Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Illa da yerli diyorsan 150TL civari bir bu var: http://www.somermuzik.com/urun/shure-se115-cl/q?urunid=4068 Tunelde filan bulunur belki. Onun disinda yine biraz daha pahali ama HiFiMAN RE-400 100$ limitindeki en iyi iki kulakliktan, Digeri Shure SE215, bunu kulaniyorum ben de. Yapacagin en iyi sey bence eBay'dan bir Philips TX2 almak ya da Meelec A151 veya VSonic VSD1S alman olur. A151 mesela 130TL'ye mi ne geliyor, VSD1S de oyle. Turkiye'den alacaksan 100TL alti en iyi Xiaomi Piston 2, 200TL alti en iyi Shure SE115. 150TL alti gozume bir sey carpmadi Sahibinden'de arada sirada cikan kulakliklar oluyor ama o kadar da bakmam yani simdi. Dogrudan alma ama, Head-fi'den elestiri oku once, sesleri sana uygun mu ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Anladım teşekkür ederim tavsiyelerin için almışken alabileceğim en iyi kulaklığı alayım diyorum. Dediğin gibi ebay'dan önerdiklerine bakacağım. Shure SE215'ye baktım herkes kablosu çok sorunlu diyor. Upgrade cable varmış o da 35 dolarmış yanlış hatırlamıyorsam. Kulaklıkları kimi övüyor kimi yeriyor çok karıştı kafam ben vokalin ön planda olduğu ama enstrümanları da rahatlıkla seçebileceğim, temiz ses veren bir kulaklık arıyorum ama hepsi bir arada olmuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 SE215 tam öyle, kablo da kesinlikle sorunlu değil. Epeydir kullanıyorum. Buruşturup atmadım ama çantaya hiç, aldığım günden beri sarıp mini çantasında tutuyorum kullanmıyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ben bir adet piston2 çakıyorum o zaman müsadenizle, madem ki fiyat/performans iyi diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sahtesi cok bulunuyor, Dark yazmisti bir yerde kimden alinacagini. N11'de var sanirim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bie de IEM'lerden tam performans icin foam gerekir, sunlar var: http://www.complyfoam.com http://www.amazon.com/Shure-EABKF1-10M-Sleeves-Included-Earphones/dp/B0015PN3W6%3Fpsc%3D1%26SubscriptionId%3DAKIAILSHYYTFIVPWUY6Q%26tag%3Dduckduckgo-osx-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0015PN3W6 Shure L kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 GERGE said: Sahtesi cok bulunuyor, Dark yazmisti bir yerde kimden alinacagini. N11'de var sanirim bir de. ilk sayfadaki postu diyosun sanirim lecitse ordan alalim fake cikarsa faturayi darkridera yollim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 alınmadıysa söyleyeyim şundan alın: fiyatı da tam 50tl falan. bayağı dayanıklı ve ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. coloud pop adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Almistim bunu ilk ciktiginda, 50TL edebilir, evet. Ama biraz daha para koyup sunu alin 100TL usti veremiyorsaniz: http://www.n11.com/xiaomi-piston-2-kulaklik-P31068788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 piston siparişimi verdim, gold olanından bekliyorum bakalım yarın öbürgün gelir buraya bildiririm(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hemen geldi kargo. kulaklik co sukela memnun oldum. cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ya arkadaşa kulaklık lazım oldu, ama yukarıdaki satıcıda ürün tükenmiş. başka güvenilir kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 stimpak said: ya arkadaşa kulaklık lazım oldu, ama yukarıdaki satıcıda ürün tükenmiş. başka güvenilir kaynak var mı? Varmıymış? Bana da lazım kulaklık Bide cx200 mü alsam piston 2 yerine?Elektronik mıçıntı hariç her bişiy dinlerim. Amazon falanda olabilir ama pek fark etmez gibi bu bütçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 http://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-kulaklik-2-1-altin-siyah-renk-yeni-nesil-93-db-pm-telklkxiaomipst93 Şu earpods'tan daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Anhora said: http://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-kulaklik-2-1-altin-siyah-renk-yeni-nesil-93-db-pm-telklkxiaomipst93 Şu earpods'tan daha mı iyi? oha 50 liraya almıştım ben bunu 4 ay oldu. vay maşşallah tutmuş türkiyede heralde edit: ocakta almışım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 3'ü de çıkmış. O da 99 lira. Reddit'te 3 daha iyi, yok 2 daha iyi kapışmaları var. https://www.reddit.com/r/headphones/comments/3522mc/xiaomi_piston_3_vs_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Cx200 falan geçip şunu alıyorum o zaman piston 3te sesler daha dengeliymiş falan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 İşte keşke bu kulaklıklar kablosuz olsa da biz de rahat etsek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 mortheria said: stimpak said: ya arkadaşa kulaklık lazım oldu, ama yukarıdaki satıcıda ürün tükenmiş. başka güvenilir kaynak var mı? Varmıymış? Bana da lazım kulaklık Bide cx200 mü alsam piston 2 yerine?Elektronik mıçıntı hariç her bişiy dinlerim. Amazon falanda olabilir ama pek fark etmez gibi bu bütçeye. Yokmuş, cevap falan gelmedi. Geçen hafta Mediamarkt'tan sennheiser cx 300 precision II aldım 99 liraya, onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 deftones'cu musun op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Piston 3 aldım ilk defa burn in yaptım (10 saat kadar) daha pek bişey değişmedi gibi. Neyse kulaklık bence gayet hoş cx200 ve jbl nin bi kulaklığıyla karşılaştırabildim. Yüksek seslerde tizleri falan temiz veremiyor cx200 p3 daha hoştu bence.Basları p2 ye göre azaltılmış falan deniyor ama yeterli gayet. İzolasyon güzel. 60 liraya iyi işte Fakat bu kulaklığı ya da herhangi bi ear in kulaklığı pc den scarlett solo ses kartıma takınca gelen ses tarak gibi neden böyle? Bu dandik mikli logitech headseti düzgün ses verebilmeyi başarırken , bunlar hep veremiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Burn-in min 40-50 saat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Asıl sorun ses kartım(scarlett)ten dandik ses gelmesi, taktım pc ye burn in sound açtım çalıyorum yaparım bi 30 saat belki değişir merak ettim nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 brainwavz jive dolares fırlamadan aldim 62tl ye geldi mikrofonlu fln telefon icin aldim ben gayet memnunum normalde de m4 kullanıyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar