Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şununla 7 maç üst üste kazandım. majordomo yerine başka bir şey de düşünülebilir.

4 face hunter yendim, cidden çok tatlı böyle.

warlock çıkmadı karşıma hiç ama. rank 7

http://i.imgur.com/pU1vI1Q.png

Mesaj tarihi:
quixef said:

Valla adama boş boarda Boom attıran sizsiniz abi, o kadar yetersiz olmayın, bombları başka şeylerle temizleyiverin sdf

yerde flamewalker wyrm ve sorc app var

boom atıyor. booma a poly atıyorum. 2 bomba ölüyor
flamewalker ve wyrm 4 damage yiyerek ölüyor

skill.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Ya ona bakarsan insanların 50%si facehunter oynuyo onu da nerflesinler o zaman

Atıyorum dotada olsa bi heronun pick-ban rate'i %90 itin deliğine sokarlar o heroyu 1 haftada
Ama denildiği gibi dr balanced'a nerf yok şimdilik. Ki bence o kadar da op değil
Mesaj tarihi:
çekersen grim summonlanmaz board full, o 1 dmg lik aoe hepsine aynı anda vurduğunda 1 hp si olan grimler ölmeden diğerleri procluyor sonra 1 hp li grimler ölüyor daha önce denedim.

Gerçi devamında tabi gene grimlere vurabiliyorsun rage le fln aynen öyle de biter. Armorer la booma vurup rage i 1 grime atıp deathbite la vurunca da bitiyor aynen 2 yol var.
Mesaj tarihi:
iyi madem.
inner rage ile 1 hplilerin birini öldür, bi tanesi de dr.boom'a öldürt.
2 spot açıldı.
birine taskmaster kullan. 1 tane daha summonlar.
2 + 2 + 5 + 3 + 3 + 1 + 4damage da deathsbite = 20.
Mesaj tarihi:
yalnız 2. postunda 1 ne rage at 1 ni vurup öldür dediğin 1 hplikler in 2 sninde atağı gitti bu turn. Neyse ilkinden devam ederek çıkarıyorsun gerçi de işte o esnada bazen move lar yetişmeyebiliyor alternatif bişiler düşünürken trump mrump çok gördük yani steam lerde parmak hesabı dmg hesaplarken lethal için :P
Mesaj tarihi:
lan priest görevi yapıcam diye cebelleşiyorum yarım saattir. karşıma sürekli druid getirip duruyor aptal oyun. 4 mü oldu 5 mi oldu sayamadım.
ondan önce de watch and learn vardı, druid izledim karşısında priest vardı.
bu kadar belli edilmez lan allahsız blizzard.
Mesaj tarihi:
8 windeydim. sira bana gelicek fireball aticam biticek laptopun sarji bitti. Geri girdigimde 2 turn bos gecmis adam son vurusu yapiyordu =(
8-3 bitti
Cok iyiydi deck coin millhouse yaptim 2 oyun.
Boka sarinca detwing vardi mis
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...