Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 16. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 4 Ocak Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 tane besiktaslinin basarisiz troll diye cikismasi fistik reseptorlerimi besliyor beyler

ama kizmayin. hakemler besiktasi itekliyor orasi dogru, kotu oldugunuz icin cok sallamiyoruz :)
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Bunda da 3 peşpeşe kornerden gol oldu.

Şunu buraya yazdım mı hatırlamıyorum da Twitter da muhabbeti döndü. Direkt "rüzgar lehineyse nasıl korner atmalısın" dersi verildi. Hepsi bildiğin riskliydi.

yani GS'nin maçtaki ilk kornerleriydi. Üç korner üst üste attılar. İlk duran top organizasyonlarından adamlara gol hediye ettik.

Duran top hücumlarında zaten takım rezil, savunmasında iyi olmasını da beklemek saçmalık ama BJK'nin yanılmıyorsam yediği gollerin %75'i vs. duran top ya da duran top uzaklaştıramamadan oluyor.

Hayır yani takımın şuna bir çare üretemiyor oluşu da cidden saçmalık ötesi. İyi giderken eleştirilmiyor doğal olarak ama baş sorumlusu da net Bilic...

Hani duran top organizasyonlarını o çalıştırmıyorsa yardımcısı çalıştırıyor. Onu işe alan ve kulübe yerli yardımcı antrenörler katmak istenmesine rağmen engel olanda yine Bilic. Olmuyor yani eldeki yardımcılarla belli, takıma yeni antrenörler gerekiyor...

FM de bile ciddi oynuyorsanız 2 sezon boyunca bir zayıf yanınızı geliştirmek için kasıp, bir şey yapamıyorsanız oyuncu değil antrenör değiştirirsiniz. Bu ekip ile daha fazlası olmuyor duran toplarda artık net bir şekilde belli...
Mesaj tarihi:
DoruK said:

besiktas anca gidip sivassporu hakem destegiyle yensin falan iste

derbilerde cikiyor gercek ortaya

tarihin en kotu galatasarayindan daha kotuler

Hıncal foruma girmiş..

Taaaarihin en kötü Gaaaaasaray'ı :D
Mesaj tarihi:
Melo ve Selçuk iyi oynayınca GS kazanıyor, BİRİSİ bile kötü olsa GS çok zorlanıyor.

Maçın adamı Sabri

Maçın olayı Kral'ın 50 metreden fazla top sürerek kendini kovalayan iki oyuncuyu EZEREK golü bulması

Dikkat çeken detay: Zayıf fiziksiz denen E.Çolakğın bu sahada/zeminde/havada etkili olması.
Mesaj tarihi:
olm dandik mandik şu maçlara gidin de para girsin klübünüzün kasasına. paranız yok stad tamamlanmıyor. Veya bizim yaptığımız gibi yapın el etek öpün nasıl olsa millet balık hafızalıdır diye.
Mesaj tarihi:
mani said:

olm dandik mandik şu maçlara gidin de para girsin klübünüzün kasasına. paranız yok stad tamamlanmıyor. Veya bizim yaptığımız gibi yapın el etek öpün nasıl olsa millet balık hafızalıdır diye.

passolig'i idare eden bankadan kredi aldık şu an sorun yok. el etek öptük zaten daha stad iznini alırken mecburen.
Mesaj tarihi:
ben hakemin iyi bir maç yönettiğini düşünüyorum.kırmızı doğruydu onun dışında verilen kararlarda doğruydu zaten çok sert bir maç değildi.maçın tek sert oynayanı veli idi oda hakettiğini buldu

melo bile çok usluydu bugün.üstteki videoda da asıl faulü yapan veli.ondan sonra melo o hareketi yapıyor.zaten faulü beşiktaş a çalıyor o pozisyonda.boşa ağlamayın

her iki takım bok gibiydi ama.gs bu tip maçlarda kazanmaya alıştı.son 21 derbi maçında 4 kere kaybetmişiz.derbilerde kaybetsek bile bir şekil kazanıyoruz son yıllarda.
Mesaj tarihi:
dirseği haklı görmüyorum.zaten faul çaldı o pozisyona neye ağlıyorsun anlamıyorum? asıl faulü ilk veli yapıyor hakem onu görmüyor melo nun yaptığını görüyor faulüde çalıyor işte
Mesaj tarihi:
beşiktaş doruk'un mesajları kıvamında oynadı, lamı cimi yok. adam gibi top oynasaydık bu galatasaray'ı yenmek işten bile değildi, adam gibi top oynamadık. sıkıntı bizim takımda, galatasaray'ın tayyip babanın kucağında olmasında değil.
  • Yeni Oluştur...