DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 hatunlar ilk başta senin flash hayatına çekilecek ama sonra benim tarık akan bakışlarım ve samimi duygularıma yenik düşüp bana kaçacaklar senin fabrikatör babana benim usta başı babam gelcek lölö yapcak fln iyi dramalar yaşıyacaz senko,hazır ol ayrıca dana,teşekkür ederim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bmw ye binen ustabasi hmmmm Film almanya da geciyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 afdafsada bakıp bakıp gülüyorum. ne yaşadında o minibüste o kadar mutlu oldun. git hergün eminönünde balık ekmekçilerin oralarda dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ortaokulda kompozisyon yazıp tam öğretmene verecekken başlığı unutup, ayak üstü başlık sallardım konu başlığı tam o olmuş asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iyi ki arabam yok metroyla gidip geliyorum heryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ashes2ashes said: Bmw ye binen ustabasi hmmmm Film almanya da geciyor herhalde sanayideki ustalar genelde iyi arabalara biniyolar. perte çıkan falan arabaları alıp baştan yaratıyo adamlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bu tarz benim de diyor mu adfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 cantayi arka koltukta unutmussun. cezani kesmisler. insan sevgisini anlamadim. minibuste neden o kadar mutlusun onu zaten hic anlamadim. hatun minibusteki o mutlu halini gorse ayrilir senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 arkişler babam usta değil bu arada,can sıkıntısından senaryo ürettim orda,usta olsaydı da sorun olmazdı,ama değil yani. martı kardeşim şu ana kadarki en gereksiz postu attın topiğe sana tel lale ödülünü yollatıyorum evet ceza kesti ,kelimesi kelimesine aynısını ben de söyledim manit olayını kafaya takma sen,zaten manitalara yollamak için çektim o fotoyu "aa şapşiii <3" aldıgım en kötü tepki oldu neyse karşim canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Fistan said: ortaokulda kompozisyon yazıp tam öğretmene verecekken başlığı unutup, ayak üstü başlık sallardım konu başlığı tam o olmuş asds sırf konu başlığı değil full yazı öyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yemin ediyorum başım ağrıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Küçükköy minibüslerine de bekleriz. Fakirliği GOP'un kömür kokan sokaklarında tadın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ekşiye yazayım diye uğraşmış da olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Borusanda kardeşim çalışıyor. Gerçi her halükarda alırlardı 600'ü ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yahu herkes mi troll, herkes mi usta yazar anlamadım. Ben yazılanları samimi buldum. Yaşananlar için de geçmiş olsun dilerim. Ayrıca "çantayı arka koltukta unutmanın cezası" yadırganamaz bir olgu olmuş, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 DoGMeaT said: arkişler babam usta değil bu arada,can sıkıntısından senaryo ürettim orda,usta olsaydı da sorun olmazdı,ama değil yani. martı kardeşim şu ana kadarki en gereksiz postu attın topiğe sana tel lale ödülünü yollatıyorum evet ceza kesti ,kelimesi kelimesine aynısını ben de söyledim manit olayını kafaya takma sen,zaten manitalara yollamak için çektim o fotoyu "aa şapşiii <3" aldıgım en kötü tepki oldu neyse karşim canın saolsun hepsi gerekliydi de bir benimki mi gereksiz, askolsun. ayip ettin. sen zaten belli ki hatunla olan plani iptal etmeye yer ariyomussun. arabayi servise verdim diye aksamki plan iptal mi edilir. hatun okuyosa gizli gizli, gorsun gercekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 HAYIIIIR PATLATTIN BENİ MARTI ALACĞIN OLSUN asdf,abi hatunu alıp modaya fln geççektik,şöyle güzel bi yemek yer bi deniz havası alır sonra eve gideriz diye plan yapıyorduk,direk eve geçtik,çok kötü olmadı yani ama olsun... ayrıca caco teşkür ederim karşim ekşiye yzamamış diyen arkadaşa transfer ediyorum tel laleyi,baya baya hak etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Dogmeatın yazıya mana bulan arkadaşlar tolstoy, emile zola seviyesinde falan tabi de laf söylüyorlar :) Paticik, sahip olmadığın yeteneklerle şu snobluğu bırak artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hiç kendini yorma ya o genetik değilse bile oturmuş bir kültür burada. ignore etmeyi öğren daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Adam Mordor'u geçen Frodo gibi Esenyurt'u geçmiş sdfk Yüzüğün onda olduğunu bilseler takarlar pıçaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ahaha konu anlatımı sevimli olmuş. 19 mayıs caddesi civarı bağlantı sokaklar dahil hiçbir yere arabanızı bırakırken çanta falan bırakmayın içinde. direk bir çete var her akşam düzenli olarak gezinip noob ların camları indiriyorlar. /endof kamu spotu noluyor la her yerde sayfa başı zbönk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 oo zengin çocuğun varoşluk hikayesi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 adam negzel başından geçen bir şeyi anlatmış işte. forum bunun için değil mi zaten 10/10 would read again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 dogmeat geçen KASİYER KIZ BANA SURAT YAPTI HALBUKİ BEN SEKSİYİM ASLINDA :( :( topicini açan da mı sendin abi ne kadar terslik ne kadar aksilik saçmalık angarya varsa sana denk geliyor heralde eğlendim meğlendim diyon da hep, bir oku üflet kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aaah tori,şöyle diyim,şu anlattıgım gün,son derece "normal" bir gündü benim için biladere anlattım,"aha komikmiş,ama niye hep böle maceralar yaşıyorsun lan sen" diye azarladı beni yoksa "anormal" bigünümü anlatsam zaten ya inanılmaz,yahut haca fln gererler beni burda destek mesajları için her patiye teşekkürü borç bilirim,sanal dürümlerden sanal ısırıklar aldıgınızı hayal edin,ben size ısmarladıgımı hayal etim cünkü saygılar&sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar