Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 işte gerçek pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 amerikan pizzası iyidir. gerek yok süs gibi italyan pizzalarına. film izlerken, maç izlerken yicez, karın doyuracak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 fabrikasyon pizzaların yüzde 80i hamur. gelin akıllı olsun lahmacun yiyin, arasına da adana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Karışık pide varken pizza mehh. https://www.google.com.tr/search?q=kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1k+pide&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QFG9VIS9Bs3faJqHgOAB&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979 https://www.google.com.tr/search?q=kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1k+pide&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QFG9VIS9Bs3faJqHgOAB&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979#tbm=isch&q=kavurma+ka%C5%9Farl%C4%B1+pide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 monoscope said: Hayır yani italya'ya gidip pizza yememiş, yediği şey hamurdan ileri gitmeyen arkadaşlar gelip burda pizzanın tanımını, pizzanın nasıl yeneceğini, yanında ne içileceğini falan anlatmasın yani komik oluyor. bak bu gıcık elitlik türkiyede olmayan bişeyi yiyemiyor ama mecburen olan versiyonunun adını kullanıyor diye insanları ezmek ego tatmini türkiyede adama pizza diye bunu koyuyorlarsa adam bundan bahsedecek tabi. burdaki "pizza"lar arasında karşılaştırma ve değerlendirme yapacak. buradaki pizzalar şöyle yense daha güzel olur falan diyecek. ben italyada yaşadım 6 ay, her gün pizza yedim. şuanda da pizza pizzadan kombo söyleyip ketçap mayonez sıkarak yiyorum burada. bu pizza değilse başka güzel bi yemek olarak yiyorum. italyadaki pizza dünyada yediğim (baconlu) en güzel şeydi ama burada olsa yine arada combo yerim. çünkü farklı tatlar. o da güzel geliyor bana. damak tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ne içtin pizzayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 zipzip said: Fotoğraf da gerçek değil. Dışarı çıktık ama hepimiz kafamızı telefonlara gömmüştük aslında. Sırf göstermelik fotoğraf. Hakkaten lan biz niye hic telefonlara gomulmuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Gömülüyosunuzdur kesin, foto çekerken "saklayın da 0ne'yi haksız çıkaralım" dediğiniz için göstermemişsiniz işte ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ne kadar artistler di mi 0ne buluşmuşlar falan of bunlar elele de tutuşuyodur kızlarla fln düşünsene el ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 2. el ele diyişinde kayışlar koptu ben de. nasıl lan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ketcapi bol bol sikin, bedava vitamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 domates var ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Nasil ya, ketcap domatesten mi yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 izmir'de kebaba ketçap mayonez sıkanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ama yazın yemek lazım mevsimi değil domatesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 domatese domates demeyin siz. domat lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi sokak pilavcısında pilava ketçap çok tatlı oluyo.O nemi sağlıyo yağ gibi kayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 en son sokak pilavcısında yediğimde suriyeli gribi olmuştum. lanet olsun hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 kardeşlerim yanılgınıza bir son vereyim ketcapi neye sıkarsaniz sıkın lezzetli gelir hotdog fantezisi filan hany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 u wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ketcapi neye sikarsaniz sikin lezzetli geliyo, ketcap bagimliliginiz vardir, hicbiseye sikmayin direk tupten emin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ketçap niye seviliyor anlamıyorum hardal sevin daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ketçaba ketçap sıkan var siz ne diyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 lahmacuna mayonez konuşuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 la ekmek arasina patates kizartmasi koyup ustune ketcap mayanoz basanlarin yasadigi topraklardasiniz, salin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar