Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max 50 liraya alınabilecek en iyi kulakiçi kulaklık.

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Illa da yerli diyorsan 150TL civari bir bu var: http://www.somermuzik.com/urun/shure-se115-cl/q?urunid=4068 Tunelde filan bulunur belki.

Onun disinda yine biraz daha pahali ama HiFiMAN RE-400 100$ limitindeki en iyi iki kulakliktan, Digeri Shure SE215, bunu kulaniyorum ben de.

Yapacagin en iyi sey bence eBay'dan bir Philips TX2 almak ya da Meelec A151 veya VSonic VSD1S alman olur. A151 mesela 130TL'ye mi ne geliyor, VSD1S de oyle.

Turkiye'den alacaksan 100TL alti en iyi Xiaomi Piston 2, 200TL alti en iyi Shure SE115. 150TL alti gozume bir sey carpmadi Sahibinden'de arada sirada cikan kulakliklar oluyor ama o kadar da bakmam yani simdi.

Dogrudan alma ama, Head-fi'den elestiri oku once, sesleri sana uygun mu ogren.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım teşekkür ederim tavsiyelerin için almışken alabileceğim en iyi kulaklığı alayım diyorum. Dediğin gibi ebay'dan önerdiklerine bakacağım. Shure SE215'ye baktım herkes kablosu çok sorunlu diyor. Upgrade cable varmış o da 35 dolarmış yanlış hatırlamıyorsam. Kulaklıkları kimi övüyor kimi yeriyor çok karıştı kafam ben vokalin ön planda olduğu ama enstrümanları da rahatlıkla seçebileceğim, temiz ses veren bir kulaklık arıyorum ama hepsi bir arada olmuyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bie de IEM'lerden tam performans icin foam gerekir, sunlar var:

http://www.complyfoam.com
http://www.amazon.com/Shure-EABKF1-10M-Sleeves-Included-Earphones/dp/B0015PN3W6%3Fpsc%3D1%26SubscriptionId%3DAKIAILSHYYTFIVPWUY6Q%26tag%3Dduckduckgo-osx-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0015PN3W6

Shure L kullaniyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
mortheria said:

stimpak said:

ya arkadaşa kulaklık lazım oldu, ama yukarıdaki satıcıda ürün tükenmiş. başka güvenilir kaynak var mı?

Varmıymış? Bana da lazım kulaklık

Bide cx200 mü alsam piston 2 yerine?Elektronik mıçıntı hariç her bişiy dinlerim.
Amazon falanda olabilir ama pek fark etmez gibi bu bütçeye.

Yokmuş, cevap falan gelmedi. Geçen hafta Mediamarkt'tan sennheiser cx 300 precision II aldım 99 liraya, onu kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Piston 3 aldım ilk defa burn in yaptım (10 saat kadar) daha pek bişey değişmedi gibi.
Neyse kulaklık bence gayet hoş cx200 ve jbl nin bi kulaklığıyla karşılaştırabildim.
Yüksek seslerde tizleri falan temiz veremiyor cx200 p3 daha hoştu bence.Basları p2 ye göre azaltılmış falan deniyor ama yeterli gayet. İzolasyon güzel. 60 liraya iyi işte

Fakat bu kulaklığı ya da herhangi bi ear in kulaklığı pc den scarlett solo ses kartıma takınca gelen ses tarak gibi neden böyle? Bu dandik mikli logitech headseti düzgün ses verebilmeyi başarırken , bunlar hep veremiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...