Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 İş arama süreci birkaç ay sürebiliyor, o bakımdan çok panik olmamak lazım. Kariyer siteleri iyi bir kaynak, ancak aktif arama ve başvurularla seçenekler çoğaltılabilir. Bir de şu aralar işe alım piyasası durgun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ahah.. Deü Mak müh. okuyordum. Benim dönemimden mezun olanlardan 2si hariç hepsi "İzmir'de iş yok" diye gittiler. Ben de makineyi 3. sınıfta bıraktım zaten. İzmir'de doğalgazcı dükkanı açıp esnaf olmak istemiyosan durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 cinsel kimlikleri benim icin onemli degil. Theridone said: aquila said: efendim? Türkiye'ye donersen pesine transeksuel mafya takarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Cinsel kimliklerini belirtme sebebim hem mafya oluslari hem de ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 En fazla çalışanı (eğitimli+ eğitimsiz, amele vesaire ) olan firma ne izmir'de ve çalışan sayısı ne? 1) En fazla mühendis veya eğitimli adam barındıran firma ne izmir'de? Kaç çalışanı var? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bizim meslek için konuşayım. bildiğim en büyük büronun 12 tane çalışanı var mühendis mimar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Biraz daha kurumsal firmalari merak ediyorum aslinda. 1000 ve üzeri calisanli firma yok mu msl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yok abi. 1000 muhendis. Naaptin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 1000 mühendis tüpraşta var abi.Başka yerde bulamazsın türkiyede. Ben de iş arıyorum ama piyasa çok kötü bu aralar.Ya çok düşük fiyatlar çekiyorlar ya da hiç aramıyorlar. Umarım yaza doğru hareketlenir piyasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 aliağa'da tüpraş ve petkim var en yüksek mühendis çalıştıran. başka izmir'de bu kadar yüksek firma yok. en azından benim bildiğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 onlarda yakında taşıncak gibi duyumlar var hep izmir hepten boşalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 vestelde bile sayı çok değildir herhalde. gerçi orası manisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Llama said: onlarda yakında taşıncak gibi duyumlar var hep izmir hepten boşalcak nereye boşalıyo serkanım, socar rafinerisi devreye girsin bi 2016 da o zaman görcem ben seni (bana socar'dan iş bul lan :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 izmir istanbul arası 2015 sonuna doğru 3.5 saate inecekmiş yeni yapılan yol ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 RamsesII said: nereye boşalıyo serkanım, socar rafinerisi devreye girsin bi 2016 da o zaman görcem ben seni (bana socar'dan iş bul lan :( ) abi yeni liman ve yeni yerleşke falan konuşuluyordu hep ondan dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 1000 mühendis degil de-- toplamda yaklasik 1000 ve ustu calisani olan bunun belirli bir kismi muhendis/gelistirme falan filan olan firmalar merak ettiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi socar yapılıyo işte aliağa tarafına, boşalma filan yok artış olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 aynen lan öküz gibi socar yapılıo petkimin içine, oraya doğru kayacak işler baya. zaten işte büyük fabrika statüsünde bunlar var, manisada vestel var tabi öküz gibi çalışanı falan. onun dışında kurumsal firmaların küçük küçük merkezleri var işte, ne bileyim turkcell'in turk telekomun otun bokun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Madcat socar'da tanıdık var mı?İşe alımları da başlamamış galiba, bi başlasa gelmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yok ya nerde aliağaya gidiyorum arada petkime falan oralarda duyuyorum sadece. keşke olsa da bende orda çalışsam ya burda para yok ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 benim kuzen 1,5 sene önce mezun oldu hacettepe işletmeyi dereceyle bitirdi ankara dışında bir yere gitmek istemedi 1,5 senedir işsiz söyleyin bu adam naapsın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İş beğenmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 şişmandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ülkede işletme mezunu olmak lise mezunu olmak gibi abi malesef. rekabet şartları çok daha vahim. dana gibi ingilizce bilecek hatta 2-3 dil olacak. hatta y.dışında eğitim master vs. yapıcak. bir konuda uzmanlaşıp sertifikaları falan toplayacak. ik'cı olsun bunları yapıp en kralı o. istanbula gitsin büyük bir şirkette elinde fincan, bluetooth kulaklığıyla konuşa konuşa ortada gezsin. esasen adam gibi hiç iş yapmayıp bilmem kaç bin k mayışı da götürsün oh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 imamizer said: ik'cı olsun bunları yapıp en kralı o. istanbula gitsin büyük bir şirkette elinde fincan, bluetooth kulaklığıyla konuşa konuşa ortada gezsin elinde su şişsiyle. Assfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar