Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

http://forum.paticik.com/read.php?11,877445,page=1

olm burda söylemiş zaten ya ASLI NERDESİN NASIL KAÇIRDIK SENİ ASLI GERİ DÖN ASLI NOLUR

asl tandoğan geliyor
kurşun yarasında kaymakamın karısı laleyi oynuyorum diyor
forumda tık yok
Mesaj tarihi:
aquila said:

o zaman herkes ultimada item derdinde.

Yani +15 katana + nightmare + kale mi ? Yoksa Aslı Tandoğanla muhabbet mi ? Bence o zaman herkes katana bile yeter derdi. Gerçi şimdi değişen bir durum yok. Yine deneyelim bence yine ultima'da item öne çıkar.
Mesaj tarihi:
olm bide korkar olmuştuk
berkay falan gidip kız rpsi yapıyodu eskiden fake acc alıp. fosforlu yeşil motorcu montlu kız hikayesinden sonra herkes bi paranoyak olmuştu ben kızım diyen üyelere. foto koymadan inanmıyoduk
Mesaj tarihi:
aquila said:

ya zaten asli tandoganin, asli tandogan olmadigi zamanlar, kim ne bilecek. bi de o donemler forumda disi uye bu kadar nadir degil.

bi ara millet sevgililerini getiriyordu lan
bilmemne sevici diye cikiyordu
ne donemler gecirdim allahim
Mesaj tarihi:
Adamın teki kalp almak için fake acc açmıştı, sonra diğer accye geçmeyi unutup kendine aşk sözleri söyleyince yakalanmıştı ahah.
Mesaj tarihi:
Forumun ergenlik donemiydi iste. Hakikaten kalp vardi uzerine geldiginde digerinin ismi yaziyordu falan ne sacmaymis ya.
Disi uye gelmesin abi. Cok guzel bence bu haliyle burasi. Zaten bilgisari kapatip disari cikince her yerdeler. Bari burada farkli bir ortam olsun. Simdi 20 kadin uye gelse boyle koc burssuz bilkent falan. Mmorpg kokenli bile olsa sicarlar batirirlar ortaligi
Mesaj tarihi:
sonuc: butun kizlari kacirdiniz iste :D tukettiniz forumu heh
ne guzel alt siteler vardi, ek madalyalar vardi, radyo vardi album vardi filan, simdi mod ve adminlerin avatalari bile calismiyor 20k madalyasini gectim :(

hersey bir hayaldi...

http://i.imgur.com/FkoHR3u.jpg
  • Yeni Oluştur...