chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 böyle bir app sistemi neden yok? mesela rögar kapağı açık kalmış app üzerinden çek gönder belediyeye tarihi saati şikayet numarası ile, hangi daire başkanlığına nereye iletilmiş gör, online cevap al. gördüğün eksikleri direk olarak ilet, duyuruları, ilanları takip et, emlak vergisi borcunu gör, böyle bir şey yapılsa güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 resmi dilekçeyi sallamıyolar byte veriyi sallıycaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 max 3-5 kişi kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 rogarla selfi sonra, #nebiçimbelediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 zincirlikuyudan avcılara insanlar hayati tehlike atlatmadan nasıl gidecekler çözemediler bunumu yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 10 yıldır soktuğumun fenerbahçe stadının ordaki boklu dereden her geçişimde öğürüyorum rögar kapağını değil o dereyi kapatsınlar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Izmirde kisin yasa da gor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 körfez sanırım kokuyo sizinde garip bi şekilde 10 yıl antalyada yaşadım, adamlarda kanalizasyon diye bi olay yok. direk her evin foseptik çukuru var (bok çukuru). dolunca vidanjör gelip boşaltıyo, bir kere koktuğunu hatırlamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Theridone said: Izmirde kisin yasa da gor o zaman. İzmir Büyük Kanal Projesinden sonra kokmuyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Evet kokmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Aluriel said: max 3-5 kişi kullanır Emekliler deli gibi akıllı telefonlara hücum etmeye başladı hatta Facebook'tan çıkmayan var. Bence tutar hatta gereğinden fazla kullananı bile olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 execute'u iyi odluktan sonra her şey tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 O kadar yazilimci var biriniz yapiverin abi. Dogrudan temin yontemi ile satabilirsiniz belediyeye 40k tl na kadar ihalesiz alinabiliyor boyle hizmetler kamu kurumlari tarafindan. Belediye baskanlarinin da canina minnet zaten. Biraz anlasam ben yapardim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 lan bedelli yapacaz diye askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor parayı yatırdıktan sonra bile elimizde dekontla. sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 mail at, twit at app'ye pek gerek yok gibi o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 yok ben direk bankadan kontrol edebilirler diye yazdım. ekstra yazılıma falan net gerek yok zaten de bi zahmet db den çekecekler yatmış paranın gerçekliğini. dekontla gitmek ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Twitterdan ibb byaz masaya yazınca ilgilendiklerini söylüyolar ama ben hiç denemedim, ilgilenmiyo da olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 melihi aradim, topicin linkini istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar