Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yada ooo girl let me grab that ass yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 aha bi slap daha sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ashes2ashes said: sorduğumu anlamayan varsa öm atsın anlatayımn açık açık ben anlamadım ama özel mesaj atma burdan açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Saeros said: Ashes2ashes said: yanlış anlaşılmıyım diye uğraşıyorum ama victor , ister erkek olmuş ister bayan bana ne ? ben onu demek istiyorum yoksa yazılarını yıllardır bende okurum, hatta bi ara allahsızlığı yayma kürsüsü başkanıydı sanırsam lel neyse ne severim sayarım ama cinsel kimliğinden bana ne ? , bunu neden burada bağırmak zorunda kaldı bu kardeşimiz bunu tartışalım, tartışacaksak zaten herkes seviyor saygı duyuyor bu arkadaşa kız erkek olsun yada olmasın yani 1-2 yakın arkadaşına falan söylersin belki yakın hissettiğin koca foruma kendini neden deşifre ediyorsun ? yanlış anlamayın forum burası bende sadece sorguluyorum kişisel bölümüne girip niye kişisel şeyler yazıyorsunuz diye sormak çok komik olmuş şimdi kişisel var kişisel var sen bütün kişiselini bütün topluma açıyormusun ? bura internet yahu ne kişiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 adam gideli 6 ay oldu 72 sayfa yazı yazmışsınız. post kasmayın lan. moderasyon uyuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Soru çok güzel, gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ya bu kesin editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 klasik paticik popüler konu process'i başladı birazdan kim ne diyor kime diyor anlaşılmamaya başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 özelden atma diyorum adama özelden atıyo tartıştığınız adama gelin amk laf anlamıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bana mı lafın mal, abi o nicki değiştir ya hakaret ediyor gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Shean said: sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı o kadar basit değil işte senin böyle bi olayın olsa mesela ... yazarmıydın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yazardım, herkese iletirdim. kadın oldum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 laurelin paticik'de sevilen bir üye ve burada bir sürü dostu var. hem yıllardır takıldığı platforma içini dökmek istemiş hem de gerçek hayatta alacağı tepkilerin de minik bir denemesini yapmış. paticik'i de diğer forumlarla karıştırma çünkü burası gayet kapalı bir forum. 100 tane aktif üyesi var, neden kendini internette ifşa ediyorsun demen saçma. onun cinsiyetinden ve yaşadıklarından sana ne ise konusuna girme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kermit said: özelden atma diyorum adama özelden atıyo tartıştığınız adama gelin amk laf anlamıyoki ya bi git allah aşkına. sana mı özel mesaj gönderecem işim gücüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 mal dur abi sana demedi onu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 don't feed the homofobiks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 herifin dediği kötü niyetli veya salakça bişey değil. hatta arkasında mantık aranabilir ama genel olarak haksız bence saldırmasaydınız iyiydi kendi adıma açayım adamın dediğini; ben viktoru erkek zannederken ona kaymak veya onun bana saplaması gibi bir beklentim yoktu. kız, uzaylı veya at olması hayatımda hiçbişey değiştirmezdi. aynı şekilde dünya düzgün biyer olsa laurelin bu sorunundan sıkıntı duymazdı, yıllarca saklamaz, elalem ne der hayatım nasıl sikilir derdine düşmezdi. ben aslında karıyım der geçerdi. ama dünya boktan biyer. adamın haklı olduğu yer burası. haksız olduğu yer ise laurelin'in foruma 10 küsur senede 26k post atıp, birsürü arkadaş edinip, bu 26k postun hepsinde ve arkadaşlarıyla ilişkilerinde delikanlı esnaf rpsi yapmak zorunda kalması. diyor ki ben bu rp olayından sıkıldım artık olmadığım biri gibi gözükmek istemiyorum, kötü smileyler koyup kelimelerin sonundaki sesli harfleri uzatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 moriarty said: mal dur abi sana demedi onu sdf. yahu bilyorum :D bu kıvama gelmeden ben getiriyim dedim topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Madcat said: don't feed the homofobiks. ben de homofobiğim ama bunun homolukla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 moriarty banlasın ama sağlam ayar vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Cons said: at olması emin misin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 cons niye 1 cümleden uzun mesajlar atıyor lan o da mı operasyon ayptırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 at olsa binerdim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ya tay olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar