serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Açıklanmış. said: TFF, yabancı sınırını kaldırdı. Gelecek sezondan itibaren 28 kişilik oyuncu kadrosunda 14 yerli 14 yabancı oyuncu bulundurulabilecek. 18 kişilik maç kadrosunda ise 11 yabancı 7 yerli futbolcu bulundurulabilecek. 7 yerli futbolcudan birisi altyapından çıkmış olmak zorunda. Takımlar, isterlerse maçlara 11 yabancı ile çıkabilecek. Türk asıllı olup yabancı milli takımlarda forma giyen (Veli Kavlak, Erkan Zengin gibi) futbolcular yabancı futbolcu sayılacak.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Trabzon Ozan tufan'a peşin vermemiştir inşallah 9 milyonu.
mascio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Önder Özen güzel söyledi; said: "ben hala beşiktaş'ın çalışanı olsaydım, uefa'ya veya gerekli mercilere başvurup bunu dava ederdim. türkiye bir hukuk devletidir, bir kitaba bağlıdır diye düşünüp tüm yönetim kurulunu, teknik ekibi bu kurala göre takım kurmaya ikna ettiğim için tüm beşiktaş taraftarlarından, tüm camiadan özür dilerim. beşiktaş klübü beni dava bile edebilir şu anda haklılar, tüm planları ona göre yaptırdık"
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kona kuşe moşe :D gençlerbirliğinden şampiyonluk bekliyorum önümüzdeki 5-10 sene aralığında.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 e bu sefer de sınır 14 yabancı 11 ilk 18'de olmus nası sınır kaldırmak bu?
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 olan beşiktaşa olmuş. ilk 11daki tüm yerliler gurbetçi olabilir ama türk pasaportu taşıyan birinin de yabancı sayılması tam 1 saçmalık.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 fenerin avrupa cezası bitiyordu di mi. evet. ok.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 koca koca adamlar oturup çıkardıkları sisteme bak fatih terim falan ne anlar planlamadan asds
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hiç detay okumadan sevindim. şnayder gibi yakışıklı gavurları doldursak takımlara güzel güzel futbollar oynansa falan
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 umarım türk takımlarından biri avrupa'da hemen başarı alır bu karardan sonra. cidden farketmez fener beşiktaş uefayı alsın. seneye fener cl'de 11 yabancıyla çeyrek final oynasın falan. öbür türlü diyecekler yabancı kuralından bi bok olmadı biz yine 6 yapalım sdfds cidden artık izlemek istemiyorum salak salak topçıları.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ginaly said: fenerin avrupa cezası bitiyordu di mi. evet. ok.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bu ne abi türk sınırı getirmişler gibi geldi
mascio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 şu kurala iyi oldu diyenler seneye izlersiniz artık nijeryalı ugandalı köleleri stadyumlarınızda.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iyi oynayacaklarsa hoşgelsinler. malak malak gezen milli futbolculardan daha çok eğlendirirler beni eminim
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 komple sınırmış kritermiş herşeyi serbest bırakmaları lazım böyle formüllerle olmaz
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sınır yok ki zaten, bildiğin sınırı kaldırmışlar.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kazanan yine menajerler olucak. hemen otobüse doldurmak için arayışlara başlamışlardır afrikanın hızlı koşan gençlerinden.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 olan aysal'a oldu adam bu karara göre kadroyu düzmüştü sonra selçukla filan imzaladı veyseli, tarık'ı aldı
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Amrabat_Eski%C5%9Fehirspor.JPG kel adam gelecek hasret bitecek
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 önder özen: "tüm beşiktaş camiasından özür dilerim..işi kitabına göre yaptık..planlamayı ona göre yaptık..ancak olmadı.çok özür dilerim.." yaw he he
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bu adam niye özür diledi şimdi ben anlamadım
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 oha lan. hayatta olmaz diye bekliyordum. bu kadar salmak da riskli. ama şimdi bakalım selçuk inanlar falan 1-2 sezon top oynayıp sonra yatabilecekler mi? it gibi çalışıp formayı kapsınlar. hadi bakalım.
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 mascio said: şu kurala iyi oldu diyenler seneye izlersiniz artık nijeryalı ugandalı köleleri stadyumlarınızda. ne güzel işte. avrupadan afrikadan doldursunlar gençleri. kalite artar.
Öne çıkan mesajlar