DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 3 tane besiktaslinin basarisiz troll diye cikismasi fistik reseptorlerimi besliyor beyler ama kizmayin. hakemler besiktasi itekliyor orasi dogru, kotu oldugunuz icin cok sallamiyoruz :)
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Maçtan önce: 3 atarız Devre arası: ikinci yarı atarız yea Maç sonu: şerefli ikincilikler yakışır sana Kartal'ım Ajkaşdlf.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Darksun said: Bunda da 3 peşpeşe kornerden gol oldu. Şunu buraya yazdım mı hatırlamıyorum da Twitter da muhabbeti döndü. Direkt "rüzgar lehineyse nasıl korner atmalısın" dersi verildi. Hepsi bildiğin riskliydi. yani GS'nin maçtaki ilk kornerleriydi. Üç korner üst üste attılar. İlk duran top organizasyonlarından adamlara gol hediye ettik. Duran top hücumlarında zaten takım rezil, savunmasında iyi olmasını da beklemek saçmalık ama BJK'nin yanılmıyorsam yediği gollerin %75'i vs. duran top ya da duran top uzaklaştıramamadan oluyor. Hayır yani takımın şuna bir çare üretemiyor oluşu da cidden saçmalık ötesi. İyi giderken eleştirilmiyor doğal olarak ama baş sorumlusu da net Bilic... Hani duran top organizasyonlarını o çalıştırmıyorsa yardımcısı çalıştırıyor. Onu işe alan ve kulübe yerli yardımcı antrenörler katmak istenmesine rağmen engel olanda yine Bilic. Olmuyor yani eldeki yardımcılarla belli, takıma yeni antrenörler gerekiyor... FM de bile ciddi oynuyorsanız 2 sezon boyunca bir zayıf yanınızı geliştirmek için kasıp, bir şey yapamıyorsanız oyuncu değil antrenör değiştirirsiniz. Bu ekip ile daha fazlası olmuyor duran toplarda artık net bir şekilde belli...
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Da Beşiktaş'ı yenince fenerde de ağlama proklatıyoz onu anlamadım. Sdf.
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 DoruK said: besiktas anca gidip sivassporu hakem destegiyle yensin falan iste derbilerde cikiyor gercek ortaya tarihin en kotu galatasarayindan daha kotuler Hıncal foruma girmiş.. Taaaarihin en kötü Gaaaaasaray'ı :D
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Melo ve Selçuk iyi oynayınca GS kazanıyor, BİRİSİ bile kötü olsa GS çok zorlanıyor. Maçın adamı Sabri Maçın olayı Kral'ın 50 metreden fazla top sürerek kendini kovalayan iki oyuncuyu EZEREK golü bulması Dikkat çeken detay: Zayıf fiziksiz denen E.Çolakğın bu sahada/zeminde/havada etkili olması.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 burak'a tırpan parasını verdiniz mi patates tarlanızı 100 metre sürmüş
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Biz baya kötüyüz de beşiktaş bizden de kötüymüş, 2-3 yeriz diyordum tersi oldu.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 flame cok basarisiz trollsun asdhashfsahfh
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bu A.Albayrak neden dükkan sahibi gibi konuşuyor? Oyuncularımı kutluyorum. Belirli paralarını ödedim.
mani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 olm dandik mandik şu maçlara gidin de para girsin klübünüzün kasasına. paranız yok stad tamamlanmıyor. Veya bizim yaptığımız gibi yapın el etek öpün nasıl olsa millet balık hafızalıdır diye.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 son yıllarda izlediğim en boktan maçtı sanırım. şu maça para versem kendimi keserdim. Not: Ankara'dayım
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Nasıl mazeretler senaryolar gelecek bu pozisyon için bakalım:)
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 mani said: olm dandik mandik şu maçlara gidin de para girsin klübünüzün kasasına. paranız yok stad tamamlanmıyor. Veya bizim yaptığımız gibi yapın el etek öpün nasıl olsa millet balık hafızalıdır diye. passolig'i idare eden bankadan kredi aldık şu an sorun yok. el etek öptük zaten daha stad iznini alırken mecburen.
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 veli'nin kafası niye orada abi? sağ koluyla melo'nun sol kolunu tutması çok mu normal? (beşiktaşlıyım)
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 şu maça hakem diye ağlayan yoktur umarım.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben hakemin iyi bir maç yönettiğini düşünüyorum.kırmızı doğruydu onun dışında verilen kararlarda doğruydu zaten çok sert bir maç değildi.maçın tek sert oynayanı veli idi oda hakettiğini buldu melo bile çok usluydu bugün.üstteki videoda da asıl faulü yapan veli.ondan sonra melo o hareketi yapıyor.zaten faulü beşiktaş a çalıyor o pozisyonda.boşa ağlamayın her iki takım bok gibiydi ama.gs bu tip maçlarda kazanmaya alıştı.son 21 derbi maçında 4 kere kaybetmişiz.derbilerde kaybetsek bile bir şekil kazanıyoruz son yıllarda.
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Koldan tutan adama dirsek atmayı haklı görmek adfhjksd
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 dirseği haklı görmüyorum.zaten faul çaldı o pozisyona neye ağlıyorsun anlamıyorum? asıl faulü ilk veli yapıyor hakem onu görmüyor melo nun yaptığını görüyor faulüde çalıyor işte
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 beşiktaş doruk'un mesajları kıvamında oynadı, lamı cimi yok. adam gibi top oynasaydık bu galatasaray'ı yenmek işten bile değildi, adam gibi top oynamadık. sıkıntı bizim takımda, galatasaray'ın tayyip babanın kucağında olmasında değil.
Öne çıkan mesajlar