Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 16. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 4 Ocak Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gs bok gibiydi.bu galatasaray ı yenemiyorsunuz şöyle saçma sapan videolara ağlıyorsunuz.bjk sezon başındaki oyununu oynasa çok rahat kazanırdı bu maçı
Mesaj tarihi:
Melo'nun dirseğinin hakemlik bir yanı yok. Piç o kadar güzel anı kollayıp atıyor ki hakemlerin %95'i falan orada ne olduğunu bile anlayamaz sdfasd

Oyuncu farkı işte, Melo gibi bir piçe her takımın ihtiyacı var ne zamandır diyorum.
Mesaj tarihi:
Yapmayıııınnnn.... Bu havada bu sahada gaayet ıyı oynadık.

Ikı gol bır dırek, guzel ortalar, dısıplınden kopmamış bir taktik anlayiş ızledik. TR ligini izlerken ne görmeyi bekliyorsunuz ki daha?

Burak driplinge başladığında ve golü çaktığında keyif almadınız mı? Havalara sıplamadınız mı? Ee?
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

dirseği haklı görmüyorum.zaten faul çaldı o pozisyona neye ağlıyorsun anlamıyorum? asıl faulü ilk veli yapıyor hakem onu görmüyor melo nun yaptığını görüyor faulüde çalıyor işte

faul + kırmızı, yahu dirsek atmak serbest mi bırakıldı, dirsek atıldığı tespit ediliyosa ki faul tespit edilmiş demek bu, kesin kırmızı esgeçilmiş işte sen neyi savunuyosun?
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Burak driplinge başladığında ve golü çaktığında keyif almadınız mı? Havalara sıplamadınız mı? Ee?

o dribling boyunca ne zaman tökezleyecek ve top arkasında kalacak diye bekledim panikle. neyse ki ballı kral boş geçmedi yine.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Melo'nun dirseğinin hakemlik bir yanı yok. Piç o kadar güzel anı kollayıp atıyor ki hakemlerin %95'i falan orada ne olduğunu bile anlayamaz sdfasd

Oyuncu farkı işte, Melo gibi bir piçe her takımın ihtiyacı var ne zamandır diyorum.

abi meloya o fırsatı verirsen yapar zaten ki faul yaparak veriyosun, sonra hoköm mölo dörsök otto. e atar tabi ne faul yapıyon adam gibi marke et o zaman. maçı izlemedim de şurada melonun dirseğine ağlamak yetoluk bence. iyi yapmış melo.
melo koşmaya başlasa veli de yerde sürüklenerek gelicek sdfsdfh
Mesaj tarihi:
Bu maç artık kesin göstermiştir bize, en az 3 takviye ve bu takviyeler rotasyona girecek değil ilk 11 e gerekiyor..Şuanda sahadakilerden 3 adamı rotasyon için kulubeye sokacak adamlar alınmalı muhakkak, düşüşün sebebi gs fb şu bu değil..Yorgunluk kaldıramadı takım ki kötü bir pozisyonda da tamamlamadık..atiba atılır veli atılır falan futbolun içind eolan şeyler ama sonra kalan 10 kişiyi de sağlam tutacak transferler şart ve kesinlikle agresif stoper ilk başta + 1 ön libero ve sağ bek olması gerekiyor..Valla benim hala sosa ile ilgili kafam karışık..Belhanda gelse daha iyi olurdu gibi onun da bonservis çok yüksek..Kesin vardır bitmiş veya bitecek transferler ama stoper şart yoksa yan toplardan bizi paket eden daha çok olur..Atınç falan çok tecrübesiz ki ben hep söylerim yok semih kaya falan bunlar hikaye..Eğer ki hakikaten yıldız diyebilcek stoper istiyosak popescu tarzı ronaldo tarzı arkadan top yapabilen stoper yetiştirmek laızm. Bizimkiler amatör maç gibi şişiriyolar ileri isabet yüzdeleri de çok çok kötü.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Fenerliler niye bu kadar sahiplendi Beşiktaş'ı onu anlamadım.

Gerçekten anlamadın mı? Galatasaray kiminle oynarsa oynasın, Türk Yabancı kupa lig farkı yok, kaybedince Fenerbahçe kazanmış sayılıyor.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Gayet normal kaybettiniz işte oynamadan abi niye üzülüyorsun?

Bunun yanı sıra Fenerliler niye bu kadar sahiplendi Beşiktaş'ı onu anlamadım. İyi ağladılar.

Abi adamın üzüldüğü 10kişiye karşı kapanacak kadar kötü bir takıma kaybetmek yoksa derbi kazandığımız yok zaten
Mesaj tarihi:
sostizm said:

serjuhan said:

Fenerliler niye bu kadar sahiplendi Beşiktaş'ı onu anlamadım.

Gerçekten anlamadın mı? Galatasaray kiminle oynarsa oynasın, Türk Yabancı kupa lig farkı yok, kaybedince Fenerbahçe kazanmış sayılıyor.
fsds galatasaray kazaninca lider olduk, neyin kafasi bu hahaha
Mesaj tarihi:
ginaly said:

sostizm said:

o dribling boyunca ne zaman tökezleyecek ve top arkasında kalacak diye bekledim panikle. neyse ki ballı kral boş geçmedi yine.

Ahahaha aynen bende onu bekledim
Sonra nasi kacircak acaba bu sefer diye bekledim ama atti
Mesaj tarihi:
ginaly said:

sostizm said:

Ahahaha aynen bende onu bekledim
Sonra nasi kacircak acaba bu sefer diye bekledim ama atti.
Mesaj tarihi:
burak cok net atti ya

90. dakikada oyle depar atmak, top surerken arkanda serbest kosan 2 adamla oyle farki acacak kadar hizli olup duzgun vurusla sonlandirmak zor is

heyecan yapar atamaz diye dusundum ben de direk, ama nasi olsa mac bitti diye kafasi rahatti herhalde dfs
  • Yeni Oluştur...