Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

8 crackle da iyi değil bu arada. heroya atabilmen güzel evet ama az minionın olduğu için mutlaka oyun başında falan seni denial olarak kullanmaya zorlıycak board clear için.
haliyle zaten az minionın var normale göre ve overloadlarla falan iyice boka sarıcak.
böyle 7-8 tane spell olucaksa bile en azından yarısı single target yarısı aoe olsun. biri çıkmıyosa diğerine abanmayın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu topiğe ağlama dışında bir katkım olmamıştır muhtemelen ama çevremde hearthstone oynayan, dolayısıyla mızmızlanacak kişi yok.

Shielded Minibot'ta bir bug falan var ben buna inanmaya başladım. 2 gün ranked oynayayım istedim fakat henüz turn 1+coin ya da turn 2 shielded minibot oynamayan sadece bir tane paladin gördüm.

Daha önce fiery war axe, frostbolt gibi şeyler vardı ve hala var ama yüzde olarak vuracak olursak saçma bir durum var. İşin ilginç tarafı sıkılıp stream seyredeyim dedim, forsen yayın yapıyordu o sırada. Karşısına gelen paladinler de aynıydı, rank ya da kişisel şans falan da değil herhalde.

Edit: Ek yapayım, ladder'da tırmanmak için mecbur hunter oynuyorum çünkü zevk aldığım deck'ler çok yavaş kalıyor. Midrange oynuyorum ve huffer'ın işe yaramadığı bir çok zaman oluyor fakat 33% falan değil o da bariz.

Edit 2: Şimdi karşımdaki Rogue'a Piloted Shredder'dan Shielded Minibot çıktı...
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamamda karşında hunter varsa
ve deckinde shielded minibot varsa direk ona mulliganlıyosun

ilk adam oynuyosa toplamda mulligan dahil 8 defa kart çekiyor
ikinci oynuyosa 9 kart çekiyor
kartın amacı zaten hunatard durdurmak
paladin olmasa control decki olsa adam zomcie chow çıkmaya çalışacak
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

8 crackle da iyi değil bu arada. heroya atabilmen güzel evet ama az minionın olduğu için mutlaka oyun başında falan seni denial olarak kullanmaya zorlıycak board clear için.
haliyle zaten az minionın var normale göre ve overloadlarla falan iyice boka sarıcak.
böyle 7-8 tane spell olucaksa bile en azından yarısı single target yarısı aoe olsun. biri çıkmıyosa diğerine abanmayın yani.

ya 7 holy novaya gore 8 crackle daha iyi bence
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

k1nJo said:

mad scientist de öyle. kartların manalarına ters orantılı olarak birazcık daha fazla olabilir belki oyun başı çekilme ve mulligandan gelme şansları.

hah yine geldi akıl dolu bir yaklaşım asdfhusadhuh.

e arada bir şeyler karalamam lazım yoksa senin yüzünden forumun bu tarafı gölet olucak yakında.
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

şunun costu 7 değil 6 olaydı stat ta 5/6 olaydı ne iyi olurdu ya loatheb arkası combo olurdu http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/139/12272.png

D.e. yapmalı mı bunu ?

yapma DE. boom patlarsa, 7 mana slot'unda bu kullanılabilir. spell kullanmadan veya silence'layarak remove'lanması gerekiyor. benim 2-3 kere karşıma çıkmıştı legendary'e kastığım sezonda, baya afallatıyor açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

bu arada dün

eşi dostu izle bi deck kazanda sabonisi izledim
açtığım deckten alex çıktı
teşekkürü borç bilirim kendisine
yavaş yavaş tamamlanıyo legendaryler euhauhea

cenabet ötesi, spell olmayan mage deckimle maç kazanıcam diye götüm çıktı. bi de sen geldin iyice cenaber oldu 2-0'dan 2-2 oldu da sonra neyse kazanabildim :D 5-3 bitti run zaten meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

mulgear6 said:

bi kart nerflenince craft costunu geri alma olayı yok mu?
boom nerflense bile 1600(sanırsam) dust geri alma garanti

Boom nerflenmiycek diye 2-3 kere blue post oldu ya çok fena shitstorm döner öyle birşey olsa

nerf'lenmeyecek dememişlerdir de, "şimdilik böle bi düşüncemiz yok" gibi yuvarlak konuşmuşlardır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...