Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kumar problemim

Cons

Öne çıkan mesajlar

Giden gitti üzülme yoluna bak. Dön evine ailenle bir araya gel kafa dağıt arkadaşlarınla buluş sosyalleş. Para kazanma hırsından kurtul rahat birkaç gün geçir. Giden parayı da aklına getirip keşke deme olacağı varmış olmuş sanki hiç yaşanmamış gibi takıl yeni bir sayfa aç önüne bak. Geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili orçun, umarım tavsiyelerimi dinlersin.

kendim için kader kurbanı mı desem yoksa, cahillik-aptallık mı desem bilemiyorum. yaşadığım olayların beni nasıl batağa sürüklediğini anlatmak istiyorum. umarım bu anlattıklarımdan bazı dersler çıkartır da, benim yanlışlarıma düşmezsin. benim için en büyük teselli bu olur. sahtem adım kumarbaz nergis. yıllardır insanlar beni nergis olarak tanır. oysa benim gerçek adım çok daha farklı. ancak o daha temiz. o yüzden kirli dünyamda adımı da kirletmemek için adımı değiştirdim. annemin de haftada iki kez, kumar partilerine katıldığını bilirdim. babam ticaretle uğraşan, maddi olanakları iyi bir adamdı. ama bize pek karıştığı yoktu.

yine böyle bir konken partisinde büyük meme necla ile tanıştım. çok sempatik bir kızdı. kafa dengiydi. yalnız yaşadığı için deli dolu yaşıyordu. kısa sürede necla ile iyi birer dost olduk. her şey onunla tanıştıktan sonra değişmeye başladı. necla, bir akşam beni bir kumarhaneye götürdü. Her yer kumar makinalarıyla doluydu. zengin insanlar, sabahlara kadar para harcıyor, eğleniyordu. tanıştığımız yakışıklı zenginlerle birlikte kumar partilerine takılmaya başladık. sonra da küçük küçük oynamaya. çok şanslı sayılırdık. her akşam az ya da çok mutlaka kazanarak ayrılırdık kumarhaneden. tutku haline dönüştü...

zaman ilerledikçe kumar benim için tam bir tutku halini aldı. kumar oynamadan duramıyordum artık. babamdan değişik bahanelerle yüklü paralar almaya başladım. o paralarla kumar oynuyordum. fazla para kaybetmiyordum ama yine de para yetiştiremiyordum. artık kumarhanenin gediklisi olmuştuk. bir akşam yüklü bir miktar parayı kaybettim kumarda. Çok üzüldüm. ne yapıp yapıp o parayı kurtarmalıyım diye düşünüyordum. taner diye zengin ve genç elit bir bey vardı. onunla oyun masalarında tanışmıştık. çok iyi dost olduğumuzdan, ondan gidip borç para istedim. tereddüt etmeden verdi. gittim, yine oturdum masaya. ama yine kaybettim. sana ibret olsun bunlar...

sonraki akşam yine taner den borç alarak oynadım. taner bu kadar para verdiğine göre zeka açısından 0ne gibiydi veya beni silkmeye çalışıyordu. yine kaybettim. sonradan yaptığımız hesap korkunçtu. bu parayı ödeyebilmem mümkün değildi. taner, borcun önemli olmadığını, bir şekilde ödeyebileceğimizi söylüyordu. ve o akşam beni alarak evine götürdü. Borcum karşılığı Taner le yatmak zorunda kaldım. hem de bir hafta boyunca. o olay bir başlangıç oldu. artık her akşam, sırf kumar hırsımı yenmek için borçlanıyor, borcumu ödemek içinde erkeklerin altına yatıyordum. zaman ilerledikçe iyi battım. her şeyimi kaybettim. telekızlık yapmaya başladım. işte böyle. Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın sana ibret olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Kumar hayatımı ele gecirdi 3 gunde 9000 dolar kaybettim. Onumde cip olunca sanki para degilmis gibi hissediyorum bisey yapin plz
kumari birakmamda tek etken poker masalarinin oldugu yerde sigara icmeye izin vermiyorlar

bi de kumarhaneden uzakta ev tuttum 1 saat var arada oyle olunca useniyorum gitmeye

4 aydir gitmiyorum mesela param cebimde kaliyor dsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...