Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Albümü , Alamaz mısın ? #14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

imamizer said:

o bağrı açmış gömlekli hanginiz?

darkdr

ehueh. biri şunu yapmayalı epey olmuştu. hey gidi şimdi dark desen kim? derler haklı olarak.
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

ivy said:

Eee 0ne? Neler yaparsın boş zamanlarında? Anlatsana biraz.

ivy, daha önce forumda dolu karı varken sadece dory yüzünden forumun yarısı saldırmıştı, şimdi sen tek karısın, bu forum + ekşi + inci hepsi birleşip saldırırlar, hiç gerek yok.

karı mı?

olsun
Mesaj tarihi:
Ben demiyorum, ivy için zamanında denmiş, o da hiç gocunmamış, "BANA KARI DEMEYİN" dememiş. Rahatsız olan belirtirdi.

Esh said:

ivy kızmıymış

axedice said:

Kız değil bu arada. Karı

Forumu son bi kaç günde fazla nezih yaptınız gözümden kaçmadı değil. Lütfen eski leş günlere geri dönelim tşk
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

ivy said:

Eee 0ne? Neler yaparsın boş zamanlarında? Anlatsana biraz.

ivy, daha önce forumda dolu karı varken sadece dory yüzünden forumun yarısı saldırmıştı, şimdi sen tek karısın, bu forum + ekşi + inci hepsi birleşip saldırırlar, hiç gerek yok.

ivy yalnız değildir!!!!!!
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Bir kadinla mucadele mi edecegim yani Ivy icin, onu da mi bertaraf etmem gerekecek :

Rıdvan eğer hayatında biri varsa saygı duyarım. Eğer biri varsa yine saygı duyarım.
Mesaj tarihi:
peki ya biri varsa?

ginaly said:

Theridone said:

Bir kadinla mucadele mi edecegim yani Ivy icin, onu da mi bertaraf etmem gerekecek :

Rıdvan eğer hayatında biri varsa saygı duyarım. Eğer biri varsa yine saygı duyarım.
Mesaj tarihi:
aquila said:

peki ya biri varsa?

ginaly said:

Theridone said:

işte o zaman döndüm ve dedim ki teach me your best english.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Theridone said:

Muslim oldugum icin 4e kadar yolum var benim.

Ama senin yerin benim en guzel yanim.
  • Yeni Oluştur...