Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Artık save olayıda yok. Zevk için toplanıp hafta sonu bir gün sadece paticik bir parti kurup dalabiliriz içeri. Ne dersiniz? Zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ulan seku kalplerimiz birmiş dün ben düşündüm yarın başlık açayım salı günü için normal raidi toplayalım diye normal raid toplayalım mı salı günü için? neden salı çünkü pazartesi benim raidim var kehkehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 2 healerımız var, 1 tankımız var, 2 veya 3 dps var diye biliyorum salı günü on olurlarsa, geriye kalan safları doldururuz işte neyse ben başlayım: DEEEPS olarak gelirim, 660 sub rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Farklı serverlarda olanlarla raid yapılabiliyor mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 672 Tank gear 675 Glad DPS gear 672 Furry Dps gear mevcut bende. Dilerseniz tanklarım dilerseniz dps yaparım. Skype dada toplanırız baya eğlenceli olur. Dota 2 atıyorduk şimdide wow atarız kaynaşırız. Şuda armory => http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/sequoyah/advanced Herkes armory koysun bir liste oluşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 toggie said: Farklı serverlarda olanlarla raid yapılabiliyor mu simdi? Evet yapabiliyor horde olmak yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 662 resto shaman ile gelirim ama warrior alt'ı 100'ledim. haftaya normal raid icin gear yeterse prot gelmek istiyorum. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Gurogg/advanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 alın bebişlerim http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/longtongue/advanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hangi gün yapabiliriz o önemli, herkesin raidi fln var guildiyle. benim pazartesi, pazar, çarşamba raidlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ben Cuma-Cumartesi hariç çoğu akşam gelebilirim. Ama sizin gearlar bana fazla ya Sequo 675 falan diyor, önce beni giydirelim sonra heroic yapalım dskfsd. Felaket eğlenceli olabilir hep birlikte girersek, biz de böyle bir şeyler yapmayı istiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sequo salı sana uyuyor mu? yarın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bende oynamak istiyorum. erken gelirsem girerim. benimde 650 falana yaklasmisti en son ilvl. 1 hafta oldu girmeyeli nerdeyse ahgsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bingildak said: sequo salı sana uyuyor mu? yarın yani Ptesi - Salı - Çarşamba - Perşembe Akşam 8:30 gece 00:30 guild raid günleri. Onun haricinde öğlen dahi olur ne zaman isterseniz gelirim. Ben zaten saveli olucam tüm bosslara geldiğimde ayrıca boosting yaptığımız için. Sırf sizlerle oynamak istediğim için açtım giyinmenizde kuşanmanızda yardımcı olurum. 630 gear olmanız yeterli normal raid için zaten. Bu 4 gün oglen derseniz gelirim haricinde cuma cumartesi pazar ne zaman isterseniz hazır olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Öğlen çoğu insana olmaz gibi geliyor abi iş meselelerinden. Senin program biraz sıkışıkmış, haftasonu yapmak gerekecek sanırım mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 o düzende bana sadece cumartesi kalıyor o da dışarıda olmazsam yani çok fenaymış sizin raid günleri bizim tayfada akşam 7'den önce raid yapabilecek adam yok ya, hatta 7:30-8:00 diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 OK sekuyu dışlayıp devam edelim o zaman ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 10 Kişi olursak 2 item atar. 15 kişi olursak 3 item atar. 10 ile 15 arası her 1 kişi için 3. item şansı %20 artar. Buna göre sayı belirlersek herkesde adam gibi gearlanır. 2 kere normal yapsak ondan sonra heroiclere dalarız diye düşünüyorum. Hem taktiklerde kapılmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bingildak said: OK sekuyu dışlayıp devam edelim o zaman ZAAAAAA Onuda yapabilirsiniz hafta içi yani alınmam. Hafta sonuda ben dahil olurum yer olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ulan sequ resmen money talk demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sleepingdeath said: ulan sequ resmen money talk demişsin Olm progresse bak money talk diyorsunda catastropheden sonra bu kadar mythic boss kesen tek guildiz. Guilddeki herkes 670 üzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 O itemler gökten düşmedi http://www.twitch.tv/paerux/b/603137797 saatlerce günlerce sürek progress sonucu başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 derail etmeyin konuyu şöyle yapalım, ortak bir vakit kimseye uymayacaktır zaten, herkesin guildi - sosyal hayatı farklı zamanlara denk geliyor. önünmüzdeki reset öncesi için: 30.12.2014 - SALI - HM NORMAL- SAAT : 20:00 ilgilenen arkadaşlar sign up için yazsın buraya, armory link'de atın. 630+ olmanız yeterli, zaten çoğumuz beraber oynamak için geliyor, gear upgrade yok normalden çoğumuza. bir iki hafta normal yaparız, sonra heroiclere geçeriz. ben ilk attendance'ı vereyim linki vermiştim, sub rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 BEN YAPARIM TANK EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bırak sequ ya :) ilk zamanlar armory halinide hatırlıom ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sleepingdeath said: bırak sequ ya :) ilk zamanlar armory halinide hatırlıom ahahaha. Hayatta en nefret ettiğim şey ezik ezik cümleler kurmak bu şekilde. Bir önceki content boostingden kazandığımız paralarla full craft + boe itemlerle girdik zaten raide. Bu oyundaki bizim amacımız content başında raide ilk gün girebileceğiniz en maximize item lvl ile girmektir. Raid bilincinde olan raiderinde yapması gereken budur. Sen yukarıdaki mesajında benle kafa geçmeye calışırken aslında raid mantığından ne kadar uzak bir insan olduğunu kanıtlamış oldun. Bir armory linklede wow hayatını inceleyelim daha mantıklı olur aslında. Ezmek istemiyorum ama öyle güzel paslar açıyorsunki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar