Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 çok eğlendim orda sdf gülmekten pistol çekemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Lectre said: cakele ben kaldık bi silver sanırım bizde çok yakınız novaya alma acc 10 wine novayız asdas dragon da silver. digerleri de dusme hattina yakinlar, daha kurtarmadilar pacayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 hmm anladım, benim bir an önce elite master olmam lazım. hahaha 16-0'ladık şimdide, rank arttıkça oyunlar kolaylaşıyor bana asoduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 cyka, blyat diyen ve sürekli bağıran 3-4 rus gelsin takıma da, 16-0'ı bide öyle görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ruslarlada anlaşıyorum ben, sürü halinde hareket ediyorlar, nereye giderlerse tersine gidin enemy teamin tamamını arkalarından alıyorsunuz silverda yer tutma kavramı olmadığı için, ahaha a diyorlar bden gidip yardırıyorum, ilerde olmaz tabi ama şimdilik böyle bir çözüm buldum asuhdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Lectre said: silp senin silverdan herhangi bir +ın yok ki abi? ahah. onun için mi sizle oynarken ben 40 siz 3-4-5 sıralanıyonuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 silph silverlarla tartışma önce seni kendi seviyelerine çekerler (literally) sonra tecrübeleriyle yenerler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 diğer hesabı dün tek keleş yaptım dandik wifi mousela oynarken yavaş yavaş geliyorum, ama silvera geçmem zor olacak biraz novalardan. /kill yazma kalsaydı iyi olacaktı, şimdi direksiyonla veya snopy padle falan oynamak lazım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 40 dediği 20 3 5 dediği 15, neyse efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 moruk dün sabaha doğru 3 oyun attım,ingilizce konusan takım win tabi hepsi,sabah oldu 8-9 suları bi oyun daha girim dedim smurfteyim allahtan,direk ruslar polaklar 4 . elde bastım quiti adgsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 chroma açıyorum bir adet şans dileyin, sonuçla 10 sn sonra update edicem, arada gören varsa bakara makara okusun bana. scara sıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 alt hesaplarım ana hesabımı katladı :P ana hesap 2 yıldıza dusuyor bir mac falan sonra :P dolayısı ile ben de artık tekrar hazırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Benle oynadığın her maçı kaybettin galiba, takıma uğursuzluk getiriyorum resmen. Bi de benim de rank düşüyor tabi bu arada, sonra random oynadığım insanlarla geri yükseliyorum. 1-2 maç daha kazansam 3 yıldız olcam, cumartesi günü en son silvera iniyodum az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 son 9 macımın 8 ini kaybettim. benim oyun aynen soyledir yıllardır: cok iyi giderken bir den haftlarca dip giderim. hiç istikrarlı bir oyunum olmadı. 20-5 yaptıgım mac da oluyor, 5-20 yaptıgım da. ustelik 5-20 larım sayıca 20-5 lerimden daha az degiller. edit: 20 ye cevirdim 30 u :P farazi konusuyorum zaten, anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ben senle 2 haftadır falan oynamıyorum ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yine 4 oldum, fakin polaks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Toparlanamadık bi bugün başlayalım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 dun attik 3 mac. 2 beraberlik bir galibiyet. beraberliklere uzulduk baya, kilpayi cunku ikiside. pitou disinda kimse silver kalmadi artik sanirim. kalan herkes nova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Silverim ben girmedim daha oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Benim lag problemi avast ile ilgili olabilir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 namessar beni eklesene ben de gireyim oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 SeaGle said: Benim lag problemi avast ile ilgili olabilir mi ya? ilginç bir şekilde bende torrent açık ama faal değilken yani hiçbir upload/download yok iken lag yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 DoruK said: namessar beni eklesene ben de gireyim oyunlara ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dragonfire said: SeaGle said: Benim lag problemi avast ile ilgili olabilir mi ya? ilginç bir şekilde bende torrent açık ama faal değilken yani hiçbir upload/download yok iken lag yapıyor. Torrent kapalı abi bende. Birden 1000 ms fln oluyor. İlginç bi şekilde hayattayken lag var, öldükten sonra lag düşüyor normal seviyelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Son zamanlarda rpg gibi oynuyorum oyunu çok eğleniyorum, genelde çok sıkıntılı bir skor yoksa ki olmuyor %90, sadece deagle ve awp gidiyorum, mid-range combata awp ile girmiyorum flm, silverdaki adamların "reflex zamanının"(anlatamadım) benden düşük olduğunu farkettim, ben deaglela adamın kafasını nişan alıp ateş edene kadar adamlar ateş etmeye başlayamıyor bile, kafam rahat, eğleniyorum artık oyunla, rank gelir yakında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar