Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 c:/seru/sivaz.exe /dir sivaz.pdf 10kb sivazsivazz.xls 12 kb ohss.jpg 325 kb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sly-one o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aquila said: erkekler? bana ne lan erkeklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 o gece neler dönmüştür ya. vuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Saeros said: imamizer said: o bağrı açmış gömlekli hanginiz? darkdr ehueh. biri şunu yapmayalı epey olmuştu. hey gidi şimdi dark desen kim? derler haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 JrStorMesT said: ivy said: Eee 0ne? Neler yaparsın boş zamanlarında? Anlatsana biraz. ivy, daha önce forumda dolu karı varken sadece dory yüzünden forumun yarısı saldırmıştı, şimdi sen tek karısın, bu forum + ekşi + inci hepsi birleşip saldırırlar, hiç gerek yok. karı mı? olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bayan denmesinden hoşlanmıyorlar. hepsi garı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kari filan demeyin ya usuyorum..heryer tipi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abartmayın olm hiçbir hatun kendisine karı denmesinden hoşlaşmaz karıcıııım diyebiliyorsunuz ama evlenince acı ama gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ben demiyorum, ivy için zamanında denmiş, o da hiç gocunmamış, "BANA KARI DEMEYİN" dememiş. Rahatsız olan belirtirdi. Esh said: ivy kızmıymış axedice said: Kız değil bu arada. Karı Forumu son bi kaç günde fazla nezih yaptınız gözümden kaçmadı değil. Lütfen eski leş günlere geri dönelim tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi lamer misiniz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sonra aptal diyince sacma sapan afrali tafrali ben sizi sallamiyorum postlari geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 JrStorMesT said: ivy said: Eee 0ne? Neler yaparsın boş zamanlarında? Anlatsana biraz. ivy, daha önce forumda dolu karı varken sadece dory yüzünden forumun yarısı saldırmıştı, şimdi sen tek karısın, bu forum + ekşi + inci hepsi birleşip saldırırlar, hiç gerek yok. ivy yalnız değildir!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bir kadinla mucadele mi edecegim yani Ivy icin, onu da mi bertaraf etmem gerekecek : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 avradlar birer birer respawn oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Theridone said: Bir kadinla mucadele mi edecegim yani Ivy icin, onu da mi bertaraf etmem gerekecek : Rıdvan eğer hayatında biri varsa saygı duyarım. Eğer biri varsa yine saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Onu da geçtim ivy'nin de hayatında biri var. Adam kürt diye herşeyde bağımsızlık istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 peki ya biri varsa? ginaly said: Theridone said: Bir kadinla mucadele mi edecegim yani Ivy icin, onu da mi bertaraf etmem gerekecek : Rıdvan eğer hayatında biri varsa saygı duyarım. Eğer biri varsa yine saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 0ne azalarak bitsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aquila said: peki ya biri varsa? ginaly said: Theridone said: Bir kadinla mucadele mi edecegim yani Ivy icin, onu da mi bertaraf etmem gerekecek : Rıdvan eğer hayatında biri varsa saygı duyarım. Eğer biri varsa yine saygı duyarım. işte o zaman döndüm ve dedim ki teach me your best english. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ginaly said: Theridone said: Bir kadinla mucadele mi edecegim yani Ivy icin, onu da mi bertaraf etmem gerekecek : Rıdvan eğer hayatında biri varsa saygı duyarım. Eğer biri varsa yine saygı duyarım. Muslim oldugum icin 4e kadar yolum var benim. Ama senin yerin benim en guzel yanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 en az birini altyapıdan yetiştircen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Shean said: bayan denmesinden hoşlanmıyorlar. hepsi garı bayan denmesini sevmiyorlar da kadın densin diyorlar (yerine göre tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 anneniz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar