Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Bahar Sezonu

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Normal harem gibi değil zaten, en azından ortalamaya vurursak pek değil. Tamam, etrafındaki bütün hatunlar buna hasta teması da işleniyor ama Bell in aklı fikri Aiz'de (-bir de nedense şunu yapmayan light novel yok zaten, bütün light novellar harem içermek zorunda diye bi kural filan mı var?)
Klasik haremler "aa gökten karı yağıyor ama ben ne yapsam bilemiyorum" modunda oluyor daha çok. Burada MCnin tek odağı, tek isteği, tek hedefi Aiz, hatta special ability si bile ondan kaynaklanıyor. MC bi hatun üzerine karar verdiyse diğerlerinin pek bir önemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Danmachi ile saoyu ayni cumlede gordum mesaji okumadim bile

Haksizsin

bırak bu ayakları kaede

sen de hestia'nın meme ipi yüzünden izleyenlerdensindir kesin :P

http://i.imgur.com/3woH96g.png
http://i.imgur.com/YSr4UCF.png

MC gayet chosen one bu arada. başta yeto olması birşeyi değiştirmez

ShadowFury said:

Normal harem gibi değil zaten, en azından ortalamaya vurursak pek değil. Tamam, etrafındaki bütün hatunlar buna hasta teması da işleniyor ama Bell in aklı fikri Aiz'de (-bir de nedense şunu yapmayan light novel yok zaten, bütün light novellar harem içermek zorunda diye bi kural filan mı var?)
Klasik haremler "aa gökten karı yağıyor ama ben ne yapsam bilemiyorum" modunda oluyor daha çok. Burada MCnin tek odağı, tek isteği, tek hedefi Aiz, hatta special ability si bile ondan kaynaklanıyor. MC bi hatun üzerine karar verdiyse diğerlerinin pek bir önemi yok.

mc, aiz'de karar verdiyse, harem bullshiti bıraksınlar. ama harem hybridi animelerde mc karar verdiyse bile bu otaku panderingten vazgeçmiyorlar. bkz: sao, brynhildr in the darkness. sao'u zaten yarıda bıraktım bu tarz animelerden hoşlanmıyorum.

şuan anime %80 harem, %10 action %5 plot, %5 worldbuilding'den oluşuyor. bence sezonun vasat animelerinden. kekkai sensen ile karşılaştırılamaz bile. seraph'a da başlığında sallıyorum ama onda en azından bir worldbuilding kasma çabası var ve izletiyor. danmachi'de saati kontrol ediyorum sürekli. shinoa baya orjinal ve iyi karakter mesela, danmachi'de iyi karakter diyebileceğim biri yok, belki lili. hestia'nın o kadar screen time'ı var, meme ipi dışında bir esprisi yok dsdfg. aiz desen çakma shiina

sezonun en iyisi arslan senki bence
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Gunah.

Sakurasou ile bu ayni mesajda. Anime tanrilari cezani verecek.

çakması işte. aiz'in sesi, hareketleri, ifadeleri hatta bell ile ilişkisi falan benziyor baya. gif'i öylesine koydum :P

orijinallik sıfır animede

seraphta da lise goygoyu bitti işte. buradan sonra çıkışa geçer büyük ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

Sezonun en iyisi bence de arslan ama danmachi de hemen ardında. uzun bir inceleme yapmama gerek yok. Ne zaman cıkıyor la diye saatini kontrol ediyorsam, izlerken acaba bitiyor mu bitmese bu bolum diyorsam yeterince iyidir.

Ama tabi herkesin nefret ettigi SAO ile de aram iyiydi benim o yuzden benim dusuncelerim tabi herkesle uyusmayabilir.

Bir de MC'nin op olmasından mutsuz olcak olsaydık Oni-sama yı izlemezdik zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

fightlarda sao karşılaştırma zaten, setting ve harem yapısı benziyor sadece. ikisi de shit tier anime bana göre. versus fight karşılaştıracaksan hunter x hunter, jojo ile falan karşılaştır. bunda güzel ayrıntı gördüysen herhalde onlarda dibin düşer lel. FAIYABOLTO spamıyla amatörü eğlendirir. strateji, taktik içeren fight görmesek yiyeceğiz yani. sao'da bari ilginç bi plot vardı başlangıçta diyorum, bunda ne var?
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Eveeet plastic memories yavaştan silkelemeye başladı. itaiyo isla chan

abi mc böyle lifespan sınırlaması getiren gifta lobisi ortaya çıkarıp, çökertsin ya da company'e sızıp, os lifespan unlock kodunu bulsun, internete yaysın falan. böyle feels trip bitmesin ya

http://imgs.xkcd.com/comics/outbreak.png

http://a.pomf.se/ytqvhz.webm

op'deki detay iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de en çok Kekkai hoşuma gidiyor ama cidden çok karmançorman gidiyor.

12 bölümmüş bir de, devamı gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum ama kısa seri için çok çorba gidiyor. Onun dışı her şey 10 numara, müziklerdi görsellikti vs...

Arslan ilk 3 bölüm hiç sevmemiştim ama gerisi hoşuma gitmeye başladı. O da güzel gidiyor.

Şimdilik diğerlerine çok zaman ayıramadım bakayım, arayı kapatırım bu hafta sanırım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...