çeyrek final oynasın falan. öbür türlü diyecekler yabancı kuralından bi bok olmadı biz yine 6 yapalım sdfds cidden artık izlemek istemiyorum salak salak topçıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ginaly said: fenerin avrupa cezası bitiyordu di mi. evet. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bu ne abi türk sınırı getirmişler gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 şu kurala iyi oldu diyenler seneye izlersiniz artık nijeryalı ugandalı köleleri stadyumlarınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iyi oynayacaklarsa hoşgelsinler. malak malak gezen milli futbolculardan daha çok eğlendirirler beni eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 komple sınırmış kritermiş herşeyi serbest bırakmaları lazım böyle formüllerle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sınır yok ki zaten, bildiğin sınırı kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kazanan yine menajerler olucak. hemen otobüse doldurmak için arayışlara başlamışlardır afrikanın hızlı koşan gençlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 olan aysal'a oldu adam bu karara göre kadroyu düzmüştü sonra selçukla filan imzaladı veyseli, tarık'ı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Amrabat_Eski%C5%9Fehirspor.JPG kel adam gelecek hasret bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 önder özen: "tüm beşiktaş camiasından özür dilerim..işi kitabına göre yaptık..planlamayı ona göre yaptık..ancak olmadı.çok özür dilerim.." yaw he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bu adam niye özür diledi şimdi ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 oha lan. hayatta olmaz diye bekliyordum. bu kadar salmak da riskli. ama şimdi bakalım selçuk inanlar falan 1-2 sezon top oynayıp sonra yatabilecekler mi? it gibi çalışıp formayı kapsınlar. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 mascio said: şu kurala iyi oldu diyenler seneye izlersiniz artık nijeryalı ugandalı köleleri stadyumlarınızda. ne güzel işte. avrupadan afrikadan doldursunlar gençleri. kalite artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar