n0body Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 pokemonlarda gerçek zaten[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kuduz virüsü bana biraz bu zombi virüsleri gibi geliyo...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evladim onlar "bilim kurgu" neymiiiiis biliiim kurguuuu Hep beraber söyleyelim Dikkat edin gençler ya. Hatirlarim eskiden besiktastaki sihir kafeye ufakligin teki girip "Abi büyü kitabi var mi?" demisti, olumsuz yanit alinca da "allah kahretsin" diyip cikmisti. En son da "elfler ecderler var mi dir abiigg" diye bi topik acilmisti hatirliyorum.. Dikkat edin cidden gençler ya.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 vallaha çok eskiden tv'den bir hikaye duymuştum bu zombilerin ortaya neden çıktıgını falan anlatıyordu. tarih gün yer falan hatırlarmıyorum ama hikayeyi size kısacak açıklayayım . x ülkesinde, xxxx yılında bir mezarlık vardır. ancak o şehirde bir aralar bir sel olur ve o mezarın bulundugu yerde ova şeklinde çukur bir arazi oldugu icin oraya su dolar ve orası geçici bir gölet olur. bu olayın ardından cesetler parçalanan toprakla beraber şişerek su yüzeyine çıkar ve yüzmeye başlarlar. bir süre sonra göletin üstünde birsürü yüzen ceset vardır. ve insanlarda olanları anlayamayıp bunlara zombi ismini takarlar ve bir çogu o bölgeden taşınır falan. valla ne kadarı doğru bilemem ama anlatılan aynen bu.[signature][hline]eski black1ce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Tek bir şey anlatmak istiyorum; Osmanlı İmparatorluğu zamanında da kayıtlara geçen bir zombi vakası olmuştu. Normal şartlarda hiçbir Yeniçeri eceliyle ölmezdi, savaşta ölürdü ama yeniçeri ocaklarının son günlerine denk gelen bir grup asker ilerki yıllarında eceli ile ölebilmişti. Ve bir kaç sene sonra mezarlarından iblisvari olarak çıktıkları görülünce büyük panik yaşanmıştı. Tabii hemen yokedilmişlerdi...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yoktur bence[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vampirler var diyolar gerçekten. Nihihi.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Chuck Palahniuk'un Gösteri Peygamberi adlı kitabından bir alıntı: [spo1=Bölüm 43 Sayfa 240]... İnsan yiyen zombilerin peşime düşmesini istiyorum. Mermer kaplı bir mezarın yanından geçerken, içeride bir şeyin tabutu tırmaladığını ve dışarı çıkmak için debelendiğini duymak istiyorum. Geceleri kulağımı soğuk mermere dayayıp bekliyorum. Buraya gelmemin asıl sebebi bu işte. ... Deli falan değilim, sadece ölümün herşeyin bir sonu olmadığına dair bir kanıt arıyorum. O yüzden bekliyorum. Gözetliyorum. Dinliyorum. Defterime 7896 sayılı mezarda hareket yok yazıyorum. 7897 sayılı mezarda hareket yok. 7898 sayılı mezarda hareket yok. ...[/spo] Muhteşem bir yazar, italik işaretlediğim cümle de zombilere şimdiye kadarki en güzel bakış bence.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eskiden zombi mi varmış takmayın :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 deliliğin sınırı yok :) Resident evili izlemişsin bencede :) Ayrıca tüm zombie filmlerinde virüs dünyayı ele geçirmez bkz: Ölülerin Şafağı[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 virüs piskopat bir organizmadır öle hafife almayın hatırladığım kadarıyla canlı yada cansız kategorisine girmiyordu . sadece bir vicud a girince canlı gibi davranıodu galiba.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kim demis olunmaz die bizim okulda bi burak var tam zombie[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 zombie olunmaz doğulur :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 erkek adamın zombi oğlu olur :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Geyik,geyik,geyikkk başka işiniz gücünüz yok![signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ewt zombi vardır bkz Rob Zombie[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 film o film inanma[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: DVr, 16 Ocak 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Geyik,geyik,geyikkk başka işiniz gücünüz yok! böyle bir topic'te başka ne yapılır onu anlayamadım yalnız. zombie'lerle ilgili bir anısını mı anlatsın herkes?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya bence bu zombiler gerçektede olmuştur. Yani gerçektede olmak nasıl birşey bilmiyorum ama, iyi birşey de gerçektede olmuş olabilirler[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol ne zombisi kedidir kedi :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpicuno Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bence vardır zombikler de abd bizden saklıyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arastirma yapmayan yeni kullanicilar farkinda olmayabilir ama, zombi yapimi detaylariyla anlatilmis, tartisilmisti buralarda ..[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bence zombi var ama ismi başka bir şey o yüzden bilmiyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şaçma ötesi bence[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tamam ben de vaktinde filmlerde elinde minigun sallayanları görünce böyle gaz başlıklar açtım ama ben bile bu kadar uçmamıştım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar