Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 RC çok komediydi zaten. Reklamında adam pipeti kutunun yanına batırıp öyle içiyordu. Sonra furya başladı satışlarında. İlkokuldaydım, bisürü mal RC denen o dandik kolayı alır, bıçakla yanını deldirip ordan içerdi (Bu malların arasında ben de vardım) Sonra bizim salak kantinci delmeye de para istemişti de olay çıkmıştı. Rezalet ya =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Varmıydı yokmuydu?[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hep içmek istemiştim ama içememiştim 2.mi 3.mü sınıfta neydim.Okulun yanında kiler market vardı orda satılırdı.Aynı yerde malboro kutusunda sıgara şeklinde sakız satılırdı her halde sigaraya ilk orda özendim ve o zamanlar daha çok çocuk ürünü vardı,şimdiye nazaran.Kazıdığında kol saati çıkan kartlar,sakızlar...[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 RC cola hala var, turkiye satilmiyor ama artik galiba. dino cola degilde, cipsini hatirliyorum bende hayal meyal. ama sadece oyle bisey yedigimi hatirliyorum. baska detay yok, memory loss. eheh[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tombi cips vardi. cheetos geldi sonra, mertlik bozuldu. :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet dino cips vardı.Hatta içinde kotlara felan üstüne koyup sonra ütüyle geçebileceğimiz yama gibi birşey çıkıyordu... (Türkçe katli için özür dilerim)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hiç duymadım dino olayını :) HAtırladığım tek dino Taş devrindeki dinazor olan dino :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Horrible, 17 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Hiç duymadım dino olayını :) HAtırladığım tek dino Taş devrindeki dinazor olan dino :) O dino o dino zaten =) Kolanın üstünde dinonun resmi vardı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Penthesilea, 17 Ocak 2005 00:59 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 17 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Hiç duymadım dino olayını :) HAtırladığım tek dino Taş devrindeki dinazor olan dino :) O dino o dino zaten =) Kolanın üstünde dinonun resmi vardı HAhaha hadi ya iimiş :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Dino hiç duymadım Rc çok ünlüdür ama en iyisi coca cola bence ne pepsi ne turka filan yalan Coca- Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 günümüzde çok kola özentisi kola var gecen bakkaldan aldım bitane tadına bakiyim diye ama iğrencti[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 taşdevrinin sinema filminin çekildığı zamanlara denk geliyor herhalde bu dino kola. çünkü hayal meyal bişiler kalmış benim de aklımda.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: John_Petrucci, 16 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: rc kola vardı o daha güzeldi bende onu dicektim şimdi[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Nukem_Verite, 17 Ocak 2005 01:35 tarihinde demiş ki: yok ben hatırlıyorum bunu 87 falan olamaz 95-96 da falan vardır bu Evet, 95 e denk gelmesi lazım[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şimdide zemzem kola var :) o tarihimizin bi parçası haline gelcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben 86 lıyım hatırlıyo gibi oldum dino kola diyince ama hatırladımmı hatırlamadımmı emin diilim[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Cipsleri hatırlıyorum da, kolaları hiç anımsamıyorum. Resmini bulalım :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ama hakkaten daha yenı olması laım ya ben ılkokulda cipslerini yediimi hatrlıyorum ama kolayı hatırlayamadım pek[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Walla Dino Cola diye Dino Coke diye search yabtim, hiç bişi bulamadım. Ben resmini görmek istiyorum! :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Adını zorla hatırladım ve internette hiç görselini bulamadım. Kafayı sıyıracaktım az daha bulamasaydım. Sonra bu başlığı buldum. Plastik litrelik şişede, mor ya da lacivert şişe bandında taş devri Dino'nun, bir de sanki Çakıl'ın resmi vardı. Ahududu aromalı olduğunu hatırlıyorum. Üretilmeyince çok üzülmüştüm. Görselini buyukbabamın evinde hatırlıyorum. Onu da 95'te kaybettik. Ben 86'lıyım. Muhtemelen 90-93 aralığında bir dönem çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 https://hanna-barbera.fandom.com/wiki/Flintstones_soda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 (düzenlendi) Hatırlıyorum ya Dino-Cola'yı, anaokulunda (92-93) bunun şişelerinin dışını birşeyle kaplamıştık hatta. Kasım 12, 2019 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 8 saat önce, aquila dedi ki: https://hanna-barbera.fandom.com/wiki/Flintstones_soda ? Maalesef benim hatırladığım bu değildi. Tek çeşidi vardı. Ama bir an göreceğim diye çok heyecan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Dino kola turk isiydi ya, ahududu aromaliydi hatta yanlis hatirlamiyorsam djfk. Baslik da tarihi eser ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 adam daha ilk mesajda "Üstünde Flintstones resimi vardi" diyo, hala yok o degil bilmem ne diyosunuz ya. lül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar