Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e belediye app

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle bir app sistemi neden yok?
mesela rögar kapağı açık kalmış app üzerinden çek gönder belediyeye tarihi saati şikayet numarası ile, hangi daire başkanlığına nereye iletilmiş gör, online cevap al.
gördüğün eksikleri direk olarak ilet, duyuruları, ilanları takip et, emlak vergisi borcunu gör,

böyle bir şey yapılsa güzel olmaz mı?
Mesaj tarihi:
körfez sanırım kokuyo sizinde garip bi şekilde
10 yıl antalyada yaşadım, adamlarda kanalizasyon diye bi olay yok. direk her evin foseptik çukuru var (bok çukuru). dolunca vidanjör gelip boşaltıyo, bir kere koktuğunu hatırlamam lan
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

max 3-5 kişi kullanır

Emekliler deli gibi akıllı telefonlara hücum etmeye başladı hatta Facebook'tan çıkmayan var. Bence tutar hatta gereğinden fazla kullananı bile olur :P
Mesaj tarihi:
O kadar yazilimci var biriniz yapiverin abi. Dogrudan temin yontemi ile satabilirsiniz belediyeye 40k tl na kadar ihalesiz alinabiliyor boyle hizmetler kamu kurumlari tarafindan. Belediye baskanlarinin da canina minnet zaten. Biraz anlasam ben yapardim valla.
Mesaj tarihi:
yok ben direk bankadan kontrol edebilirler diye yazdım. ekstra yazılıma falan net gerek yok zaten de bi zahmet db den çekecekler yatmış paranın gerçekliğini. dekontla gitmek ne lan.
  • Yeni Oluştur...