bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 selam arkadaşlar, kız arkadaşıma son dakika nokia lumia almaya karar verdim. aslında çok basit bir nedeni var, iphone'unun camı sürekli kırılıyor ve zaten telefonda 1 oyun oynayıp, basit appleri kullanmak dışında bir halt ettiği yok. lumia'da geçici olarak da olsa güzel telefon. fazlasıyla işini görecek artı renkli falan hoşuna gidiyor bıcırın. sorum şudur: 1) lumia'nın hangi modeli 1k üzerine çıkmadan iyi kameraya ve donanıma sahip (oyunlarda vs. yavaşlama olmaması gerek) 2) hepsiburada'ya baktım, 55% falan saçma sapan indirimler var, sizce bu yılbaşı indirimi olarak mağazada falan var mıdır? yoksa bu siteye özel midir? 3) istinye park'ta en son nokia kapanmıştı, orada nokia satan telefoncular vardı ama fiyat nasıldır dersiniz? şimdi hepsiburada'dan sipariş versem, yılbaşına yetişmeyecek veya ucu ucuna yetişicek. emin olamadım. teşekkür ettim şekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 En iyisi su bu anda 1000TL alti: http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/nokia-lumia-735 http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_730_735-review-1166.php Lumia 735 su anda piyasanin en iyi f/p telefonu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Chipset is rather dated now sorun çıkmaz di mi? nokialar bu konuda iyi diye biliyorum ama oyunda ebişmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 google maps yoktu wp da en son cikti mi bi de uber uygulamayi kaldirdi sorunlu diye yoksa su takilmamasi muhabbeti yuzunden cok cekici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Snapdragon 410'a gecmeye basladilar ama sorun olmaz. Hiz acisindan pek farklari yok midrange telefonlarda daha. Zaten Lumia'nin 410'lu telefonu yok, en ustte Snapdragon 800 bir model var, sonra bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 tamam gidip bakayım, teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 DoruK said: google maps yoktu wp da en son cikti mi bi de uber uygulamayi kaldirdi sorunlu diye yoksa su takilmamasi muhabbeti yuzunden cok cekici geliyor Google Maps'a gerek yok, kendi Nokia haritasi cooook daha iyi. Offline calisiyor ustelik, ulke ulke indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Oyun performansini bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 oyun süper uyduruk zaten ya her türlü çalışır asdasd kamerası nasıl gerge, memnun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 abi tr icin oyledir de burda gmaps olmadan adim atamiyorsun bazen. yani mesela disari cikicam aciyorum gmapsi butun bilgiler saniyesine up-to-date, mekanlarin acilis kapanis saatleri, bilgileri, anlik trafik bilgisi buna bagli alternatif rota secenekleri, calendarla falan tumlesik calismasi, her yere sync olmasi. sirf maps degil yani google apps muhabbeti zaten elimdeki android telefonu cope atamamamin tek sebebi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Lumia 735 kullanimiyorum ben, daha iki ay filan oldu zaten cikali, kamerasini bilmem. GSMArena'da cekilmis resim ornekleri var ama, onlara bak: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_730_735-review-1166p8.php O kadar iyi demiyorlar. kamera ilk siradaysa ust modellere bakilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 oyun dedigin candy crush mi daha yeni geldi o diger yenileri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hero forge diye korkunç bir oyun ya elinde iphone var, apple store'da oyun yok, kafayı yiyor her geldiğinde sayko gibi benim telefondan oynuyor, baktım windows'da varmış android gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 olm adam hero forge oynuyor utandigi icin kiz arkadasina diye yutturacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hahaha abi durum daha kötü, bana bazen veriyor böyle "sen oynasana ben bi telefonla konuşayım" diye. gerizekalı gibi kalıyor, o puzzle'ı çözemiyorum falan botlar kesiyor asdasdasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 620 al geç üstüyle başka bir şey yaparsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hatun kişişler phablet seviyo ya 1320 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 nokia türkiye pazarından elini ayağını çekiyor sanırım istinye parktaki mağazayı kapattılar turkcell, vodafone, teknosa, 3rd party telefoncu hiçbirinde nokia stoğu yok. mal vermiyorlar herhalde, yılbaşında nasıl stok olmaz lan en çok cirosu olan avmlerden birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 mikrosoft mobile oluyor komple nokia da kapanma mevzusunu bilemedim, mikrosoft store ve turkiye bir arada canlandiramadigim bir kavram ben de f/p+ihtiyac olarak 500 lirayi dovebilen baska alternatif bulamadigim icin 820 aldim gecen, elimde patlamasin da dkfgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 mağaza kapanabilir de diğer peynir ekmek gibi satan noktalara mal vermemiş olmaları düşündürücü turkcell'de hiçbir modelde ürün yoktu vodafone'da 2 model 3rd party'de yine 2 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 yeni nesil (ikinci rakami 3 olanlar) modelliler gelecek belki o da olabilir bir onceki nesli eritmeye gitmeleri de bu yuzden olsa gerek hani tamam bir ios android olmadi kesinlikle de MIKROSOFT MOBIL BATTI BEYLER denecek kadar da kotu gitmiyor durumu, sanmiyorum komple kepenk indirdiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 525 adam olana yeter ama sakın 530 almayın. nasıl başardılarsa bi üst versiyon nerdeyse 2 kat kötü, yarı ram, yarın harddisk, ips değil tft ekran, vs. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 - buyuk ekren olacak - foto kalitesi best of best olacak bunu saglayan lumia var mi? fiyat citam 1300-1400 arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 lumia 1520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hersey tamam da abi dogru calisan countdown timer nasil olmaz ya sene 2015, oha artik ilk haftamda tiksindim resmen telefondan hem sporda, 45 sn 1 dk gibi kisa ve precise olmasi gerekiyor, sesle de uyarmali ekrani takip etme luksum yok hem calisirken 30 dk gibi uzunca sureler olacak, ekrani acik tutamam ve yine takip falan da etmem dakika basi ekrani backgroundda calismayi gectim, bataryayi katletmeden ekran kilitliyken calissin yeter var mi bunu yapan uygulama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar