istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bu köpeklerin eğitimini vermiyorlar galiba, tasmayla dolaştırılmalılar bence
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 http://img.hurriyet.com.tr/_np/7352/25687352.jpg
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Ben de çok kızıyodum onlara ama sonra öğrendim ki engelli öncelikli asansörmüş onlar. Ama sırada engelli varken umursamayıp binen bazı köpekler var tabiki
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 olm türkiye nüfusunun %90 ı engelli zaten. amcasıyla dayısıyla çocuk yapan barzoların olduğu bi topluluğuz biz. ne kastınız bu kadar. hepsi engelli zaten. problem?
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Ya o sirada orada bir engelli sirada beklemiyorsa kime ne? Belki agir bir sey tasiyorum veya belki oyle yorulmusum ki kendimi tasimaya mecalim yok?
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 köpeklere niye hakaret ediyorsunuz arkadaş?
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aptal mısınız ? asansöre sağlıklı insan binmez diye bişey mi var lel.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Engellilerin kullanımı için yapılan asansörlere sağlıklı insanların binmemesi kuralı var evet.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aynen seagle ama işte o asansörler sadece engelliler için değilmiş üstteki mesajımda da dediğim gibi. öyle olsa bile bizim insanımız binerdi tabi farketmez onlar için.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 SeaGle said: Engellilerin kullanımı için yapılan asansörlere sağlıklı insanların binmemesi kuralı var evet. Engelli kullanımı için olan asansörler MEtrobüste bak. Metrodaki asansörler yolcu kullanımı da göz önüne alınarak hesaplanarak yapılıyor. O sebeple 1 den çok var her istasyonda. Örneğin Bağcılar isatsyonunda 8 adet asansör var en üstten peronun üstüne inen.
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 avrupalı yapıyor aga, adamların köpeği bile farklı baksana asansör kullanmayı bile biliyor
Öne çıkan mesajlar