Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Selam, Yurt dışından e-bayden bişiler almak istiorm. Motor botu vs giyip ekipmanları. Baya daha ucuz buraya göre çünkü. Şimdi sorum şu, gümrükte sıkıntı olur mu? olursa nasıl olur nasıl aşarım? Bide başka dezavantajı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 75 Euro'dan fazla ise gümrük vergisine takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ne kadar o vergı, urune gore degısıyor mu? shipping dahilmi 75 euroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 shippin dahil değil diye biliyorunm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kdv(%18) ödeyip alabilirsin, yılda 5 hakkın olması lazım. $100-€75 altı için vergi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ürün başına 100$ mı yoksa toplam gelıs basınamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ebay'de ryan gosling scorpion jacket var ya siyah çok iyi. 100 küsür dolardı alsak gelir mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ben 100 kusur dolarlik geri vites kamerasi almistim. Elemana fiyati dusuk goster dedim. O da ayarlarim ben dedi hic bi problem olmadi. Ama cok buyuk bi paket diildi ufak bi kamera ve kablo takimi iste yarim kilo fln. Bi de yilda 5 kez olayi yalan. En azindan ufak meblaglar icin yalan. Benim ayni adres ayni isme 10 fln olmustur bu yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sıkılmadınız mı aynı başlığı altıyüzmilyonuncu kez açmaktan ya. Azıcık arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yılda 5 olayı amazon vb gibi yerlerden alınca kayda geçenler, ups, dhl, fedex vs gibi kargolarla gelenler, ebayden ben ayda 2-3 şey alıyorum sürekli, klasik ptt postayla geliyor sorunsuz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 böle topik varken bi yakarıyım ya. 30 gün oldu flashlar gelmedi hala honk-kongdan hatta sole garip bi durum oldu. 2 ürün söledim bi satıcıdan ertesi gün aynı satıcıdan bir ürün daha söledim, Ertesi gün sölediiğim geldi bugun ilk solediklerim hala ülkeye giriş yapmamış. xmas newyear darken logistic patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Onun sebebi asyadan gemi ile gelmeleri. Air post ile göndermiyorlar. Bir vessel kaçtığı zaman, ikincisi ile arasında genelde 7-8 gün oluyor, sonra işte araya yılbaşı vs girince o 7-8 gün oluyor tr limanında ya da körfezde sana 15 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 valla eninde sonunda geliyor 2 ay süren pakedim olmuştu o bile geldi sonunda sağlam, ortalaması 15 gün. yılbaşı diye 5x yogunluk vardır normal o yüzden. tracking varsa şurdan track edin global. http://www.17track.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ebay için biraz daha fazla verip trackerlı ürün almak her zaman daha iyi. Sinir harbi yaşamazsın. Ben geçen aylarda bir şey sipariş ettim. Kutuyu benim ilçeme kadar getirip ptt deposuna bıraktılar. En sonunda niye gelmiyor deyip ben gittim depoya. Adamlar "iyi ki geldin bunun adresi yarımmış buraya kadar geldi ama mahalle, apartman adı falan yoktu, geri yollayacaktık" dediler. Address line 1'i almış adamlar. Address line 2'yi almamışlar. Kutuda tracker olmasaydı Amerikadan gelen şey benim 1 km yakınımdan Amerika'ya geri dönüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Peki bi kurnazlık yapıp e-bayde ki satıcıdan gelmedi verdiğin sürede refunda istesem var mı öle çakallıklar yoksa bi benmi zekiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Aslında bu sorunun cevabı neden biçok uluslararsı markanın ülkemize gönderim yapmadığı ve bizi garanti altına sokmadığının açık cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 reampage said: Peki bi kurnazlık yapıp e-bayde ki satıcıdan gelmedi verdiğin sürede refunda istesem var mı öle çakallıklar yoksa bi benmi zekiyim ? Bunun bi adı var da, ban yeriz forumda asfsafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Rotweiler said: Aslında bu sorunun cevabı neden biçok uluslararsı markanın ülkemize gönderim yapmadığı ve bizi garanti altına sokmadığının açık cevabı. Tamamda abi adamlarda söz verdiği sürede göndermiyor bende mağdurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Adam gönderiyi postaya verdiği an görevi biter. Gerisi posta servisinin sıkıntıdı. Ha paket hasarlı çıkar yine posta. Boş çıkar, o zaman adama çemkirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Shipping satıcıya ait öyle bir şey yok postaya verdiği an biter filan ben ürünü elime alana kadar satıcı sorumlu muhattap olduğum olucağım adam o. Bana tahhahüt ettiği sürede elimde olmuyorsa mal oda satıcının sorunu o süreyi daha esneticek o zaman yada çalıştığı şirketi değiştiricek. Ticaret yapıyorsa verdiği sözü tutar satıcı. 30 günde teslim ederim diyorsa 30 günde edicek. E-bay zaten refund imkanını tahahhüt edilen süre bitince tanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 yok öle bişi. 1 gün geç geldi diye refund falan alamazsın amerikada bile. pek sanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 6 ocağa kadar bana yanıt verme süresi var satıcının işte ticketları açtım. Bu arada ürün kayıtlı ürün, aksi olsa belki hiç bir hakkım olmayabilirdi ama adamlar ürünü takip edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Rotweiler said: Aslında bu sorunun cevabı neden biçok uluslararsı markanın ülkemize gönderim yapmadığı ve bizi garanti altına sokmadığının açık cevabı. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 süresi geçince refund alırsın sorun olmaz, mail atarsın bikaç gün daha beklicem sonra refund yapıcam dersin, ebayın garantisi var zaten. refund yaptıktan sonra gelirse paket, adamın paypalını isteyip yollarsın parasını np, 1 kere böyle yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ebay refund falan ugrasmayin bence, direk bankanizla konusup chargeback isteyin baya hizlaniyor islemler. ebay alici satici uzlasmasi hede hode uzattikca uztiyor bankana iletmiyor bile aylarca isteginizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar