serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 mokoko said: https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-ohdf73-nc-1-profesyonel-oyun-koltugu https://www.adoremobilya.com/image/cache/data/products/dx-ohdf73-nc-1/DX-OH-DF73-NC-1_1000x1000.-270x270.jpg bunu aldıydım ben Ben de burada görünce bu modele laf etmiştim ama gidip modellere bakınca ben de bundan sipariş verdim. Hadi bakalım bekleyiş başlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 :D demiştim resimdekinden daha iyi duruyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bilgisayar masası topiki de açak ya updesk <3 ama çok pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Cokomantis said: updesk <3 ama çok pahalı :( he ya satanda yok dogru duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Cokomantis said: bilgisayar masası topiki de açak ya updesk <3 ama çok pahalı :( Niye standing desk almak isteyeyim yahu manyak mıyım Bilgisayar masası benim için bulabildiğin altı boş en büyük dikdörtgen masadır, dirseğe kadar kolları üzerine yaydığında bile monitörün önünde center hoparlöre yer kalacak that is all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ya iniyor kalkıyor yüksekliği ayarlanıyor. hatta preset'leyip tek düğmeyle hemen indirip kaldırabiliyorsun uf konforu düşünsene. ölümüne gimmick tabi aslında evde sabit duracak masa için de hoşuma gidiyor sdf. bi de ekstra monitor stand bilmemne falan ekleyip upgrade edebiliyorsun. mecha'ya dönüşen dev battlestation rp'si yaparız. son dönem rpg'lerde stronghold kurar/upgrade eder gibi mancave kurasım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ayakta çalışmak ilginç olabilir ya. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ha benim gibi evde çalışamayan tiplerdenseniz bir de hiç mancave fln kurmayın boşa gidio. iyi kötü bi çalışma ortamım var evde ama gidip starbucksta kambur kambur çalışıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 http://www.evmanya.com/urun/558200-nav-decoration-ares-beyaz-yonetici-koltugu Hoşuma gitti bu, kafa desteği falan yerinde gibi hiç 1500 liralar vermeye gerek yok sanki dxracer'a. Var mı bu firmadan ürün kullanan daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 aynısından var bende, rahat diyebilirim. bel desteği aşağı yukarı kaydırılabiliyor ve işe yarıyor. sırt yaslama yeri delikli olduğundan yazın terletmiyor. minderi sert. geçen sene 250 tlye almıştım bir mağazadan. kırmızı rengi bayadır elindeymiş, kimse almıyor diye ucuza vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Dirsek koyma yerleri sert mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Herman Miller demis miydim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Shaklaban said: aynısından var bende, rahat diyebilirim. bel desteği aşağı yukarı kaydırılabiliyor ve işe yarıyor. sırt yaslama yeri delikli olduğundan yazın terletmiyor. minderi sert. geçen sene 250 tlye almıştım bir mağazadan. kırmızı rengi bayadır elindeymiş, kimse almıyor diye ucuza vermişti. kafa/boyun desteği işe yarıyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 pek işe yaramıyor, zaten boyun kısmı boşta kalıyor. noddle said: Dirsek koyma yerleri sert mi? sert plastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-siyah-gri?gclid=Cj0KEQiAy53DBRCo4en29Zvcla0BEiQAVIDcc_rmeElL6_lozr0B43WLrrs33T6qh3geuVp4SXKXWpgaAmlc8P8HAQ dün şunu aldım. dxracer pahalı geldi. sizce iyi midir yoksa yanlış karar mı? 178cm/72kg yim. koltuğun limitlerin baya altında. max 120 yazıyor açıklamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 kolcaklar masanın altına girmiyo farkındaysan. hani nasıl kullanıyosun mouse klavyeyi bilmiyorum ama kolunu masaya uzatıp kullanmak yalan oluyo oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 69.5/79.5 cm arası diyor yüksekliğe göre. benim masayı ölçtüm 76cm. hafif alçakken giriyor yani. bir de masa bakıyordum zaten o da eskidi. masayı alırken bi tık daha yükseğini alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ikeadan adjustable ayak al yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 calışma masası standartı 76 dır bu arada gereksiz bilgi bölüm 223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Ben de şundan aldım geçen. https://www.adoremobilya.com/manager-elite-yonetici-koltugu-ozel-islenmis-soft-deri-siyah Günümün 9 saatini falan koltuk üstünde geçiriyorum sarıp sarmalayan bişey olması güzel olur dedim umarım pişman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bende var direk aşk bu o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Esh said: calışma masası standartı 30 inçdir bu arada gereksiz bilgi bölüm 223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 adore de bugüne özel tüm ürünlerde %20 indirim var diyor kendi web sitesi :S Var mı başka alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ben de adore'den şunu aldım 2,5 ay önce https://www.adoremobilya.com/style-file-sirtli-yonetici-koltugu biraz pintilik yapmışım, pişman oldum. koltuk fena değil iyi de denilebilir ama 6,5/10 falan sırt kısmı 1-2 cm kadar yamuk monte oldu bişi zlerken oynarken falan arkaya eğilerek gayet rahat ama yazı yazmaya bişeyler okumaya gelince dik pozisyonda bikaç saat sonrasında uyuz oluyorum. sıkıntı bende mi koltukta mı çözemedim 3-5 kere falan vidalarını tekrar tekrar sıktım, söktüm tekrar taktım bel kısmını ve yamukluğun kesin olduğuna karar verdim fakat kullanımı etkileyen bi yamukluk mu yoksa benim takıntım mı sorun onu çözemedim. bir de tam sabit durmuyor mutlaka ufak bi ölcek sallanma payı kalıyor. bişeyler yazmam gereken uzun saatlerde kafamı koltuğa takıoyrum falan acayip haha tavsiye etmem 1-2 tık pahalısını alın yani/aldığınız iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ben spotcuda 2. el denk getirdim 100 liraya pazarlikla asiri temiz ve rahat fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar