Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ya 500 e iyi bişey bulabilirmiyiz bana? edit:oyuncu koltuğu olması şart değil dxlerin tipini şayapıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 senkoda neden bu kadar tuz var? oyuncu koltuğu diye pazarlamışlar seni niye rahatsız etti ki? sen 300 tllik koltuğunda otur, o 1000 tllik koltuğunda otursun. ledli, ledsiz sen ne yapacan adamın keyfini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 "benim için önemli değil ondan herkes için önemsiz olmalı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 markus falan koyuyorlar iyi sandalye diye. ikea türkiyeye gelmeden önce siesta sandalyede oynuyorlardı herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: ha evet bana da komik geliyo yaris arabasi koltugu dizayni. kaldi ki yaris arabasindaki koltuk dunyanin en rahatsiz seyi olabilir. ralli kursunda gotum cikmisti. sert suspansiyon arti mindersiz koltuk... tendonunu da incittin mi abi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bingildak said: "benim için önemli değil ondan herkes için önemsiz olmalı" ben berbere 20 den fazla vermiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yaklaşık 6-7 senedir oturma odası kanepesinde oynuyorum. o kadar da rahat ki anlatamam. ama postür mostur kalmadı. bildiğin yatarak oyun oynuyor, surf yapıyorum. bu yüzden oyuna da odaklanamıyosun bi yerden sonra .tryhard zorluyor. şunun kumaş ve daha tombul olanını düşünün. http://forsit.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/mira-tekli-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 goldbären said: Esh said: ha evet bana da komik geliyo yaris arabasi koltugu dizayni. kaldi ki yaris arabasindaki koltuk dunyanin en rahatsiz seyi olabilir. ralli kursunda gotum cikmisti. sert suspansiyon arti mindersiz koltuk... tendonunu da incittin mi abi :F herkese tavsiye ederim bu arada. pahali da degil ama iyi xp kasiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 goldbären said: markus falan koyuyorlar iyi sandalye diye. ikea türkiyeye gelmeden önce siesta sandalyede oynuyorlardı herhalde... bide markus'ta 600 700 lira yani ucuz falan olsa hadi anlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 sanssizsansli said: yaklaşık 6-7 senedir oturma odası kanepesinde oynuyorum. o kadar da rahat ki anlatamam. ama postür mostur kalmadı. bildiğin yatarak oyun oynuyor, surf yapıyorum. bu yüzden oyuna da odaklanamıyosun bi yerden sonra .tryhard zorluyor. şunun kumaş ve daha tombul olanını düşünün. http://forsit.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/mira-tekli-2.jpg trip kafenin eski sahibi sen misin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bingildak said: senkoda neden bu kadar tuz var? oyuncu koltuğu diye pazarlamışlar seni niye rahatsız etti ki? sen 300 tllik koltuğunda otur, o 1000 tllik koltuğunda otursun. ledli, ledsiz sen ne yapacan adamın keyfini. rahatsız etmekten çok komik geldi ürünün ismi komik prosefyonel oyuncu koltuğu ehehe bi de genelde oyun sektörünün bu yanı komik, oyuncu iceceği diye gatorade türevi bişi bile satıyorlar, içince daha iyi performans gösteriyormuşsun sdf, biraz keriz yerine konuluyorsunuz söylemesi ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 o kim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 goldbären said: markus falan koyuyorlar iyi sandalye diye. ikea türkiyeye gelmeden önce siesta sandalyede oynuyorlardı herhalde... https://www.youtube.com/watch?v=NLaNQ_hI4E8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 cs 6.2 hatirladin mi abi beni hep koltuklu makineye otururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi onun adı branding, literal anlamda yorumlamana gerek yok. kaliteli satılan "gaming" koltuğunun fiyat farkının eklenmiş led ışıklardan sağlandığını düşünüyorsan baya konuyu anlamamışsın demektir. "oyuncu koltuğu" dediği "asosyal piç kalkmıyor" niteliğine karşılık geliyor. o da demek istiyor ki "koca göt bütün gün otursan da rahat edersin" yani build quality ve sünger + destek ıvır zıvır. kaliteli koltuk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi simdi bi ara markusla yatip kalkiyodun simdi se nde. unutmadik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 senko said: bingildak said: senkoda neden bu kadar tuz var? oyuncu koltuğu diye pazarlamışlar seni niye rahatsız etti ki? sen 300 tllik koltuğunda otur, o 1000 tllik koltuğunda otursun. ledli, ledsiz sen ne yapacan adamın keyfini. rahatsız etmekten çok komik geldi ürünün ismi komik prosefyonel oyuncu koltuğu ehehe bi de genelde oyun sektörünün bu yanı komik, oyuncu iceceği diye gatorade türevi bişi bile satıyorlar, içince daha iyi performans gösteriyormuşsun sdf, biraz keriz yerine konuluyorsunuz söylemesi ayiptir. ismini falan geç abi sen bana örnek ver bu şekilde kullanılabilecek bel, sağ, sol, boyun destekli, full yatabilen, kolçakları aşağı yukarı sağa sola oynayabilen bi çalışma koltuğu. prosunda oyuncu koltuğunda değilim. tipide hiç önemli değil. belimi boynumu sırtımı destekliyor benim için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: abi simdi bi ara markusla yatip kalkiyodun simdi se nde. unutmadik... 140 kiloyu geçince sığmamaya başladı, değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 fileli sirt bel ayarli bilgisayar koltuklari iyi de, onlar da ayni sekilde tipsiz iste bi de markla olanlari €10000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 sanssizsansli said: yaklaşık 6-7 senedir oturma odası kanepesinde oynuyorum. o kadar da rahat ki anlatamam. ama postür mostur kalmadı. bildiğin yatarak oyun oynuyor, surf yapıyorum. bu yüzden oyuna da odaklanamıyosun bi yerden sonra .tryhard zorluyor. şunun kumaş ve daha tombul olanını düşünün. http://forsit.com.tr/wp-content/uploads/2017/03/mira-tekli-2.jpg şu muhtemelen kıl dönmesi sebebi ya. kıçının üstünde değil kuyruk sokumunun üstünde oturuyosun direkt. ortaokul lise zamanı böyle bi şey kullanıyodum ben de, lise sonlarına doğru başıma gelmişti malum hadise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 µh said: ahah ülkedeki tüm internet kafelere bunu zorunlu yapsak bir süre sonra kamburlaşan apaçi nesil artis hareketleri azaltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 markus çok iyi koltuk abi, neden laf atıyosunuz ki? hala markus var bende, kullanıyorum canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 adore'nin şöyle bişiyi vamrış mesela heryeri oynuo mübareğin http://www.hepsiburada.com/adore-manager-techno-file-sirtli-yonetici-koltugu-p-OFISADVLT380-S markus alternatifi olabilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ikeada sadece 5 dakika oturdum markusa ve kicim agridi. sisko gotune gelir ama bizim gibi kemikli cirozlara gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 standart 150 liralık bürosit abi bunlar boşuına vermeyin o kadar parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar