Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lumia Seçmece

bingildak

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar, kız arkadaşıma son dakika nokia lumia almaya karar verdim. aslında çok basit bir nedeni var, iphone'unun camı sürekli kırılıyor ve zaten telefonda 1 oyun oynayıp, basit appleri kullanmak dışında bir halt ettiği yok. lumia'da geçici olarak da olsa güzel telefon. fazlasıyla işini görecek artı renkli falan hoşuna gidiyor bıcırın.

sorum şudur:

1) lumia'nın hangi modeli 1k üzerine çıkmadan iyi kameraya ve donanıma sahip (oyunlarda vs. yavaşlama olmaması gerek)

2) hepsiburada'ya baktım, 55% falan saçma sapan indirimler var, sizce bu yılbaşı indirimi olarak mağazada falan var mıdır? yoksa bu siteye özel midir?

3) istinye park'ta en son nokia kapanmıştı, orada nokia satan telefoncular vardı ama fiyat nasıldır dersiniz?

şimdi hepsiburada'dan sipariş versem, yılbaşına yetişmeyecek veya ucu ucuna yetişicek. emin olamadım.

teşekkür ettim şekerler
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DoruK said:

google maps yoktu wp da en son cikti mi

bi de uber uygulamayi kaldirdi sorunlu diye

yoksa su takilmamasi muhabbeti yuzunden cok cekici geliyor

Google Maps'a gerek yok, kendi Nokia haritasi cooook daha iyi. Offline calisiyor ustelik, ulke ulke indiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tr icin oyledir de burda gmaps olmadan adim atamiyorsun bazen. yani mesela disari cikicam aciyorum gmapsi butun bilgiler saniyesine up-to-date, mekanlarin acilis kapanis saatleri, bilgileri, anlik trafik bilgisi buna bagli alternatif rota secenekleri, calendarla falan tumlesik calismasi, her yere sync olmasi. sirf maps degil yani google apps muhabbeti zaten elimdeki android telefonu cope atamamamin tek sebebi su an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Lumia 735 kullanimiyorum ben, daha iki ay filan oldu zaten cikali, kamerasini bilmem. GSMArena'da cekilmis resim ornekleri var ama, onlara bak: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_730_735-review-1166p8.php

O kadar iyi demiyorlar. kamera ilk siradaysa ust modellere bakilacak.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni nesil (ikinci rakami 3 olanlar) modelliler gelecek belki o da olabilir
bir onceki nesli eritmeye gitmeleri de bu yuzden olsa gerek

hani tamam bir ios android olmadi kesinlikle de MIKROSOFT MOBIL BATTI BEYLER denecek kadar da kotu gitmiyor durumu, sanmiyorum komple kepenk indirdiklerini
Sosyal ağlarda paylaş

hersey tamam da

abi dogru calisan countdown timer nasil olmaz ya sene 2015, oha artik
ilk haftamda tiksindim resmen telefondan

hem sporda, 45 sn 1 dk gibi kisa ve precise olmasi gerekiyor, sesle de uyarmali ekrani takip etme luksum yok
hem calisirken 30 dk gibi uzunca sureler olacak, ekrani acik tutamam ve yine takip falan da etmem dakika basi ekrani

backgroundda calismayi gectim, bataryayi katletmeden ekran kilitliyken calissin yeter
var mi bunu yapan uygulama ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...