benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kamu çalışanları için cuma günü de tatil olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kısa adam galp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Ahmet_Davutoglu_head_(cropped).JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bu konu hakkında edeceğim tüm yorumlar TCK 125'in kapsama alanına girdiğinden edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 2015 iznini kullan ben yazmıştım 1 gün kağıdı geri aldım yırttım baya iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 o resmi gorunce aklima hemen ewok geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 İzin vermeyen, cuma cumartesi sınav görevi koyan dekanlığa ZAAAA xD ANAN diye mail atasım geldi şu haberi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 imamizer said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Ahmet_Davutoglu_head_(cropped).JPG Yerim ya küçük adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hepiniz özel sektörsünüz olm sevinmeyin :( bi ben değilim dimi özelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 çok geç verilmiş bi karar yalnız, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Böyle işmi olur verdin madem cumayı,çarsamba öğleden sonrayıda ver.Kim gitcek sımdı yarın işe,4 gün yetmiyor basbakan duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ne biçim Müslüman ülke lan bu? Kafirler rahat rahat içip, sapıtsın diye tatil mi yapılır? Bir daha bunlara oy vermeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 çok iyi oldu ya mis gibi bir gün daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 miyaw33 said: Böyle işmi olur verdin madem cumayı,çarsamba öğleden sonrayıda ver.Kim gitcek sımdı yarın işe,4 gün yetmiyor basbakan duy sesimizi çarşamba öğleden sonra tatil diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 onumuzdeki hafta da tatil olsunla isterseniz. keyfe bak anasini satim, adamlar kafasina gore tatil veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 çarsamba ogleden sonra tatıl değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 scorch said: hepiniz özel sektörsünüz olm sevinmeyin :( bi ben değilim dimi özelde Özel sektörde de birleştiren bazı güzel şirketler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kamuya çalıştığım için bana tatil B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 abi bu topakta haterlık serbest olsun. bizim gühanımız ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 orc_lord said: scorch said: hepiniz özel sektörsünüz olm sevinmeyin :( bi ben değilim dimi özelde Özel sektörde de birleştiren bazı güzel şirketler var :) ben özeldeyim, çarşamba (tam gün) perşembe cuma idari izin tümü asdf, haftasonu zaten çalışmıyoduk. memurdan iyi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bizimkini kurban bayramıyla birleştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 normalde 8 de işbaşı yapıyoruz sağolsunlar perşembe 10 da gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 oo iyiymiş auehuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Gitti lan paralar. Para lazım bana paraaaaaa ne tatiliiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar