Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: abi yalnız diyorsun ki ben dururum. bak erkek durur, ciddiyim erkek daha sadık. kadın duramaz. durabilemez. her zaman yanında kendini kollayacak birini arar. illa seks yapacak diye birşey yok. gider başka erkeklerle yakınlaşır, buluşur görüşür vs flört eder yani. sen geri dönüncede "aşkım hoşgeldin" den başkasını öğrenemezsin. deli paranoyak olman lazım kadına karşı ki tırssın aldatmaya. bold a katılıyorum italic e katılmıyorum. ben deli paranoyaktım. cidden. ama aldatacak olan için 5 dkk o iş. bir de not: her zaman için kadın daha kolay aldatır. çünkü aldatma işinde bir ilişki var riske atılan. kadın aldattığında, 2. adam olan kişi kadının evli/ilişkide olduğunu bilse de amaç seks olduğu için susar, öyle arızaya bağlamaz, "niye ben değil de o" demez. seksini yapar geçer. hatta esas erkek öğrenmesin diye debelenir. sevişirken esas erkek arasa bizim 2. adam susar ses etmez. ama erkek aldattığında, 2. kadın eğer esas kadından haberdar ise bir süre sonra onu kıskanır, onun yerinde olmak ister, arıza da çıkartabilir, delirirse esas kadını bulup "senin sevgilin/kocan benimle mutlu" diyiverir. bu yüzden kadınlar için bu iş çok daha kolay. kişisel gözlem tabii. aksini düşünen beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ben sevgilisini zırt pırt aldatıp marifetmiş gibi sağda solda anlatan çok orospu çocuğu gördüğüm için erkeklerin daha sadık olduğu genellemesine katılmıyorum. Zaten sevgilisine sadık olamayan insanlarla da pek arkadaşlık yapmayı doğru bulmuyorum. Seviyorum dediği insanı aldatan adam günü gelir arkadaşına da ihanet eder diye otomatik olarak mesafe koyuyorum arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin, seninki de overkill olmuş be abi. Yani mantığın çıkış yolu güzel de ne bileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yok ben çok katıyım sadakat konusunda valla, en kök prensibimdir yani gerek arkadaşlarıma gerek sevgilime karşı. Ek olarak 1-2 prensibim daha vardır asla sapmadığım, onun dışında çok kaypak adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Saygı duydum efenim. Aldatma vs konusunda ben de aynıyım elbet. Ama çevremde çoğunluk "fırsat bulursam affetmem" ci olduğu için zamanında, sendeki gibi kesin bir kural gelişmedi bende demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yoo xaenin çok haklı. bi insan böyle ciddi anlamda beraber olduğu sevgilisini umursamazca aldatabiliyorsa ben de soğuyabiliyorum o kişiden çünkü bu aldatma denen şey biraz kişilik meselesidir. bu sadece ilişkiye özel bişey değil. bi insanın içinde varsa sevgilisini de aldatır başkalarını da. mesela bi geyik vardır biri senle ilişkiye başlarken başka birini aldatarak başlıyorsa seni de aldatır diye. ben bu tarz bi genellemeyi asla kabul etmeyen biriyimdir ama malesef doğru. üniversitede yaşadım da. bi kızla tanıştığımda başka sevgilisi vardı ben de ayrılana kadar aramıza mesafe koydum ama tabi bi adamla kesiştiğimiz dönem oldu, sonra ayrıldı çıkmaya başladık 1,5 sene sonra gitti başkasıyla sevişti falan. ben mesela hayatta yapabileceğim son şey bi kızı aldatmaktır, çünkü suçluluk duygusundan kendimi sikerim biliorum. ama o öyle değil. onu benim kadar rahatsız etmiyor işte. o yüzden seni de aldatır başkasını da. büyüyüp iş kurunca müşteri de sker yani. aynı tarz şeyler bunlar. tabi bunun çok varyasyonu var, sevgilisinden ayrılamayan türlü sebeplerle ondan ayrılmaması gerektiği ilüzyonuyla yaşayıp hayatını zindan eden çok insan gördüm, bunlar aldatma eylemine girdiğinde aynı şekilde yaklaşamıyorum. çok leş ilişkiler var çünkü ve iki taraf da bunu farkedemeden birbirlerine hayatı zindan etmekle meşgul oluyor. ama hakkaten 2 yıldır ciddi bi beraberlik yaşadığı insanı zerre skine takmadan aldatan adam da çok. onlarla pek arkadaş olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Black-ice said: biri senle ilişkiye başlarken başka birini aldatarak başlıyorsa seni de aldatır diye. ben bu tarz bi genellemeyi asla kabul etmeyen biriyimdir ama malesef doğru. sajdaldjasd abi bu konu canımı çok yaktı benim zamanında. %10000 doğru olan şeylerden biri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben topiğe bu sayfadan girdim bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: chrome said: seks yapacaksın std kapacaksın sanirim ben bir acayibim o isler severek olmuyor mu be abi? ( fazla duygusalim da su gunlerde. ) helal kardeşime. hep bu duygularını koru. sana "oha be olm! ne biçim adamsın? top musun? her limanda bir sevgili! aşka,sevgiye ne gerek var,atıl kurt!" tadında bir sürü eleştiri gelecek. Takma hiç birini. Senin yolun doğru yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kostok said: abd'ye okumaya giden türk erkeklerine asyalı hatunlar musallat olur, evden uzakta, toplumlarından ayrı kızlardır bunlar, yatakta inanılmaz işler becerirler, çatır çatır sevişeceksin, sevişmekten bıkacaksın wtf adamı cennete mi gönderiyonuz lan??? Filipinliler japonlar...Of sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Sen çok ilginç bir adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 önüne gelenle sevişmeyip aşk arayan adama top diyen mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Vardır abi, aynı anda 2 kızla birlikte olup kendini çok çekici sanan adamlarla aynı tier işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kaanı tekrar aggrolayasım geldi, vazgeçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Black-ice said: önüne gelenle sevişmeyip aşk arayan adama top diyen mi varmış? senin çevrende yok mu? ben de bayağı denk geldim sldkjasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Senaryoyu yazdım: Amerikadaki 5. ayın, kızla bir şekilde haberleşiyorsunuz özlem var. Bu özlem saat farkının da getirdiği bir gerginlik yaratıyor. Kavga ettiniz. Normal bir ağız dalaşı değil, ufak şeyden çıkıyor ama alt yapısı var. Rüzgar esti ama fırtına koptu tam. Sen oradasın, büyük ihtimalle içmeye ve okula veriyosun kendini 1-2 gün.Görüşmeler sekteye uğruyor, normal tabi kız kısmısı trip yapar.Uzaktaysa elbet yapar, belki de seni suçluyor bilinçaltında onu bırakıp gittin diye. Kavga ertesi bir akşam kız arkadaşın(GF) ve onun kankasıyla (KA) muhabbeti: KA: Kızım nabıyosun?Sesin çıkmıyo ya GF: İyi ya nası olsun bildiğin gibi sen nabıyosun (içte bir sıkıntı olduğu belli) KA: Noldu ya? Bişey mi var? GF: Yok ya standart işte... KA: Söyle söyle neyin var... GF: Canım sıkıldı ya işte depresifim bu aralar... KA: Hadi kalk dışarı çıkıyoruz benimki beni alıcak geçerken seni de alırız ortamın değişsin biraz... GF: Olur ya bişeyler içip kaçarım ben sonra ama... KA: Hadi hazırlan sen. Ve kamera mekanı gösterir (bar-restaurant-club artık tercih neyse): (Ek karakterler dahil olur, kankanın sevgilisi (KS) ve onun arkadaşı (öteki adam ÖA): KA: Eee naptınız ya amerikadan zor olmuyo mu? GF: Oluyo işte ya bir dargın bi barışık ama aklım da karışık... (cırt diye içkisinden bir fırt alır) (Tepkiyi gören ÖA'nın beyninde şimşekler çakar, zaten sinyali almıştı. KS alttan adamı dürtüklüyo namluya şarjörü sür diye, sür ki patlasın olay) KS: Ya uzaktan zor be kızım, yapcak bişey yok az da süre değil.İyiydiniz ama, barışırsınız takma. Sen eğlenmene bak şimdi (zarflama) ÖA: (burada muhabbeti girip GF'Yi kendi mecrasına çekmeye başlar, bir nevi oltayı atar.Kırılma anıdır. Kız arkadaşın pek yüz vermese de içkileri yuvarladıkça karşı koyma gücü azalmıştır. Enerjisi bitmeye yakın protective field gibidir. Diminish olmaktadır) İşte bundan sonra muhabbetler akar, GF'yi neşelendirmeye çalışır herkes.Ama ÖA ve KS alttan alta sübliminal mesajı vermektedir. "SEN YAŞAMANA BAK TAKMA ÇOK"... Bundan sonra olacakları yazmıyım. İstek gelirse yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ya sen gerçekten çok değişik bir adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Valla "sevgilim abd'de şu an, beni de aramadı iki gündür." cümlesi sonucu başka adamla evde bitebilir. Zira kız "adam abd de takılıyordur" fikrine ikna edilirse (ki bu hiç zor değil cidden), sırf inat olsun diye bile gider o ikna eden adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin said: Ya sen gerçekten çok değişik bir adamsın. şu yazdığı senaryo çok klasik ve doğru ama ya lşsjdlaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin niye beni tenkit ettin şimdi yanlış bir şey mi söyledim?adamı goygoylayıp pembe resimler mi çizseydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Böyle penisini ilk keşfettiğinden beri biriyle sevişmek istiyorsun ama hiç bir zaman güzel bir insanla beraber olmamışsın, arkadaşlarınla sürekli kadın muhabbeti yapıyorsunuz, Victoria's Secret defilesi izleyip VAALALALALAL diyorsunuz. Erotik hikaye okumaktan ve bazen yazmaktan hoşlanıyorsun çünkü asla gerçekleştiremeyeceğin fantezilerini yazıya dökmek seni rahatlatıyor. Bir sürü kızla konuşmayı denemişsin ama hep sonu hüsranla sonuçlanmış, hep güzel kızları gözünün ucuyla kesmişsin ama bir türlü ortalama üstü bir kızla bir birlikteliğin olamamış. Hayatın boyunca bastıramadığın bu açlık komik bir şekilde içinde kadın muhabbeti geçen her konuda anında olayı pis bir yere çekmenle kendini gösteriyor. NEDEN ALLAHIM NEDEN GÜZEL KADINLAR BENİMLE BİRLİKTE OLMUYORLAR diye sürekli çemkiriyorsun. Çünkü muhtemelen dişlerin sarı, saçların yağlı ve kısa kollu gömlek giyiyorsun. Oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yok abi senin son yazdığınla alakalı değil seni tenkit etmem, genel kadınsal açlığın kendini rahatsız edici bir şekilde dışa vuruyor. Ben de muhtemelen bu yüzden böylesin diye bir gözlem yapmayı uygun gördüm. Çok abazasın sen çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ramses'in diğer mesajlarını bilmiyorum ama "uzun süre uzakta olunacak sevgili" durumunda kızın aklını çelmek cidden kolay. 2 sene dile kolay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar