BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Nekro said: Bana da 8 tane crackle gelmisti 6 win almistim Abi 8 crackle çok saçma değil. Sonuçta rakibede vurabiliyosun crackleı hatta 7 dmg vurabiliyosun totem varsa. Holy noa 2 vuruyo. Hepsini atsan 14 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 mulgear6 said: ben de demin şunu yaptım fena olmadı gibi late game zayıf lan 6 ustu kartın yok 3 tane var 6 mana da kart hammer dısında kart cektiren kartında yok kart kalitesi iyide eğri kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ve çok mana. [edit:holy novalar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 8 crackle da iyi değil bu arada. heroya atabilmen güzel evet ama az minionın olduğu için mutlaka oyun başında falan seni denial olarak kullanmaya zorlıycak board clear için. haliyle zaten az minionın var normale göre ve overloadlarla falan iyice boka sarıcak. böyle 7-8 tane spell olucaksa bile en azından yarısı single target yarısı aoe olsun. biri çıkmıyosa diğerine abanmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Şu topiğe ağlama dışında bir katkım olmamıştır muhtemelen ama çevremde hearthstone oynayan, dolayısıyla mızmızlanacak kişi yok. Shielded Minibot'ta bir bug falan var ben buna inanmaya başladım. 2 gün ranked oynayayım istedim fakat henüz turn 1+coin ya da turn 2 shielded minibot oynamayan sadece bir tane paladin gördüm. Daha önce fiery war axe, frostbolt gibi şeyler vardı ve hala var ama yüzde olarak vuracak olursak saçma bir durum var. İşin ilginç tarafı sıkılıp stream seyredeyim dedim, forsen yayın yapıyordu o sırada. Karşısına gelen paladinler de aynıydı, rank ya da kişisel şans falan da değil herhalde. Edit: Ek yapayım, ladder'da tırmanmak için mecbur hunter oynuyorum çünkü zevk aldığım deck'ler çok yavaş kalıyor. Midrange oynuyorum ve huffer'ın işe yaramadığı bir çok zaman oluyor fakat 33% falan değil o da bariz. Edit 2: Şimdi karşımdaki Rogue'a Piloted Shredder'dan Shielded Minibot çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 mad scientist de öyle. kartların manalarına ters orantılı olarak birazcık daha fazla olabilir belki oyun başı çekilme ve mulligandan gelme şansları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi tamamda karşında hunter varsa ve deckinde shielded minibot varsa direk ona mulliganlıyosun ilk adam oynuyosa toplamda mulligan dahil 8 defa kart çekiyor ikinci oynuyosa 9 kart çekiyor kartın amacı zaten hunatard durdurmak paladin olmasa control decki olsa adam zomcie chow çıkmaya çalışacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 k1nJo said: 8 crackle da iyi değil bu arada. heroya atabilmen güzel evet ama az minionın olduğu için mutlaka oyun başında falan seni denial olarak kullanmaya zorlıycak board clear için. haliyle zaten az minionın var normale göre ve overloadlarla falan iyice boka sarıcak. böyle 7-8 tane spell olucaksa bile en azından yarısı single target yarısı aoe olsun. biri çıkmıyosa diğerine abanmayın yani. ya 7 holy novaya gore 8 crackle daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 şunun costu 7 değil 6 olaydı stat ta 5/6 olaydı ne iyi olurdu ya loatheb arkası combo olurdu http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/139/12272.png D.e. yapmalı mı bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 k1nJo said: mad scientist de öyle. kartların manalarına ters orantılı olarak birazcık daha fazla olabilir belki oyun başı çekilme ve mulligandan gelme şansları. hah yine geldi akıl dolu bir yaklaşım asdfhusadhuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Tori said: http://i.imgur.com/3m10H9b.jpg milletin draftına bak aminyum gayet leş ötesi lan bu :D 7 nova + 1 lightbomb ne... 4 tane early game drop'u ne? mountain giant ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sabonis said: k1nJo said: mad scientist de öyle. kartların manalarına ters orantılı olarak birazcık daha fazla olabilir belki oyun başı çekilme ve mulligandan gelme şansları. hah yine geldi akıl dolu bir yaklaşım asdfhusadhuh. e arada bir şeyler karalamam lazım yoksa senin yüzünden forumun bu tarafı gölet olucak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Edriel said: şunun costu 7 değil 6 olaydı stat ta 5/6 olaydı ne iyi olurdu ya loatheb arkası combo olurdu http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/139/12272.png D.e. yapmalı mı bunu ? yapma DE. boom patlarsa, 7 mana slot'unda bu kullanılabilir. spell kullanmadan veya silence'layarak remove'lanması gerekiyor. benim 2-3 kere karşıma çıkmıştı legendary'e kastığım sezonda, baya afallatıyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 zaten golden da değil doğru söylüyosun 400 dust a değmez de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bu arada dün eşi dostu izle bi deck kazanda sabonisi izledim açtığım deckten alex çıktı teşekkürü borç bilirim kendisine yavaş yavaş tamamlanıyo legendaryler euhauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bi kart nerflenince craft costunu geri alma olayı yok mu? boom nerflense bile 1600(sanırsam) dust geri alma garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 mulgear6 said: bi kart nerflenince craft costunu geri alma olayı yok mu? boom nerflense bile 1600(sanırsam) dust geri alma garanti evet de ne alaka, ben tersi bişi mi söyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 BonePART said: bu arada dün eşi dostu izle bi deck kazanda sabonisi izledim açtığım deckten alex çıktı teşekkürü borç bilirim kendisine yavaş yavaş tamamlanıyo legendaryler euhauhea cenabet ötesi, spell olmayan mage deckimle maç kazanıcam diye götüm çıktı. bi de sen geldin iyice cenaber oldu 2-0'dan 2-2 oldu da sonra neyse kazanabildim :D 5-3 bitti run zaten meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 mulgear6 said: bi kart nerflenince craft costunu geri alma olayı yok mu? boom nerflense bile 1600(sanırsam) dust geri alma garanti Boom nerflenmiycek diye 2-3 kere blue post oldu ya çok fena shitstorm döner öyle birşey olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sabonis said: mulgear6 said: bi kart nerflenince craft costunu geri alma olayı yok mu? boom nerflense bile 1600(sanırsam) dust geri alma garanti evet de ne alaka, ben tersi bişi mi söyledim :D yok ya yeniyim oyunda da emin olıyım dedim :D bi de onu DElemeye değmez bence de gelicek 400 dust için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Edriel said: mulgear6 said: bi kart nerflenince craft costunu geri alma olayı yok mu? boom nerflense bile 1600(sanırsam) dust geri alma garanti Boom nerflenmiycek diye 2-3 kere blue post oldu ya çok fena shitstorm döner öyle birşey olsa nerf'lenmeyecek dememişlerdir de, "şimdilik böle bi düşüncemiz yok" gibi yuvarlak konuşmuşlardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Oyunu su anda bok götürüyor. Arena olmasa oynanmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Flamewakerli oynamasi da keyifli bi tempo mage le oynuyorum ben. Arenada deckim olmasina ragmen girip onunla oynadim dun. Oyle keyifli. 9 mu 10 mu oyle birseyim, su anda karsima gelenlere gore de oynanirsa yukselecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 tempo mage şu anda en iyi deck sanırsam herkez çok memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 tempo mage çok iyi ve zevkli bir deck, fakat işte zoolock ve handlock'a free win, face hunter'da gayet rahat alabiliyor., rank 8'den sonra her maç facehunter, zoolock, handlock olduğu için, işi bitiyor deckin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar