Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

Ashes2ashes said:

yanlış anlaşılmıyım diye uğraşıyorum ama

victor , ister erkek olmuş ister bayan
bana ne ?
ben onu demek istiyorum
yoksa yazılarını yıllardır bende okurum, hatta bi ara allahsızlığı yayma kürsüsü başkanıydı sanırsam lel

neyse ne
severim sayarım ama
cinsel kimliğinden bana ne ? , bunu neden burada bağırmak zorunda kaldı bu kardeşimiz

bunu tartışalım, tartışacaksak

zaten herkes seviyor saygı duyuyor bu arkadaşa kız erkek olsun yada olmasın
yani 1-2 yakın arkadaşına falan söylersin belki yakın hissettiğin
koca foruma kendini neden deşifre ediyorsun ?

yanlış anlamayın forum burası bende sadece sorguluyorum

kişisel bölümüne girip niye kişisel şeyler yazıyorsunuz diye sormak çok komik olmuş

şimdi kişisel var kişisel var

sen bütün kişiselini bütün topluma açıyormusun ?

bura internet yahu ne kişiseli
Sosyal ağlarda paylaş

laurelin paticik'de sevilen bir üye ve burada bir sürü dostu var. hem yıllardır takıldığı platforma içini dökmek istemiş hem de gerçek hayatta alacağı tepkilerin de minik bir denemesini yapmış. paticik'i de diğer forumlarla karıştırma çünkü burası gayet kapalı bir forum. 100 tane aktif üyesi var, neden kendini internette ifşa ediyorsun demen saçma.

onun cinsiyetinden ve yaşadıklarından sana ne ise konusuna girme?
Sosyal ağlarda paylaş

herifin dediği kötü niyetli veya salakça bişey değil. hatta arkasında mantık aranabilir ama genel olarak haksız bence
saldırmasaydınız iyiydi

kendi adıma açayım adamın dediğini;
ben viktoru erkek zannederken ona kaymak veya onun bana saplaması gibi bir beklentim yoktu. kız, uzaylı veya at olması hayatımda hiçbişey değiştirmezdi. aynı şekilde dünya düzgün biyer olsa laurelin bu sorunundan sıkıntı duymazdı, yıllarca saklamaz, elalem ne der hayatım nasıl sikilir derdine düşmezdi. ben aslında karıyım der geçerdi. ama dünya boktan biyer.
adamın haklı olduğu yer burası.

haksız olduğu yer ise laurelin'in foruma 10 küsur senede 26k post atıp, birsürü arkadaş edinip, bu 26k postun hepsinde ve arkadaşlarıyla ilişkilerinde delikanlı esnaf rpsi yapmak zorunda kalması. diyor ki ben bu rp olayından sıkıldım artık olmadığım biri gibi gözükmek istemiyorum, kötü smileyler koyup kelimelerin sonundaki sesli harfleri uzatmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...