Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne olursa olsun,içinizde insan sevgisi olsun.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

hatunlar ilk başta senin flash hayatına çekilecek ama sonra benim tarık akan bakışlarım ve samimi duygularıma yenik düşüp bana kaçacaklar

senin fabrikatör babana benim usta başı babam gelcek lölö yapcak fln

iyi dramalar yaşıyacaz senko,hazır ol

ayrıca dana,teşekkür ederim <3
Sosyal ağlarda paylaş

arkişler babam usta değil bu arada,can sıkıntısından senaryo ürettim orda,usta olsaydı da sorun olmazdı,ama değil yani.

martı kardeşim şu ana kadarki en gereksiz postu attın topiğe sana tel lale ödülünü yollatıyorum
evet ceza kesti ,kelimesi kelimesine aynısını ben de söyledim

manit olayını kafaya takma sen,zaten manitalara yollamak için çektim o fotoyu "aa şapşiii <3" aldıgım en kötü tepki oldu

neyse karşim canın saolsun
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

arkişler babam usta değil bu arada,can sıkıntısından senaryo ürettim orda,usta olsaydı da sorun olmazdı,ama değil yani.

martı kardeşim şu ana kadarki en gereksiz postu attın topiğe sana tel lale ödülünü yollatıyorum
evet ceza kesti ,kelimesi kelimesine aynısını ben de söyledim

manit olayını kafaya takma sen,zaten manitalara yollamak için çektim o fotoyu "aa şapşiii <3" aldıgım en kötü tepki oldu

neyse karşim canın saolsun

hepsi gerekliydi de bir benimki mi gereksiz, askolsun. ayip ettin.

sen zaten belli ki hatunla olan plani iptal etmeye yer ariyomussun. arabayi servise verdim diye aksamki plan iptal mi edilir.
hatun okuyosa gizli gizli, gorsun gercekleri.
Sosyal ağlarda paylaş

HAYIIIIR PATLATTIN BENİ MARTI ALACĞIN OLSUN

asdf,abi hatunu alıp modaya fln geççektik,şöyle güzel bi yemek yer bi deniz havası alır sonra eve gideriz diye plan yapıyorduk,direk eve geçtik,çok kötü olmadı yani ama olsun...

ayrıca caco teşkür ederim karşim

ekşiye yzamamış diyen arkadaşa transfer ediyorum tel laleyi,baya baya hak etti
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha konu anlatımı sevimli olmuş.

19 mayıs caddesi civarı bağlantı sokaklar dahil hiçbir yere arabanızı bırakırken çanta falan bırakmayın içinde. direk bir çete var her akşam düzenli olarak gezinip noob ların camları indiriyorlar.

/endof kamu spotu

noluyor la her yerde sayfa başı zbönk diye
Sosyal ağlarda paylaş

dogmeat geçen KASİYER KIZ BANA SURAT YAPTI HALBUKİ BEN SEKSİYİM ASLINDA :( :( topicini açan da mı sendin

abi ne kadar terslik ne kadar aksilik saçmalık angarya varsa sana denk geliyor heralde

eğlendim meğlendim diyon da hep, bir oku üflet kendine
Sosyal ağlarda paylaş

aaah tori,şöyle diyim,şu anlattıgım gün,son derece "normal" bir gündü benim için

biladere anlattım,"aha komikmiş,ama niye hep böle maceralar yaşıyorsun lan sen" diye azarladı beni

yoksa "anormal" bigünümü anlatsam zaten ya inanılmaz,yahut haca fln gererler beni burda

destek mesajları için her patiye teşekkürü borç bilirim,sanal dürümlerden sanal ısırıklar aldıgınızı hayal edin,ben size ısmarladıgımı hayal etim cünkü

saygılar&sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...