Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombie Gerçektede Olmuşmudur

Harunnet

Öne çıkan mesajlar

Evladim onlar "bilim kurgu" neymiiiiis
biliiim kurguuuu
Hep beraber söyleyelim

Dikkat edin gençler ya. Hatirlarim eskiden besiktastaki sihir kafeye ufakligin teki girip "Abi büyü kitabi var mi?" demisti, olumsuz yanit alinca da "allah kahretsin" diyip cikmisti.

En son da "elfler ecderler var mi dir abiigg" diye bi topik acilmisti hatirliyorum..

Dikkat edin cidden gençler ya.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha çok eskiden tv'den bir hikaye duymuştum bu zombilerin ortaya neden çıktıgını falan anlatıyordu.
tarih gün yer falan hatırlarmıyorum ama hikayeyi size kısacak açıklayayım .
x ülkesinde, xxxx yılında bir mezarlık vardır. ancak o şehirde bir aralar bir sel olur ve o mezarın bulundugu yerde ova şeklinde çukur bir arazi oldugu icin oraya su dolar ve orası geçici bir gölet olur. bu olayın ardından cesetler parçalanan toprakla beraber şişerek su yüzeyine çıkar ve yüzmeye başlarlar. bir süre sonra göletin üstünde birsürü yüzen ceset vardır. ve insanlarda olanları anlayamayıp bunlara zombi ismini takarlar ve bir çogu o bölgeden taşınır falan.

valla ne kadarı doğru bilemem ama anlatılan aynen bu.[signature][hline]eski black1ce
Sosyal ağlarda paylaş

Tek bir şey anlatmak istiyorum;
Osmanlı İmparatorluğu zamanında da kayıtlara geçen bir zombi vakası olmuştu. Normal şartlarda hiçbir Yeniçeri eceliyle ölmezdi, savaşta ölürdü ama yeniçeri ocaklarının son günlerine denk gelen bir grup asker ilerki yıllarında eceli ile ölebilmişti. Ve bir kaç sene sonra mezarlarından iblisvari olarak çıktıkları görülünce büyük panik yaşanmıştı. Tabii hemen yokedilmişlerdi...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Chuck Palahniuk'un Gösteri Peygamberi adlı kitabından bir alıntı:
[spo1=Bölüm 43 Sayfa 240]...
İnsan yiyen zombilerin peşime düşmesini istiyorum.
Mermer kaplı bir mezarın yanından geçerken, içeride bir şeyin tabutu tırmaladığını ve dışarı çıkmak için debelendiğini duymak istiyorum. Geceleri kulağımı soğuk mermere dayayıp bekliyorum. Buraya gelmemin asıl sebebi bu işte.
...
Deli falan değilim, sadece ölümün herşeyin bir sonu olmadığına dair bir kanıt arıyorum. O yüzden bekliyorum. Gözetliyorum. Dinliyorum. Defterime 7896 sayılı mezarda hareket yok yazıyorum.
7897 sayılı mezarda hareket yok.
7898 sayılı mezarda hareket yok.
...[/spo]
Muhteşem bir yazar, italik işaretlediğim cümle de zombilere şimdiye kadarki en güzel bakış bence.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

deliliğin sınırı yok :) Resident evili izlemişsin bencede :) Ayrıca tüm zombie filmlerinde virüs dünyayı ele geçirmez bkz: Ölülerin Şafağı[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

zombie olunmaz doğulur :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence bu zombiler gerçektede olmuştur. Yani gerçektede olmak nasıl birşey bilmiyorum ama, iyi birşey de gerçektede olmuş olabilirler[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben de vaktinde filmlerde elinde minigun sallayanları görünce böyle gaz başlıklar açtım ama ben bile bu kadar uçmamıştım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...