chrome Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Siz guxel insanlarsimiz. Ateits olsaniz da coguniz ben insanlari dlinanclarina gore ayirmiyorum. Bunu derken ayirmis olsam da o da yetolugumdan. Aka hepiniz cok guzel 8nsanlatsiniz. Bu forima uya oldugim ucim de col mutluyum. Uyumadan once helinize iyi senelrr diler gozlerinizden operim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Icmeyin su zzikkimi yaramiyorsa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 igrençsin lan ipne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 13 yaş topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 feyk evden cıkamamıs canı cekmiş sarhos taklidi ypaıyo, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 adam "i" yerine "8" e basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 telefondan açılmış bence konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 evet telefondan yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 100 tl verip sınırsız içki olan bi bara gidip nasıl olsa sınırsız vur gitsin diye içkiye abanıp kustun değil mi? Bu mesajı da bu ezikliğin verdiği etkiyle kuytu bi köşede yazdın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yoo adam dün yazmış alsancakta hala proje yapıyorum diye bi yerlerde sdfnlksdf chrome gel içek baba ya proje sana mı kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 abi proje bitti, swissotele geçtik 4 inşaat mühendisi. lobide oturduk. gelene geçene baktık. iş konuştuk. ayıptır söylemesi 2 blue label çaktım o sırada. sky lounge a çıktık. adamlar doluyuz dediler. sonra evde 3lü koltukta yazdım bunları. benim için güzel bir yılbaşı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Madcat said: yoo adam dün yazmış alsancakta hala proje yapıyorum diye bi yerlerde sdfnlksdf chrome gel içek baba ya proje sana mı kaldı sdf abi sana sözüm var zaten. 2015 de fistanın barda yapalım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 taam baba ayıpsın. ben bugün bi yoklucam barı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 MasterHapLo said: kafası guzel olan geliyor unutulmayan eski sevgili gibi site demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 4 inşaat mühendisi ve 3'lü koltuk çok sakıncalı kelimeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar